Adsense Banlanması Anketi

Adsensem Banlandı ;

• 1 Adsense Kullanıyordum Banlandı

Oy: 8 4,1%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlandı

Oy: 16 8,2%
  • 1 Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 73 37,4%
  • 1'den Fazla Adsense Kullanıyorum Banlanmadı

Oy: 98 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    195
2 kişinin banlanıyor 2000 kişi banlandı diye yargara koparılıyor anlamış değilim.

Tiksindim artık Adsenseden DARISI BENIM BASIMA INSALLAH .. ne bu yaw korkak korkak stresden saç bırakmadım .. google dayı .. Kingsin Eyvallah da sende duracağın yeri bil birader

tam kanal hazırlayayım çok yattım diyorum partner parayı ödemiyor hevesim kaçıyor
tam toparlıyorum,çok uzatmayayım,kanal hazırlayayım diyorum adsense ödeme yapmıyor
yeter artık diyorum tam kanal hazırlıyorum para kazanmalar kapanıyor
bu akşam da tam kanal hazırlamak için render almaya başladım adsense kapandı.
çok can sıkıcı ama youtube her ayağa kalkışımda cüzdanımın daha çok dolduğunu unutuyor herhalde.

Sadece özgün çalışıp adsense hesabı banlanan yoktur diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba?

Bence bunun tek bir sebebi var : Oda Reklam Aralıkları ..

Diyor ki Reklam Verenlere Zarar Verecek Davranış .. Reklamları Gömdüğümüz İçin Gitmiş Olamaz mı?

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Bence bunun tek bir sebebi var : Oda Reklam Aralıkları ..

Diyor ki Reklam Verenlere Zarar Verecek Davranış .. Reklamları Gömdüğümüz İçin Gitmiş Olamaz mı?
onu herkese diyor.otomatik mesaj gibi bir şeyden bahsediyor işte.
Siteniz, mobil uygulamanız ve/veya YouTube kanalınız ya da siz AdSense program politikalarını veya Şartlar ve Koşullarını ihlal ettiniz mi? Ettiyseniz ne şekilde? Ayrıca, geçersiz etkinlikle sonuçlanmış olabileceğini düşündüğünüz tüm ilgili bilgileri ekleyin. *
adsense program politikasını ihlal etmeyen mi var aramızda.yeter ki kapatmak için sebepp arasın.yedi dk reklama izin vermiş sekiz dk arayla koyardım hep.reklamla alakası yok bunun.her kapattığına geçersiz etkinlik,geçersiz tıklama maili yollar zaten.

arkadaşlar 3 tane adsense hesabım var fakat sadece 2 tanesi gümlemiş. Şimdi bir sorum olacak. Sebep olarak geçersiz tıklama zart zurt demiş lakin hiçbir geçersiz tıklama yapmadım ve adsenseler eski defalarca ödeme almış adsenselerdi. Sizce açılma ihtimali var mı ?

Bir diğer sorum ise adsense gitti ama kanallar duruyor şimdi o kanalları başka bir adsense hesabıma bağlayabilir miyim ?

Ankete birden fazla adsense hesabım var aynı ip'den giriyorum banlanmadı seçeneğinide eklerseniz çok iyi olur hocam.

arkadaşlar 3 tane adsense hesabım var fakat sadece 2 tanesi gümlemiş. Şimdi bir sorum olacak. Sebep olarak geçersiz tıklama zart zurt demiş lakin hiçbir geçersiz tıklama yapmadım ve adsenseler eski defalarca ödeme almış adsenselerdi. Sizce açılma ihtimali var mı ?

Bir diğer sorum ise adsense gitti ama kanallar duruyor şimdi o kanalları başka bir adsense hesabıma bağlayabilir miyim ?
üstteki mesajımda itirazın reddedildiğini yazdım.zaten kapatılan bir adsensenin açılma ihtimali %1-2 dir.

kanalları partnere bağlayabiliyorsanız partnere bağlayın.adsense değiştirince o adsensede tespit edilmesin çünkü başka adsenseye izin vermeyeceğinden onun da banlanma ihtimali var.

üstteki mesajımda itirazın reddedildiğini yazdım.zaten kapatılan bir adsensenin açılma ihtimali %1-2 dir.

kanalları partnere bağlayabiliyorsanız partnere bağlayın.adsense değiştirince o adsensede tespit edilmesin çünkü başka adsenseye izin vermeyeceğinden onun da banlanma ihtimali var.

Anladım usta. Yani kanallarda sorun yok şimdi değil mi ? Devam edebilirim yani kanallarla ?

Aslında şöyle de bir şey var dün kanallarımı bir check edeyim dedim. Ve en çok gelir getiren bir kaç kanalım kapanmış idi. Acaba bunların da etkisi olmuş mudur ?

Anladım usta. Yani kanallarda sorun yok şimdi değil mi ? Devam edebilirim yani kanallarla ?

Aslında şöyle de bir şey var dün kanallarımı bir check edeyim dedim. Ve en çok gelir getiren bir kaç kanalım kapanmış idi. Acaba bunların da etkisi olmuş mudur ?
ben kapanan adsensedeki kanalları bir ay önce taşımıştım.kanallarla alakalı olduğunu düşünmüyorum.en azından son bir aylık dönemde.ondan öncesinde zaten ödeme alamadığım adsenseydi.siz de ödeme alamama durumu var mıydı?daha çok ödeme alamayanlar banlanmaya başladı.

kanallarını diğer adsenseye taşıyan bir arkadaşın diğer adsenseleri de banlandı o yüzden partneri tavsiye ettim.

ben kapanan adsensedeki kanalları bir ay önce taşımıştım.kanallarla alakalı olduğunu düşünmüyorum.en azından son bir aylık dönemde.ondan öncesinde zaten ödeme alamadığım adsenseydi.siz de ödeme alamama durumu var mıydı?daha çok ödeme alamayanlar banlanmaya başladı.

kanallarını diğer adsenseye taşıyan bir arkadaşın diğer adsenseleri de banlandı o yüzden partneri tavsiye ettim.

İşte sorun da burada usta neden banlandığıma anlam veremiyorum. Ödeme alamama gibi bir sorunum yoktu aylardır hatta yıllardır tıkır tıkır ödememi alıyorum adsense'den fakat bir anda geçersiz tıklamadan kapattık diyorlar. E be güzel kardeşim benim millete yalvarıp 10-15 tıklamadan cebime ne para girecek böyle bir şeyi zaten yapmam ama yapmış muamelisi gösterilmesi inanın hoş değil.

Şimdi partnere sokması biraz zahmetli usta yaklaşık 15-16 kanal var güzel kazanç bırakan bir risk alıp onları yeni bir adsense'e taşımayı düşünüyorum.

Bir de şunu eklemek istiyorum 3 tane adsense hesabım var aynı ipden girilen ama sadece 2 tanesi banlandı. Çünkü 3. adsense hesabım yaklaşık 7 senelik web adsense hesabı. Acaba eski/yeni adsense ile de ilgili olabilir mi ? Sonuçta ödeme alamayanlar da yeni adsenseli anlamına geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri