ben pin ve banka girmeden banlandım hocam. Bu yöntem işe yaramaz yani. pin gelmeden banlandım. banlandıktan bi gün sonra da pin gelmişti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şu sırrını söylede bizde para alalım birazhocam benim hiç pini girilmemiş ve banka hesabı girilmemiş adsenin banlandığını hatırlamıyorum
Adsense bağlı çok izlenen kanalı ban günü partnere bağlasam sonra adsense banlanmazsa tekrardan adsense bağlıyabiliyor muyuz
Hangi partner senin kanalı önce alıp 2-3 gün sonra sen istedin diye tekrar çıkarır?
Hocam zaten bunu sormamın sebebi partener felan hiç bir şey bilmiyorum daha önce bağlamdım öylesine fikrimi belirttim zaten
Mesela başvursam 3-4 günde kabul olmazmı
Partnerden çıkma işine gelirsekte partnerden çıkmak nasıl oluyor bilmediğim için yorum yapamıyacağmeğer hemen çıkabiliyorsak sorun yok diğer türlü partner sahibine bağlıysa kanalı çıkarmak o zamn işe yaramaz bu
Partnerin senin kanalı kabul edip etmeyeceği meçhul ayrıca partnerlerde sözleşme vadır 1-2 yıl filan o süre içerisinde ancak partner sahibi isterse çıkarır yoksa sen istedin diye çıkma imkanın bulunmuyor.
Benim banlananlar da hep pinsiz ödeme almasına en erken 2 ay olan hesaplar yüksek getirili hesaplar manuel olarak inceleniyor ondan ötürü oluyor sanırım
Kanal baglarken bişey farkettim, kanalda adsensi değiştirme için olan yer kalkmış sadece adsense onaylandı yazıyor. Artık kanal taşıma gibi olaylar kalktı sanırım bununla beraber
Pinsiz adsenseler ödeme alacağı aya kadar dayandığı için uzun süre dayanıyor ama ödeme alacağı ay pinli pinsiz farketmiyor gecen ay 2 tane pinsiz, bankasız ödeme alacağım adsenseler banlandı. Bana kalırsa multiden banlıyorlar artık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.