cümleten geçmiş olsun. uzun zamandır kanal bağlamıyorum daha doğrusu adam akıllı kanal yoktu. zoraki bağladım gelişme olursa yazarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl denendi hocam ? Kanal bağlayınca kapanıyor ise spam olmadığını nasıl anladınız ?
Yt kanalı kapanmayan ama spama düşen hesaplarda oluyor hocam onu göz önüne aldınız mı ?
Deneme amaçlı bağlı olan boş kanal günlerdir ayakta hocam sadece bağlanan kanallar gidiyor.Nasıl denendi hocam ? Kanal bağlayınca kapanıyor ise spam olmadığını nasıl anladınız ?
Yt kanalı kapanmayan ama spama düşen hesaplarda oluyor hocam onu göz önüne aldınız mı ?
Bizimle paylaşmayı da düşünüyor musunuz?direkt kapanıyorsa sorun basit çünkü bende de oluyor du çok şükür bu durumu atlattım
Bizimle paylaşmayı da düşünüyor musunuz?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 gün önce konu açmıştım bununla ilgili bakınız http://www.ytpara.com/adsense-soru-...unya-engelinin-gelip-gelmedigini-anlamak.html
Hepsi dünya engeli yüklenmiş kanallar değil hocam ama etkisi olabilir dediğiniz gibi. Şimdi nasıl bir stil belirlediniz? Alt kanal falan demişsiniz, test kanalı mı yapıyorsunuz?
dünya engelliler arada kapandığından dolayı adsense de spama düşüp diğerleri kapanıyor olabilir mi siz de sağlam adsensenin spama düştüğünü kaynayanlar yüzünden anlamıyor olabilir misiniz acaba hocam? ben deneme kanalına atıyorum her zaman açacağım kanalın videolarını eşleşen dünya engellileri silip yüklüyorum böyle sorunlar yaşamıyorum da aklıma bu geldi sağlam adsenseye bağlayıp engelliler varsa gözden kaçıp spama düşüyor olabilir adsense
Hepsi dünya engeli yüklenmiş kanallar değil hocam ama etkisi olabilir dediğiniz gibi. Şimdi nasıl bir stil belirlediniz? Alt kanal falan demişsiniz, test kanalı mı yapıyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.