Adsense Ban hk. Kesinleşme öncesi

• Kullanıcı filmman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu paylaşımdan sonra ban günleri karışık olacaktır
Böylece adsense ban günlerini ay içinde karma bir gün aldırmış oldun.
Adsense ban gününe göre plan yapanlara geçmiş olsun şimdiden...

Sanki karışık banlanmıyordu da....

Adam güzel bir paylaşım yapmış ama siz muhalefetler her yerdesiniz. Hiç durmadan çalışıyorsunuz...

Son günlerde banlanan bir çok adsense var bu bir nebze de olsa bunu durduracaktır. Bir ödeme almak bile kar bizler için.

beyler o degilde :) bizim caylar ne oldu ?

Banlar hep ödemeye yakın mı oluyor :D 5 aydır çalışmadığım için soruyorum ?

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam konuyu hem mısafırlere hemde bellı bır mesaj sayısına kıtlermısınız lutfen taktıgın fixlenmemesi için.

Merhaba hocam, ne alaka yani yeni üye olmuş biri göremez mi? birisinin mesaj sayısı yüksek olunca adam çok mu güvenilir oluyor bazen forumda gözüme çarpıyor nece 2013 üyeleri flagtan teliften gidiyor. Saçma şeyler konuşmayın madem adam paylaştı herkes yararlanacak.

Kimsenin hevesini kursağında bırakmak istemem ama bu yöntemi ben ve 1 arkadasım birlikte denedik iki adsense de banlandı haberiniz olsun.

Hocam videoyu sil bence artık. Eger soranlar olursa onlara da pm atalim.Yayilmasin video

Ne kolaymış be keşke ayakta kalabilse :D

hahahahhaha :D hocam sen degılmıydın fıxlenecek edicek bulacak paylasmayın dıyen ben burda youtube ve google yetkilileri gormesın fıxlenmesın dıye tavsiye verdim ben kısıye ozel bırsey demıyorum google ve youtube yetkıllerı forıuma gırıp mesaj atıcak konu acıcak degıller ama takıp edıyorlr hem uye olarak hem mısafır olarak onlar gorup fıxlensinmi ? isteyene pmden atılır .

Merhaba hocam, ne alaka yani yeni üye olmuş biri göremez mi? birisinin mesaj sayısı yüksek olunca adam çok mu güvenilir oluyor bazen forumda gözüme çarpıyor nece 2013 üyeleri flagtan teliften gidiyor. Saçma şeyler konuşmayın madem adam paylaştı herkes yararlanacak.

Bakın görün hocam 1 hafta dayanmayacak. Yahu kardeşim bu kadar saflık olmaz ya, bu forumda ne sahte telifciler ne flagcılar var adamlar onu yapmaktan çekinmeyen adam şikayet mi etmeyecek ? açar adam google geri bildirim sayfasını yollar video linkini kısa bir ingilizce metin kapatırlar.

Yazıyorum buraya 1 hafta sonra bu yöntem yok kolay gelsin. ^^

Geçmiş olsun beyler :D fixlenicek 1-2 güne :D yinede sağol hocam

paylaş hocam en fazla 1 gün sonra o yöntemde kalmıycak

hahahahhaha :D hocam sen degılmıydın fıxlenecek edicek bulacak paylasmayın dıyen ben burda youtube ve google yetkilileri gormesı fıxlenmesın dıye tavsiye verdim

paylaş hocam en fazla 1 gün sonra o yöntemde kalmıycak

Evet hocam bendim fakat bu paylaşmadan önceydi, >>>
" google yetkilileri gormesı fıxlenmesın dıye tavsiye verdim "

Hocam işte bunun 2013 üyesi veya post sayısının yüksekliği ile hiç bir alakası yok ister 2013 üyesi olsun isterse 500k postu olsun fesat adam bunu yapar çekemeyen kazanamayan yapar bunu. Anlatabildim sanırım..

Sanki karışık banlanmıyordu da....

Adam güzel bir paylaşım yapmış ama siz muhalefetler her yerdesiniz. Hiç durmadan çalışıyorsunuz...

Son günlerde banlanan bir çok adsense var bu bir nebze de olsa bunu durduracaktır. Bir ödeme almak bile kar bizler için.

Muhalefet ettiğim bir mesajımı göstersene.
Burda bazı insanlar adsenseten ödeme almak için ayın 20 si ban gününe göre plan yapıyordu.
Bir ay para kazanıp ban gününden önce pini girip ödeme almaya çalışıyordu
Bir adsense ten tek defaya mahsus ödeme alabilmek için sadece.
Bu fikslendiği zaman onların durumu ne olacak.
Bu ay herkes yt bağlantısını kesecek, önümüzeki ay karma herhangi bir gün olacak banlar

izleyen sayisi 600 cay alan sayisi 2 :( editledim konuyu

Evet hocam bendim fakat bu paylaşmadan önceydi, >>>
" google yetkilileri gormesı fıxlenmesın dıye tavsiye verdim "

Hocam işte bunun 2013 üyesi veya post sayısının yüksekliği ile hiç bir alakası yok ister 2013 üyesi olsun isterse 500k postu olsun fesat adam bunu yapar çekemeyen kazanamayan yapar bunu. Anlatabildim sanırım..

hocam o onların karaktersızlıgıne baglı benım amacım uyeye ozel degıl eskı yenı forumu takıp eden yetkılıler var anladın bu adamlar foruma gırıp mesaj atmıyor konu acmıyor sadece takıp edıyor en azında 50 100 mesaj sayısına gore kıtlenırse konu onlar goremez fıxlenmesı uzun surer google youtube oyle her mesaja anında bakıp kontrol etse zaten bızım banları acarlardı :D

simdi google calisani bu konuyu gorse bu islemi yapanlari kara listeye alip inceler ve ava giderken avlanmis oluruz bence

ne zaman yapmalı bu işlemi

Abartmayın arkadaşlar adsense banlar zaten karışık yapılıyor bu video işe yarıyorsa ödemeye yakın uygulamak isteyen uygular fixlenirse de birşey değişmez .

hocam o onların karaktersızlıgıne baglı benım amacım uyeye ozel degıl eskı yenı forumu takıp eden yetkılıler var anladın bu adamlar foruma gırıp mesaj atmıyor konu acmıyor sadece takıp edıyor en azında 50 100 mesaj sayısına gore kıtlenırse konu onlar goremez fıxlenmesı uzun surer google youtube oyle her mesaja anında bakıp kontrol etse zaten bızım banları acarlardı :D

Anladım hocam :D fakat adam paylaşmak istemiş ve madem paylaşıldı o zaman herkes görsün. :D neyse uzatmayalım :) :)

Paylaşımdan dolayı teşekkürler ama videoyu kaldırırsan hatta tamamen silersen bu taktiğin uzun süreli kalıcılığı hususunda daha faydalı olmuş olursun. Millet alacağı bilgiyi aldı. Fixlenmemesi için lütfen konu silinsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri