Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
35 milyon kere soruldu bu soru yaBence bi limit yok.
maxı yok bu işin gittiğin yere kadar git. sadece çok fazla kanalla yapıp 1 i kapandığında diğerleride kapanır üzülürsün. onun haricinde banlanacağı varsa kazandırmadan da banlanır.
bu soruyu bende çok sordum kendimce varmıdır diye konuyu açman çok iyi oldu
son bir haftadır günlük kazancım haddini aşıyorum benim çalışmama göre ve mektup gelene kadar aşırı miktarda olur ve bu rakamlar sorun çıkartırmı hem devlet tarafından hem banka tarafından benim merak ettiğim konu bu banlanmasını geçtim parayı alırsam devlet yada bankadan yana sorun yaşarmıyım acaba
şuan haftalık 5 haneyi kesip atacak neredeyse
Tek derdim yüksek kazanç olsa keşkeBöyle derde can kurban
![]()
bu soruyu bende çok sordum kendimce varmıdır diye konuyu açman çok iyi oldu
son bir haftadır günlük kazancım haddini aşıyorum benim çalışmama göre ve mektup gelene kadar aşırı miktarda olur ve bu rakamlar sorun çıkartırmı hem devlet tarafından hem banka tarafından benim merak ettiğim konu bu banlanmasını geçtim parayı alırsam devlet yada bankadan yana sorun yaşarmıyım acaba
şuan haftalık 5 haneyi kesip atacak neredeyse
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.