Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar banlanan adsenselerdeki kanallarda para kazanma gidiyormu ? tırsmaktan hesaplara girip bakamıyorum..
Arkadaşlar banlanan adsenselerdeki kanallarda para kazanma gidiyormu ? tırsmaktan hesaplara girip bakamıyorum..
Hayır gitmedi.
TEk adsense 50 + kanal vardı. Hic bir taktik vs uygulamadım. at gec yapıyorum. %50 yt to yt . reklamıma 1 kere bile tıklamadım yanlıslıkla dahi. Video önü reklamları atla cıkana kadar izledim mecburiyetten oda cok nadir...
Bu gün farklı olarak yaptıgım tek sey, eski kanallarıma girip video yüklemek oldu .. normalde at gec yapar bi daha ellemem . 1 ay önce de eski kanallarıma girmistim , ondanda kanallarım uçmuştu. Tesadüf olabilir...
yüklemeleri nasıl yapıyorsun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.