Adsense bağladığım gidiyor

cümleten geçmiş olsun. uzun zamandır kanal bağlamıyorum daha doğrusu adam akıllı kanal yoktu. zoraki bağladım gelişme olursa yazarım

Nasıl denendi hocam ? Kanal bağlayınca kapanıyor ise spam olmadığını nasıl anladınız ?

Yt kanalı kapanmayan ama spama düşen hesaplarda oluyor hocam onu göz önüne aldınız mı ?

Hocam bu kadar kişininde spama düşmesi imkansız. Ayrıca hesaplarda genelde 5-10 k üzeri izlenim alan kanallar kapanıyor. Az izlenim olan ve az kazandıran kanallar uzun zamandır sağlam durumda

Nasıl denendi hocam ? Kanal bağlayınca kapanıyor ise spam olmadığını nasıl anladınız ?

Yt kanalı kapanmayan ama spama düşen hesaplarda oluyor hocam onu göz önüne aldınız mı ?
Deneme amaçlı bağlı olan boş kanal günlerdir ayakta hocam sadece bağlanan kanallar gidiyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı durum bendede var 5 kanalım ertesi gun patladı oyle kı para kazanmayı acıp gunlerce bekletıyorum ancak ads bagladıktan sonra patlıyor cidden can sıkıyor.
Kanalları ayrı ayrı gunlerde ads eklenıp patlamıştır.

Beyler anlaşılmayacak bi durum yok. Kanalı açarken spam olduğunu farketse daha youtube kanalı kapatmıyor. Ne vakit kaplı para alabileceği bi konuma getiriyorsun o zaman zaten önceden mimlediği kanalsa eğer tak diye kapatıyor. 1-2 gün içinde adsensede ki kanallarınız kapanıyorsa olay bundan ibaret.

15 kanaldan 1 tane adsenseye kanal bağlayamadım.
Bağladığım anda yarım saat dolmadan spamdan uçuyor.

benımde bagladıgım kanal net 1 gun sonra sonra kesın kapanıyor bı adsemsemde yok mu cozumu acaba

direkt kapanıyorsa sorun basit çünkü bende de oluyor du çok şükür bu durumu atlattım

Hepsi dünya engeli yüklenmiş kanallar değil hocam ama etkisi olabilir dediğiniz gibi. Şimdi nasıl bir stil belirlediniz? Alt kanal falan demişsiniz, test kanalı mı yapıyorsunuz?

dünya engelliler arada kapandığından dolayı adsense de spama düşüp diğerleri kapanıyor olabilir mi siz de sağlam adsensenin spama düştüğünü kaynayanlar yüzünden anlamıyor olabilir misiniz acaba hocam? ben deneme kanalına atıyorum her zaman açacağım kanalın videolarını eşleşen dünya engellileri silip yüklüyorum böyle sorunlar yaşamıyorum da aklıma bu geldi sağlam adsenseye bağlayıp engelliler varsa gözden kaçıp spama düşüyor olabilir adsense

dünya engelliler arada kapandığından dolayı adsense de spama düşüp diğerleri kapanıyor olabilir mi siz de sağlam adsensenin spama düştüğünü kaynayanlar yüzünden anlamıyor olabilir misiniz acaba hocam? ben deneme kanalına atıyorum her zaman açacağım kanalın videolarını eşleşen dünya engellileri silip yüklüyorum böyle sorunlar yaşamıyorum da aklıma bu geldi sağlam adsenseye bağlayıp engelliler varsa gözden kaçıp spama düşüyor olabilir adsense

Hocam örneğin 3 kanal bağladıysam 2 si garanti gidiyor biri falan kalıyor. Diğer yeni adsenseler de o şekilde, olay o değil. Ama bu dünya engeli mevzusu mantıklı olabilir sağ olun bir deneyeceğim bunu.

Hepsi dünya engeli yüklenmiş kanallar değil hocam ama etkisi olabilir dediğiniz gibi. Şimdi nasıl bir stil belirlediniz? Alt kanal falan demişsiniz, test kanalı mı yapıyorsunuz?

hocam eskisi gibi önüme gelen kanalı çekmiyorum artık. son 1 aydır en çok kazandığım içerikleri birçok kanala yüklemekle meşgulüm ve kapanma yok bende. bana göre kanala dünya engeli gelmesi büyük bir etken. ama tek başına değil. video başlıkları çekilen kanalla aynı oldu mu kanalın şikayet yemesi çok yüksek. şikayet slan kanal adsenseye bağlandığında niyetini belli ediyorsun googleye göre. kanalı uçuruyor. sonuç olarak kanal adsenseye bağlanacaksa dünya engeli yememesi mutlaka gerekli. kanalın uzun ömürlü olması için mutlaka kanaldaki videolar başlıkları özgünleştirmek şart.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri