Sonun Berkan Gibi Olacak Demedi Deme Gafayı Yimişin Sen.
Senin gibiler yüzünden yedim, azaldınız ama hala varsınız, eğlencemizsin sen de, küçük kardeşimiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonun Berkan Gibi Olacak Demedi Deme Gafayı Yimişin Sen.
bencede beceremiyorsunuz kusura bakmayın dost acı söyler 45 kanalla günde 15 lira gerçekten çok az1 kanalla 2 saatte o kazanç alınır
Bendede çok düşüş var. Farklı bir sorun ama ne bende bilmiyorum. Ay başı düşüşü değil yani bu. Ocak ayındaki gibi video reklamlarının çıkmama sorunu felanda yok nisan ayı tamamen farklı birşey var![]()
Beceremiyorum tamam, rezalet berbat, dipte, insan içine çıkılmayacak haldeyim.
Şimdi konumuza dönelim neden böyle oluyor? Sana sormadım cevap verme![]()
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] harbiden bi doktora görün derim iyi değilsin sen
Hafta sonu konu açmamak lazım, neden alınayım, konudan sapılıyor, çünkü herkes doluştu yine foruma eskilerden kalanlar da varsağlık olsun.
---------- Mesaj saat 18:02:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:29 civarında gönderildi. ----------
sol alttaki yaşına baktım, hatırladım, uslan be Emektorum![]()
Arkadaşlar tartışma yaratacak sözler sarfetmeyin lütfen birbirinize. Konu ile ilgili mesajlar yazılırsa bunun ne olduğunu anlayabiliriz bizde.
akıl yaşta değildir güzel kardeşim, çocuğun yaşını bahane edip kestirip atıyorsunda yanlış bence..![]()
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Kardeşim 45 kanalım var demişsin bu kanallar daha önce para kazanması kapanıp tekrar kullandıgın kanallarsa sorun çıkıyor bendede sorun çıktı. O yüzden para kazanması giden kanalı kökten silip sıfırdan başlıyorum daha temiz oluyor izlenimlerde rahat rahat yansıyor.
Aynen, konu ile alakasız yerlere dağıtma timi var forumda, temizlenir onlarda yakında, eskiye göre daha iyiyiz çok şükür, tek tük kaldı
---------- Mesaj saat 18:06:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:27 civarında gönderildi. ----------
Başta olan aklı kontrol yeteneği kazanıcak zamanla şimdilik alttan alıyorum![]()
yanlış düşünüyorsun, neyse hocam tartışma yaratmak için yazmadım, yaptığı yorumları yaşına verip kestirip atman yanlış sadece..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.