Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şöyle bir şeyler olmuş banada
![]()
![]()
web adsense mi bu hocam?
Bu alakasız usta, genel ban değil, özel yarı ban bu. Tıka özelBunu geçelim. Asıl sıkıntı reklam verenleri koruyan kopya içerik vs. vs. li olan yazılı mail.
![]()
Bir hesabım banlanmış fakat mail gelmemiş en son 2 gün önce kontrol etmiştim banlandığına dair herhangi bir mail yok
youtube erişimini kesmişmiydin hocam ?
Adsense spama düşmüşmüydü?Bir hesabım banlanmış fakat mail gelmemiş en son 2 gün önce kontrol etmiştim banlandığına dair herhangi bir mail yok
youtube erişimini kesmişmiydin hocam ?
O değil de artık geçersiz etkinlik sebebiyle kapanan bir kanalın akabinde de adsense'ler banlanırsa işimiz bitti demektir.
Konuya dönersek; şu an 3 adsense'imi kontrol ettim. Herhangi bir sorun gözükmüyor. İnşallah Doğu'dan başlayan fırtına Batı'ya doğru gelmez.
Adsense spama düşmüşmüydü?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.