Adsense Akıl Almaz Kazanç Düşüklüğü

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bencede beceremiyorsunuz kusura bakmayın dost acı söyler 45 kanalla günde 15 lira gerçekten çok az:) 1 kanalla 2 saatte o kazanç alınır

bencede beceremiyorsunuz kusura bakmayın dost acı söyler 45 kanalla günde 15 lira gerçekten çok az:) 1 kanalla 2 saatte o kazanç alınır

Beceremiyorum tamam, rezalet berbat, dipte, insan içine çıkılmayacak haldeyim.

Şimdi konumuza dönelim neden böyle oluyor? Sana sormadım cevap verme :)

Bendede çok düşüş var. Farklı bir sorun ama ne bende bilmiyorum. Ay başı düşüşü değil yani bu. Ocak ayındaki gibi video reklamlarının çıkmama sorunu felanda yok nisan ayı tamamen farklı birşey var :D

Bendede çok düşüş var. Farklı bir sorun ama ne bende bilmiyorum. Ay başı düşüşü değil yani bu. Ocak ayındaki gibi video reklamlarının çıkmama sorunu felanda yok nisan ayı tamamen farklı birşey var :D

Bir sorun olmasın da benden kaynaklansın, arttırırız inş. Bakalım çıkışa geçmemiz umuduyla.

Beceremiyorum tamam, rezalet berbat, dipte, insan içine çıkılmayacak haldeyim.

Şimdi konumuza dönelim neden böyle oluyor? Sana sormadım cevap verme :)

Sizin öneri ve görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler. bu sizin konunuzda en altta yazdığınız cümle bu foruma sesleniş cümlesi o yüzden bende cevap verdim neyse bundan sonra sizin konularınıza cevap yazmam bu kadar eleştriye alınacağınızı tahmin etmemiştim

Hafta sonu konu açmamak lazım, neden alınayım, konudan sapılıyor, çünkü herkes doluştu yine foruma eskilerden kalanlar da var :) sağlık olsun.

---------- Mesaj saat 18:02:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:29 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] harbiden bi doktora görün derim iyi değilsin sen

sol alttaki yaşına baktım, hatırladım, uslan be Emektorum :)

Arkadaşlar tartışma yaratacak sözler sarfetmeyin lütfen birbirinize. Konu ile ilgili mesajlar yazılırsa bunun ne olduğunu anlayabiliriz bizde.

Hafta sonu konu açmamak lazım, neden alınayım, konudan sapılıyor, çünkü herkes doluştu yine foruma eskilerden kalanlar da var :) sağlık olsun.

---------- Mesaj saat 18:02:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:29 civarında gönderildi. ----------

sol alttaki yaşına baktım, hatırladım, uslan be Emektorum :)

akıl yaşta değildir güzel kardeşim, çocuğun yaşını bahane edip kestirip atıyorsunda yanlış bence.. :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Kardeşim 45 kanalım var demişsin bu kanallar daha önce para kazanması kapanıp tekrar kullandıgın kanallarsa sorun çıkıyor bendede sorun çıktı. O yüzden para kazanması giden kanalı kökten silip sıfırdan başlıyorum daha temiz oluyor izlenimlerde rahat rahat yansıyor.

Arkadaşlar tartışma yaratacak sözler sarfetmeyin lütfen birbirinize. Konu ile ilgili mesajlar yazılırsa bunun ne olduğunu anlayabiliriz bizde.

Aynen, konu ile alakasız yerlere dağıtma timi var forumda, temizlenir onlarda yakında, eskiye göre daha iyiyiz çok şükür, tek tük kaldı :)

---------- Mesaj saat 18:06:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:27 civarında gönderildi. ----------

akıl yaşta değildir güzel kardeşim, çocuğun yaşını bahane edip kestirip atıyorsunda yanlış bence.. :)

Başta olan aklı kontrol yeteneği kazanıcak zamanla şimdilik alttan alıyorum :)

bence google bir süreliğine muslukları kıstı,bunun kısa sürmesini diliyorum

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Kardeşim 45 kanalım var demişsin bu kanallar daha önce para kazanması kapanıp tekrar kullandıgın kanallarsa sorun çıkıyor bendede sorun çıktı. O yüzden para kazanması giden kanalı kökten silip sıfırdan başlıyorum daha temiz oluyor izlenimlerde rahat rahat yansıyor.

Bunu dikkate alayım, önemli bir ayrıntı, teşekkürler.

Aynen, konu ile alakasız yerlere dağıtma timi var forumda, temizlenir onlarda yakında, eskiye göre daha iyiyiz çok şükür, tek tük kaldı :)

---------- Mesaj saat 18:06:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:27 civarında gönderildi. ----------

Başta olan aklı kontrol yeteneği kazanıcak zamanla şimdilik alttan alıyorum :)

yanlış düşünüyorsun, neyse hocam tartışma yaratmak için yazmadım, yaptığı yorumları yaşına verip kestirip atman yanlış sadece..

yanlış düşünüyorsun, neyse hocam tartışma yaratmak için yazmadım, yaptığı yorumları yaşına verip kestirip atman yanlış sadece..

Emektor'u bizzat kestirip atıyorum, bu kişisel tercihim :) Canım sıkıldıkça kestirip atarım bu kendisiyle ilgili bir mesele :)

Sağol görüşün için, saygı duyuyorum.

bir adsense'te maximum kaç kanal bağlanmalı spama girmemek için ? ben 30-40 tane bağlamayı düşünüyorumda bir sorun olur mu ?

Kardeşim Aynı Sorun Bendede Var Kazancım 2 Hafta İçince Yarı Yarıya Düştü...

45 kanal bir adsensede spamcıysan çok riskli değilmi bir kanal yüzünden diğerlerine yazık olur adsensede sayma sorunu olur arada sırada ama google bunu raporlar sayfasında bildirir ve ekleneceğini yazar içimize su serper :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri