Adsense Banları 20.11.2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir şeyler olmuş banada

VPyymr.png

Ben yarına kadar girmeyi düşünmüyorum zaten kanal kalmadı hayırlısı :)

Şöyle bir şeyler olmuş banada

VPyymr.png

O değil de artık geçersiz etkinlik sebebiyle kapanan bir kanalın akabinde de adsense'ler banlanırsa işimiz bitti demektir.

Konuya dönersek; şu an 3 adsense'imi kontrol ettim. Herhangi bir sorun gözükmüyor. İnşallah Doğu'dan başlayan fırtına Batı'ya doğru gelmez.

Bugün kontrol ettiğim 2 tane kanal bile bağlı olmayan adsenselerim teelfon doğrulama istemişti,maillerine baktığımda dün yollanmıştı ''yapmanız gereken işlemler var '' diyerek.

arkadaşlar bazı kişiler geçen seneyle bu seneyi benzetiyor ancak hiç alakası yok, toplu banlar her zaman ayın 21 inden önce başlamıştır. Ama bu sene ilk defa geçen ay 21 inde banlar oldu ama toplu ban değildi ve google un kendine göre haklı gösterdği bazı hesapları banladı ki benimde iki tane vardı.. yani yarında ban olacak diye bende düşünüyorum ama hesapların 4 te 1 i max ban yer o da kanalların kapanması etkinlikleri vs gibi kriterlere bağlı, çünkü pinsiz spama düşmemiş hesasbım da banlanmıştı.. yani yarın güzel bir gün olacak inşallah.. sabaha kadar bende nöbetteyim inşallah sorunsuz ödeme alacaz herkes dua etsin ortalığı karıştırmayalım :)

Bir hesabım banlanmış fakat mail gelmemiş en son 2 gün önce kontrol etmiştim banlandığına dair herhangi bir mail yok

O değil de artık geçersiz etkinlik sebebiyle kapanan bir kanalın akabinde de adsense'ler banlanırsa işimiz bitti demektir.

Konuya dönersek; şu an 3 adsense'imi kontrol ettim. Herhangi bir sorun gözükmüyor. İnşallah Doğu'dan başlayan fırtına Batı'ya doğru gelmez.

Geçersiz tıklama etkinliğine yakalanmamak için video ortası en az 7 dk olmalı
+ Reklamlara tıklamayı teşvik edecek illegal bisey yapmamak gerek, bunun dışında bisey olacağını sanmıyorum

ee niye söylemiyosunuz beyler ban başlamış, 22:31 de 4 tane spam e düşen adsense banlanmış, maili gelmiş. spam e düşmeyenler sağlam.

Birader sizin sorununuz nedir? Banlansa sorun banlanmasa sorun. Bırakın eğer genel bir şey olursa açarsınız konuyu birlikte hönkürürüz. Hani olan eden bir şey yok provokatif söylemlerle germeyin insanı yok yere!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri