Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bakalım görecez yakın zamanda hele şu mektuplar bi gelsinde bu ay çıkacak mektuplarBende onu dusunuyorum hocam kac tlden sonra manuel incelemeye alırlar kesin bilemeyiz ama yuksekk miktarlarda odeme alinabiliyorsa icim rahat olur bundan diyorum
bu soruyu bende çok sordum kendimce varmıdır diye konuyu açman çok iyi oldu
son bir haftadır günlük kazancım haddini aşıyorum benim çalışmama göre ve mektup gelene kadar aşırı miktarda olur ve bu rakamlar sorun çıkartırmı hem devlet tarafından hem banka tarafından benim merak ettiğim konu bu banlanmasını geçtim parayı alırsam devlet yada bankadan yana sorun yaşarmıyım acaba
şuan haftalık 5 haneyi kesip atacak neredeyse
Spam çalışıyorsan ayda 300 lira bile riskli. Şöyle diyeyim ilk başladığımda 15 20 kanalım vardı elle yüklerdim videoları çok spam yapmazdım. O zamanlar $ üzerinden hesaplanırdı gelirler ve ayda 30 40 $ kazanırdım. Sonra uğraşılmaz ya dedim ve biraktim sonrasında gelirim iyice düşmeye başladı. Bir süre sonra 380 lira biriktiğini gördüm ve spama başladım. DEminim benden kat kat fazla spam çalışan olmuştur fakat 200 kanalı tek adsense üzerinden idare ediyordum.
200 kanaldan sonra uğraşmayı bıraktım 600 700 alıyordum ayda. Sonra uğraşmadıkça 5 6 aylık süreçte azalarak 300 350 liralara kadar indi kazancım. 45 kanalım direk ban yedi bu süreçte, daha sonra 100 kanal birden ban yedi kalanlar da ban yedi haliyle. Resimleri bulamadım bilgisayarda fakathepsini tek gmaile yönlendirmiştim bir yerden sonra gmaile girmiyordum bile sürekli takip etti, yorum yaptı v.s maillerinden bunalmıştım. Günde 2 3 kere adsense i kontrol ediyordum ne kadar getirmiş diye.
Sonra ban yedik tabi. Uzun lafın kısası ne kadar kazandığının hiçbir önemi yok eğer özgün çalışıyorsan. Spam çalışıyorsan ise her türlü bir gün yakalanıyorsun belki 3 ay sonra belki 5 ay belki 3 yıl sonra.
Benim ilk başta oluşturduğum o 15 kanal bana yaklaşık 2 yıllık süre.te 380 lira kazandırdı ve ban yemedim. Parayı görünce de spamı birazcık abarttım ve ban yedim. Eğer dikkat çekmem ban yemem diyorsan böyle bir şey yapabilirsin. Gerçektende o 2yıllık süreçte çok kazanmamış olsam da spam kanallarım dikkat çekmemiş ve ban yememiştim. 2 yılda 380 lira kim kazanmak ister orası da muamma. Biraz uzun oldu ama içimi dökesim varmış
. Herkese hayırlı kazançlar.
Spam çalışıyorsanız yüksek miktarlarda manuel incelemeye girdiğinde, adsense ve kanal patlayabilir.Özgün çalışıyorsanız 100/200 milyar dolar da alabilirsiniz.
200 kanal, tek adsense mi barındırıyordunuz ?![]()
hocam yeri değil belki ama bi soru sormak istiyorum
1 senedir ayakta olan kanalıma 3 ay önce video attım kanal hiç engel falan görmemiş tertemiz bugün bi video daha atim dedim atmaz olaydım dünya engeli verdi video hemen sildim tabi
sizce bu durumda kanala yada adsenseye bi zararı olur mu ?
[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] tedirgin ettin beni![]()
deneme kanalın olacak bu tarz şeyler için. kat kat dikkatli olmak zorundasın bazı içerikler kendini sonradan belli eder temiz sanarsın 2-3 gün sonra bazen 1 hafta sonra belli eder kendini daha dikkatli olmanı öneririm. güvenmediğim tamamdır dediğim kanalı şu zamanda ben olsam bağlamazdım adsense'e bağladığım düzgün çalışan kanala da yeni video atmazdım maceraya gerek yok.
NOT: ben kendi adıma dg gelmiş kanalı adsense te tutmazdım çöp adsense'e taşırdım.
Ama 1 yıldır açık kanal ilk defa dg görüyor hatta engel ilk defa görüyor
Adsenseden başka nereye bağlayabilirim sağlam partner yok ki kapanana ödeme yapan falan
kanal zarar görmediyse şartları da karşılıyorsa
www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88768-zeplin-network-tanitim.html
Zeplin Network ile çalışabilirsin
ee tabi aranizda 198 tl kesinlesen bende var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.