Adsense Artık ödeme 60 günde bir ödeme yapacak.

Ödemeleri yapılan arkadaşlar olduğu için bu yazının doğruluğuna inanmayan arkadaslar bide söyle düsünün: Adamlar 60 gün içerisinde paranızı yatıracağız diyorlar herkesin ödemesini aynı anda yapacağız demiyorlar bir kısmın ödemesi yapıldı biz kalanlar da önümüzdeki günlerde yapılacaktır diye düşünüyorum.

4 adsense var hepsi mi aynı zamana denk geldi? :)

Yazıda 60 günde bir ödenecek diye bi ibare görmedim. 60 gün içinde öderiz demiş. Tamda yaşanan sorunla ilgili zaten. "Heycan yapmayın bi ay ödemezsek ertesi aya kadar öderiz" demek istemiş

Mobilden gönderildi

Bu ayın 11 . de anya konya anlaşılır.Az daha sabır

Mobil olarak gönderildi.
Ayın 11 inde ödenmeyen paraların üzerine bu ay ku ücretler de eklenecek.dananın kuyruğu 22 si gibi kopacak.İşleme girerse ne ala girmezse facia

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 adsense var hepsi mi aynı zamana denk geldi? :)

8 adsensenin 5 i zamanında yattı, 3 ü yatmadı.Eğer haber doğru olsa kimsenin paraları yatmazdı.Bunda başka bi iş var.

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Ayın 11 inde ödenmeyen paraların üzerine bu ay ku ücretler de eklenecek.dananın kuyruğu 22 si gibi kopacak.İşleme girerse ne ala girmezse facia

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence ayın 11'ini beklemeyin.Ben ayın 10'una kadar beklicem.Paralar yatmazsa, diğer yatan adsenselere taşıcam kanalları.
Adsensesi olmayan arkadaşlarda bence bi an önce adsense başvurusu yapsınlar.

Zaten 60 günde yapıyordu. 1 temmuzda kazandığınız 22-30 ağustos arası alıyorsun. al sana 60 gün :)

60 gün içinde ödenecektir yazıyor. 60 gün sonra ödenecektir yazmıyor. Ödeme düzeninin değişeceğine ihtimal vermiyorum

adsense'ler banlanacak o zaman geçmiş olsun çok kötü oldu bu :(

8 adsensenin 5 i zamanında yattı, 3 ü yatmadı.Eğer haber doğru olsa kimsenin paraları yatmazdı.Bunda başka bi iş var.

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Bence ayın 11'ini beklemeyin.Ben ayın 10'una kadar beklicem.Paralar yatmazsa, diğer yatan adsenselere taşıcam kanalları.
Adsensesi olmayan arkadaşlarda bence bi an önce adsense başvurusu yapsınlar.

Ödeme aldığınz adsense'ler ile almayanlar arasında dikkatinizi çeken farklar var mı hocam?

bu konunun tartışılması bile yanlış bence ödeme alanlar neye göre aldı o zaman

kesinlikle mantıklı. yalnız şöyle bir durum olabilir nisandan sonra açılan adsenselere ödeme yapılmış olabilir. bu teoriyi de çürütecek sadece nisan dan önce açılmış ve bu ay ödeme almış bir adsensedir

Hemen çürütüyüm hocam ben nisandan önce açmıştım ama ödeme geldi :)

Nisan'dan sonra açıp ödeme alan var mı? Daha doğru olur

nisanda açılıp nisan ayını ufak bakiyeli yani ödeme limitini geçmiş olan bir adsensem var mayısda pin geldi haziran 25 gibi o sırlarda test ödemesini girdim gelmedi birdaha sildim gene ekledim test ödemesi geldi ama içinde orta derecede olan bakiye halen yatmadı spam kanallar baglıydı 2 veya 3 telif yemişti kanallar başka sıkıntı yoktu.

saçma öyle birşey olacagını düşünmüyorum. özgün olan insanlar evini geçindiriyor her ay ödeme almasa ne olur ?

Element uydurmakta üstümüze yok bide google yetkilisi gibi kesin konusmuyomusunuz.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri