Adsense Aylık Maxiumum Kazanç?

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Keithas

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar aylık maximum kaç TL ye kadar kazanmalıyız? Kaç TL den sonra sıkıntı çıkma ihtimali olabilir? Merak ettim de sorayım dedim :D

35 milyon kere soruldu bu soru ya :D Bence bi limit yok.

maxı yok bu işin gittiğin yere kadar git. sadece çok fazla kanalla yapıp 1 i kapandığında diğerleride kapanır üzülürsün. onun haricinde banlanacağı varsa kazandırmadan da banlanır.

100k - 200k ödeme alan varmı acaba tek adsenseden 6 hane merak eder dururum :D

Haftalık adsense max ödeme konusuna hoşgeldiniz

ben hep 50 tl aldığım için

Aylık bir adsenseden 6 bin liradan fazlası dikkat çekiyor benim arkadaşlarımın kapanan hesapları hep bu civarda ödeme alan adsenseler (Web işleri ile uğraşıyorlar Web adsense )

Tek kanal tek adsense eşittir sıfır risk...Meblağ önemsiz bu şekilde olursa..

Bence mebla önemli kardeşim, 4 yıldır bu işteyim 2017 de beşinci yılım dolacak,
bir adsenseden 50K 100k alınabilirmi diye bana soracak olursan bence alınabilir, ama şurası muhakkak ki mebla nekadar yüksek olursa okadar adsense çalışanlarının dikkatini çeker

sizce bir adsenseden 10K TL alan adam ile 100K TL alan adam aynı mı google çalışanlarının veya google botlarının gözünde, bence değil,
aramızda daha önce bir adsenseden 50K 100k alanlar olmuş olabilir, ama bu demek değil sürekli adamların bu mebla alanlara karşı sessiz kalacaklarını,

Bence mebla nekadar yüksek olursa okadar dikkat çeker, ödeme yaparlar mı yapmazlar mı bilemiyorum,

Bana göre 19K ve üzeri riskli, kendi risk limitim böyle benim, isteyen istediği limiti koyabilir

Spam çalışıyorsan ayda 300 lira bile riskli. Şöyle diyeyim ilk başladığımda 15 20 kanalım vardı elle yüklerdim videoları çok spam yapmazdım. O zamanlar $ üzerinden hesaplanırdı gelirler ve ayda 30 40 $ kazanırdım. Sonra uğraşılmaz ya dedim ve biraktim sonrasında gelirim iyice düşmeye başladı. Bir süre sonra 380 lira biriktiğini gördüm ve spama başladım. DEminim benden kat kat fazla spam çalışan olmuştur fakat 200 kanalı tek adsense üzerinden idare ediyordum.

200 kanaldan sonra uğraşmayı bıraktım 600 700 alıyordum ayda. Sonra uğraşmadıkça 5 6 aylık süreçte azalarak 300 350 liralara kadar indi kazancım. 45 kanalım direk ban yedi bu süreçte, daha sonra 100 kanal birden ban yedi kalanlar da ban yedi haliyle :). Resimleri bulamadım bilgisayarda fakathepsini tek gmaile yönlendirmiştim bir yerden sonra gmaile girmiyordum bile sürekli takip etti, yorum yaptı v.s maillerinden bunalmıştım. Günde 2 3 kere adsense i kontrol ediyordum ne kadar getirmiş diye.

Sonra ban yedik tabi. Uzun lafın kısası ne kadar kazandığının hiçbir önemi yok eğer özgün çalışıyorsan. Spam çalışıyorsan ise her türlü bir gün yakalanıyorsun belki 3 ay sonra belki 5 ay belki 3 yıl sonra.

Benim ilk başta oluşturduğum o 15 kanal bana yaklaşık 2 yıllık süre.te 380 lira kazandırdı ve ban yemedim. Parayı görünce de spamı birazcık abarttım ve ban yedim. Eğer dikkat çekmem ban yemem diyorsan böyle bir şey yapabilirsin. Gerçektende o 2yıllık süreçte çok kazanmamış olsam da spam kanallarım dikkat çekmemiş ve ban yememiştim. 2 yılda 380 lira kim kazanmak ister orası da muamma :). Biraz uzun oldu ama içimi dökesim varmış :). Herkese hayırlı kazançlar.

2016 da 20k ve üzeri ödeme alan varmı acaba bunu merak ediyorum. Mutlaka vardır da nereye kadar çıkarabiliriz limiti bunu merak ediyorum biraz.

bu soruyu bende çok sordum kendimce varmıdır diye konuyu açman çok iyi oldu
son bir haftadır günlük kazancım haddini aşıyorum benim çalışmama göre ve mektup gelene kadar aşırı miktarda olur ve bu rakamlar sorun çıkartırmı hem devlet tarafından hem banka tarafından benim merak ettiğim konu bu banlanmasını geçtim parayı alırsam devlet yada bankadan yana sorun yaşarmıyım acaba
şuan haftalık 5 haneyi kesip atacak neredeyse

Son düzenleme:
son bir haftadır günlük kazancım haddini aşıyorum benim çalışmama göre ve mektup gelene kadar aşırı miktarda olur ve bu rakamlar sorun çıkartırmı hem devlet tarafından hem banka tarafından benim merak ettiğim konu bu banlanmasını geçtim parayı alırsam devlet yada bankadan yana sorun yaşarmıyım acaba

Tek derdim yüksek kazanç olsa keşke :D Böyle derde can kurban :)

Spam çalışıyorsanız yüksek miktarlarda manuel incelemeye girdiğinde, adsense ve kanal patlayabilir.Özgün çalışıyorsanız 100/200 milyar dolar da alabilirsiniz.

Bende onu dusunuyorum hocam kac tlden sonra manuel incelemeye alırlar kesin bilemeyiz ama yuksekk miktarlarda odeme alinabiliyorsa icim rahat olur bundan diyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri