Adsense Banka hesap doğrulama...yardım...

gokhan.83

Kayıtlı Üye
Merhabalar...

Banka hesap numaramı girdim ve bugün gördüğüm kadarıyla hesabıma 2,30 TL para yatırmışlar...Ben de doğrulama için girişi yaptım ve doğrulandı denildi...

http://k1304.hizliresim.com/18/l/m6dql.jpg

Ama sonrasında gördüğüm kadarıyla ana sayfada ki yazı hala kaybolmadı...

http://l1304.hizliresim.com/18/l/m6dtr.jpg

Acaba işlemim tamamlandı mı yoksa bir sorun mu var...Bu şekilde bir problem yaşayan oldu mu acaba? Bilgilendirebilir misiniz?

İyi çalışmalar...

Evet pin geldi...Bir ay oldu...Banka Garanti Bankası...

bu kırmızı yazının sonundaki yeri tıklayınca ne yazıyo ?

Sen evine postayla gelen pini girdiğine eminsin demi ?

Evet hocam girdim...zaten adres kısmında doğrulandı yazıyor...

o doğrulandı yazan yer senin banka hesabın.

sen ödemeleri bekletmeye alıp almadıgını kontrol et.

bide kesinleşmiş kazançların altındaki ayrıntılar'a tıklayıp resmi bi koysana

Arkadaşım hesap ayarlarından ödeme ayarlarına gel ödeme yöntemini düzenle'ye tıkla orda yanında doğrulandı yazan hesabın kutucugunu işaretliyip kaydet

Acaba şundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Ben ayın 12 sinde hesap numaramı girdim ama ayın 18 inde hesaba gönderdikleri doğrulamayı girdim...

Yani ayın 15'ini geçtiği için bu uyarı devam ediyor olabilir mi?

valla öylede olabilir ama ödeme bekletiyor yazmaması lazım.dediğim gibi yap doğrulandı yazan banka hesabını işaretleyip devam et 'e tıkla

Arkadaşım hesap ayarlarından ödeme ayarlarına gel ödeme yöntemini düzenle'ye tıkla orda yanında doğrulandı yazan hesabın kutucugunu işaretliyip kaydet

Hocam doğrulandı yazıyor...Ama şöyle de bir şey yazmış...Hesap ayarlarının 15'inden önce ayarlanması gerekiyor...

Sanıyorum bundan kaynaklı bir durum...

Sizin dediğiniz yere de girdiğim de doğrulandı yazısı alıyorum...

Devam et dediğimde girdiğim banka hesap numarası çıkıyor...Üstte de doğrulandı yazıyor...

Geçerli ayın ödeme döneminde etkili olması için, ödeme yönteminizde yapacağınız değişikliklerin ayın 15'ine kadar yapılması gerektiğini unutmayın.

HOCAM BİR adsense hesabında bankaya para 1 hafta 10 gün içinde yatıyor - pin ise 4-7 haftada geliyor yani siz önce pini girdim deyince şaşırdım pin önce gelmez bi yanlışlık var bu işte....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri