Adsense Artık ödeme 60 günde bir ödeme yapacak.

Benim anladığım kadarıyla atıyorum haziran kazancını 60 gün içinde alacaksın ve 100 doları geçmiş olacak tüm kanallarının geliri. yani o ayın parasını youtube 60 gün işletecek arrtık vadesi 50 günde mi dolar 40 gündemi 60 mı yatıracak parayı. Telif yiyen feshedilenin parasıda yatmayacakmış benim anladığım bu :(

adsensenın toplamı kadardır,yanı eskı odeme sıstemı ıle aynı

60 gün hikayesi gercek ise eger neden diger AdSenseler ödendi.
Ayrıca bize sürekli inceleme var deniyor.
Hangi bir yetkili inceleme yerine 60 gün sonra ödeniyor artık dedi.
Kusura bakmayın ama bence bu ayki avuntu konumuzda 60 gün hikayesidir.

Arkadaşlar ortada iki soru işareti var

1 feshedilen kanalların parasını vermezlerse bu iş biter, hangimizin spam kanalları kapanmıyo ki

ikinci soru da 2 ayın parasını tek seferde birleştirip verirlerse çok para yapıyor yine adsenseler banlanabilir

bu ısten yıne youtube karlı,madem spam yapıyorsunuz babanızın videosu degıl dıyor,ozaman elmanın buyuk dılımını ben alim diyor yanı

Arkadaşlar 60 gün meselesi varsa ( bence yok ) bir kısmın ödenip diğer kısmın ödenmemesi normal herkesinkini ödemeseydi 1 ay ödeme yapılacak 1 ay boş geçecekti 2 parti şeklinde ödeme yoğunluğu düşürmek için yapılabilir.

Arkadaşlar kazancın %55i ödenecek falan diyor Derhal bir açıklama bekliyorum :(

Arkadaşlar 60 gün meselesi varsa ( bence yok ) bir kısmın ödenip diğer kısmın ödenmemesi normal herkesinkini ödemeseydi 1 ay ödeme yapılacak 1 ay boş geçecekti 2 parti şeklinde ödeme yoğunluğu düşürmek için yapılabilir.

kesinlikle mantıklı. yalnız şöyle bir durum olabilir nisandan sonra açılan adsenselere ödeme yapılmış olabilir. bu teoriyi de çürütecek sadece nisan dan önce açılmış ve bu ay ödeme almış bir adsensedir

Ben hep youtube Partner diye okuyorum adsense ile alakali bişe okumadım vardı da benmi kaçırdım :d bana kalırsa bu o Partner firmalar için geçerli yanlismiyim ?

kapanan yada feshedilenlerin ödenmemesi diye birşey yok henüz ortada,ne işleme girmemeymiş arkadaş forum toptan paranoyak oldu !

günaydın o para kazanmayı açarken arada sözleşmeyi okuyun yıllardır %55 alıyoruz

Hocam onu biliyordum da yeni birşey gelmiş sandım :D daha önce konusu açıldı sözleşme onaylarken çıkıyordu. Yeni bir güncelleme değil yani :D

tamam da böyle bir şey varsa bunu bildirmesi gerekmez mi?İlk önce partnerler haberdar olur ve duyurur kanımca,ayrıca sırf bu işe yoğunlaşmış firmalar var bir iki tanesi haber yapardı mutlaka,ya da mail gelmesi gerekirdi bizlere...

Eger bundan sonra Adsense 60 günde bir ödeme yaparsa buda mantiken demek oluyorki partnerlerde 2 ayda bir ödeme yapacak.Freedom gibi 2 ayda bir ödeme yapanlarda artik 4 ayda bir yapar:)

tamam da böyle bir şey varsa bunu bildirmesi gerekmez mi?İlk önce partnerler haberdar olur ve duyurur kanımca,ayrıca sırf bu işe yoğunlaşmış firmalar var bir iki tanesi haber yapardı mutlaka,ya da mail gelmesi gerekirdi bizlere...

Zaten bana kalırsa bu partnerlere atılan bir mail kimseye şahsi atılan bir mail değil yanlismiyim?

adamlar açıklama yaptı sahte tık izlenme incelemesi yapıyoruz diye. 60 günde bir ödeme olsa yeni adsenseler ödeme almazdı bence. ama teoriler konuşmakta bir sakınca yok milletin rahatlamaya ihtiyacı var :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri