Arkadaşlar yeni adsnese açarken isim soruyor burdaki ismi farklı girsek, banka hesabı'da başka kişi üzerine olsa soru oluyor mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar yeni adsnese açarken isim soruyor burdaki ismi farklı girsek, banka hesabı'da başka kişi üzerine olsa soru oluyor mu ?
Oyle yaziyor ama farkli benim bi sorun olmadisorun olur bence çünkü orda banka isim soy isim ve adsense isim soy isim aynı olması gerekmektedir diye yazıyodu diye hatırlıyorum ama yinede diğerlerinin de cevabını görmek lazım
sorun olur bence çünkü orda banka isim soy isim ve adsense isim soy isim aynı olması gerekmektedir diye yazıyodu diye hatırlıyorum ama yinede diğerlerinin de cevabını görmek lazım
Sorun devam ediyor mu beyler? Bende şimdi 2. adsensemi açıcam da farklı bir pc farklı bir hat farklı bir adres farklı bir tel ile onaylycam da isim yine bneim adıma olursa sorun olur mu?
Bende az once benzeri bi hata yaptim onayladigim bi adsensem var aktif kullandigim onunla ayni tel onayi yapip muracaat ettim muhtemelen 2 sinide kapatirlarHocam ben babamın adını kullandım , banka hesabında da onun hesabını giricem.. Çünkü bi kere adsense açmaya çalıştığımda iletişim mailini ve telefonu kendiminkini girmiştim direkt tanıdı açtırmadı.. Sorun çıkmasın diye böyle yaptım..,
Edit: 3 farklı pc den adsense açtım.. Biri onaylandı ve şuan kullanabiliyorum.. Biri onaylandı ama kanal eklememe izin vermiyo onay aşamasında olabilir diyo.. Diğerinde de kanal eklerken onay aşamasında gösteriyo ve panele girilmiyo.. Ne çeşit bi sorun anlamadım..
Evet o yüzden adsenseye başvurduğunuz kanala 2-3 tane telefondan çekilmiş özgün Video atın ve bir daha o kanalı kullanmayın.adsenseye başvurduğumuz kanal kapatılırsa bi sıkıntı çıkar mı adsensede ?
adsenseye başvurdum 2 hafta oldu cevap gelmedi kabul edilmedi heralde![]()
bnmde 5 gun oldu . Hic mesaj fln geldi mi ?
artık adsensede açamıyoz keşke stok yapaydık
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.