adsense banlandı

djtores

Kayıtlı Üye
Adsense Hesabım Kapatalıdı 2 gün önce . tamda ödeme yapılmasına birkaç gün kalmıştı.Geçen aydan aldığım kazanç da ödenecekdi. acaba geçen ayki ödemeyi yaparlarmı yosksa ümidi keseyim mi?

Su meshur kendi reklamlarina tik atmaya calisan gruplardan birinde bu isi yapmissan gercekden yazik diyorum yani.

Su meshur kendi reklamlarina tik atmaya calisan gruplardan birinde bu isi yapmissan gercekden yazik diyorum yani.

herşeyi geçtim hocam reklam verenler geri dönüşüm ister kendi reklamına tıklayan akıllılara çok iyi olmuş derim resmen rezalet okadar reklam veren masraf yapsın ürün satsın diye bikaç akıllı gelip kendi reklamlarına tıklayıp para kazanmaya çalışşın

Djtores için demiyorum ama yeri gelmişken söylemeden edemiyeceğim;
Sen o kadar yardımcı ol, konular aç, bilgiler ver, yol göster, videolarla anlat, bir nevi yeni bir ekmek kapısı aç....
Uyanığın biri çıksın milleti gaza getirip, yoldan çıkarıp, " bir de böyle bir yol var" desin..
Sonra da gelsin banlamalar...
Ekmeği suya "banarsınız" artık!!
İnna sabirin!!!

yazik diyosun abi haklısın da . anlatiyim ben ilk senin 1 saatlik videoyla tanıştım bu youtubedan para kazanma fikrine ondan öncede öyle bi kazançdan haberim yokdu zaten. komple dinledim videoyu sitenden takip ettim sonra açtım adsenseyi . kazançlar hep sıfır sıfır sıfırdı ilk bi iki hafta . sonra reklamlara tıkladım dolarları gördük saf gibi :) sazan gibi tıkladım bende bir iki gün boyunca . ondan sonra tıklama konusu hakkındaki konuları okudum ciddiyeti anladıktan sonra da bidaha hiç tıklamadım. zaten üzerinden 2 ay geçti tam pini girdim ödemeyi yapacakları ozaman banlandı. bilseydim ilk zamanlar hiç tıklamazdım yazık oldu :S toplamda alacağım 2 aylık 210$ gibi bişiydi.öyle kendi tıklamamla da sefa sürmek gibi bi niyetim hiç olmadı öyle .zaten acısını çektim.valla yılmadım abi sizi yine takip ediom inşallah başaracam . zaten Güzel bi deneyim oldu benim için :d

2 ay sonra banlaması şaşırtıcı olmuş.
Genelde direkt banlıyodu ya :)

Neyse geçmiş olsun.
Enazından şimdi anlamsız oldugunu anlamıssındır.

Yılmak yok real kazanca devam...

Djtores için demiyorum ama yeri gelmişken söylemeden edemiyeceğim;
Sen o kadar yardımcı ol, konular aç, bilgiler ver, yol göster, videolarla anlat, bir nevi yeni bir ekmek kapısı aç....
Uyanığın biri çıksın milleti gaza getirip, yoldan çıkarıp, " bir de böyle bir yol var" desin..
Sonra da gelsin banlamalar...
Ekmeği suya "banarsınız" artık!!
İnna sabirin!!!

Geomhk Kardeş allahdan benim için dememissin valla adımız çok pis koydu valla lafın . artı hiç öyle uyanıklık peşinde deildim be. neyse adımız çıkmasında öyle . tıkçı falan

2 ay sonra banlaması şaşırtıcı olmuş.
Genelde direkt banlıyodu ya :)

Neyse geçmiş olsun.
Enazından şimdi anlamsız oldugunu anlamıssındır.

Yılmak yok real kazanca devam...

valla kardeş hiç sorma kafayı yiyecem zaten. Herşeyde bi hayır vardır:) bakalım akibetim ne olacak. :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri