adsense ban 15/10/2015

Az önce bumladı adsense... Geçen ay banlanmadan önce adsensesini silenler para almıştı sanırım. Araştırıp bakın, şuan sildiğinizde paranızı alabilecekseniz hiç bekletmeden silin adsenseyi.

Geçmiş olsun herkese...
hocam tavsiyen icin tesekkur ederim valla bende silmeyi dusunuyorum fakat adsenseyi silersem bu ayki kazancıda oderlermi

---------- Spam Engelliyici 04:59 ---------- Önceki Mesaj 04:55 ----------

ayrıca kafamı kurcalayan bisoru var ben mesela botla calısıyorum tek client ile 20 kanal acıyorsam 20 kanalı 5 farkli adsenselere baglıyorum acaba bundan dolayıda banlanma olurmu ?

hocam tavsiyen icin tesekkur ederim valla bende silmeyi dusunuyorum fakat adsenseyi silersem bu ayki kazancıda oderlermi

---------- Spam Engelliyici 04:59 ---------- Önceki Mesaj 04:55 ----------

ayrıca kafamı kurcalayan bisoru var ben mesela botla calısıyorum tek client ile 20 kanal acıyorsam 20 kanalı 5 farkli adsenselere baglıyorum acaba bundan dolayıda banlanma olurmu ?

Ödenip ödenmeyeceğini bilmiyorum hocam, geçen ödeme dönemindeki mesajları araştırırsanız daha faydalı olur. Ben bir arkadaşın sildiğini ve ödemesini aldığını okumuştum, ne olur nasıl olur bilgim yok. Daha önce hiç silmedim adsense.

Bot konusuna gelince botla hiç çalışmadığım için yorum yapmam doğru olmaz, botla çalışan arkadaşlar cevaplarsa daha sağlıklı olur.

3 saat önce benimkide gitti. geçmiş olsun

Gece 1:36'da gitmiş. 10 gün önce 9 kanaldan 7 si birden kapanıp 2 si kapanmamış. Ha demek spama girmemiş dedim ama o iki kanal hala ayakta adsense uçmuş. Demek ki adsense unutmuyor. Kökten sildim hesabı bakalım bi umut kesinleşeni almak eğer o kısmı unuturlarsa...

Gece 01:46'da Eylül Ayında açtığım adsense banlanmış.

yaklasık 40 gun once açtğm adsense açık suan telefondan bağlyodum kanalları ve uzun zamandır 2 kanal bağlıydı ıcınde 3 hafta gibi bi surede biri kapandı
ama bu kadar bandan sonra ayakta kalacağna hıc ınanmıyorum sadece telefondan gırıyorum adsenseye hatta mobile veriyi de hiç kapatmıyorum sadece metroya gittğimde çekmedğnden dolayı kapatıyorum . kanalda 1 tane topluluk var zaten gunuk 10-20 tl getiriyor o kadar

Bütün kanallarım kapanmış ancak adsense sağlam duruyor şimdilik umarım adsense ödeme alana kadar dayanır.

ben mi göremedim yoksa hala şu soruya cevap mı alamadık? banlanan arkadaşlar;
Daha önce banlanan pc ve internetle mi yeni adsenseleriniz banlandı?
Banka bilgileri aynı mı?
VDS den oluşturarak girip hiç kullanılmamış taze bilgilerle doldurulan adsense banlandı mı?

ben mi göremedim yoksa hala şu soruya cevap mı alamadık? banlanan arkadaşlar;
Daha önce banlanan pc ve internetle mi yeni adsenseleriniz banlandı?
Banka bilgileri aynı mı?
VDS den oluşturarak girip hiç kullanılmamış taze bilgilerle doldurulan adsense banlandı mı?

evet vds'den girip hiç kullanılmamış taaaptaze bilgilerle doldurduğum eylül ayından açtığım adsense banlandı hocam

Banlanan adsenseler pinli ve banka hesap bilgisi girilmişmiydi.

valla kötü şeyler oluyor arkadaşlar 7 kanal bağlıydı 6 sı kapanmış kanalın, adsensede bişi gözükmüyor şimdilik umarım bişi olmaz

valla kötü şeyler oluyor arkadaşlar 7 kanal bağlıydı 6 sı kapanmış kanalın, adsensede bişi gözükmüyor şimdilik umarım bişi olmaz

Bende de durum aynı hocam birde dün pin girdim daha deminde bankayı doğruladım sıkıntı çıkmaz umarım parayı alana kadar kanal bağlamıcam siz nasıl bir yol izliceksiniz.

Topluluktan kapanan, spama düşmüş ve 200 TL üzeri kesinleşmiş kazancı bulunan tüm adsenseler muhakkak ödeme gününden önce banlanıyor. (Bu yazdıklarım önceden ödeme almış veya ilk bu ay alacak pin+banka onaylı hesaplar için)

Geçen ay banlanmalar ayın kacina kadar sürmüştü ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri