Adsense Ban hk. Kesinleşme öncesi

• Kullanıcı filmman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes bellemiş google çalışanı nerde bu çalışan google işigücü yok ytpara'yımı takip edecek.Bu forumda google çalışanı yoktur ama insanlar para kazanmasın diye google çalışanlar vardır ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Hocam bişey sormak istiyourum multi adsansemi çalışıyosunuz ve Adsanseye bağlı kanallarınızda toppluluktan ve teliften kapanan kanalarınız oldumu?

Bravo ben bu konuyla ilgili uyarılarımı yapmıştım bu konuyla ilgli bu açık en kısa sürede fixlenmezse eğer ben birşey bilmiyorum.. [MENTION=8078]brocker[/MENTION] zamanında pin çıkartma ile ilgli bir paylaşım yapmıştı ve çok sürmeden bu açığı fixlemişlerdi..

hocam bi de kanal kapanmaktan nasıl kurtulacaz onu da anlat sonra bana hesap no nu ver :D

Herkes bellemiş google çalışanı nerde bu çalışan google işigücü yok ytpara'yımı takip edecek.Bu forumda google çalışanı yoktur ama insanlar para kazanmasın diye google çalışanlar vardır ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Sen bu i... yi bilmezsin :D

Millet ne cakal arkadas goren gordu kaldirilsin video diyor izleyen 7 sayfa adam sadece bu vakitte isi basinda olup bilgisayar acamayan adamin sucu ne ?

Sen bu i... yi bilmezsin :D
03af7c2.jpg

Kim hocam anlat'da bilelim :D

çay parası derken 1 tl mi yoksa 1kg çay olarak 50 tl mi istiyorsunuz :D:D:D

Burdaki forumdaki üyeler bir şeyi yanlış anlıyor, Google çalışanları forumu bizzat tabiki takip etmiyor.
Google zaten kendi İndex atıyor arama sayfasını forumun, bu kadar Saf mısınız?
:D
+ Türkün Türkten başka düşmanı yok.
Mnote'ye adam kendi pm atmış yazmıştı Mnote forumdaki tüm açıkları Google'a mail atıp şikayet ediyorum diye.

Daha hala bazıları çok bilmiş şekilde bırakın herkes faydalasın diye Vicdan yapıyorlar.
Hayır herkes faydalanmasın, bu Yt İŞİNİ-İŞ olarak gören buna emek veren ve para kazanıp 3-5 birşey almak isteyenler görsün bilsin yeter.
Diyeceklerim bu kadar, umarım İçimizdeki ..... ler yöntemi görmemiştir gördülerse buda fixlenir ne yazıkki.
Türk öğretmenlerinin yaptığı gibi.
Görenler duyanlar, Görmediklerine anlatsın, anlamayan öğrenciler yanındaki arkadaşına sorsunlar.
:D

Çayı gönderdim bekliyorum hocam :) İşe yarasın bundan bir koli sana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri