Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

marta kadar böyle mi devam eder:S:S mart ayına hedef koymuştum yalan oldu.

youtube düzelene kadar ek iş bakıyorum ben arkadaşlar dahada kanal açmıyacam günlük 100k izlenim alsamda gelen para 100 tl bile değil enerjimi bu sürede başka sektörleri araştırmakla harcıyacam tavsiyesi olan var mı ? Taksiyemi çıksam napsam :D

En geç 15 Ocak sonrası kendine gelir ortalamayı bulur

Az da olsa bir düzelme yok mu arkadaşlar sizde ? benim gün geçtikce düşüyor

Şubat ortasına kadar birşey beklemeyin kendinizide avutmayın boş yere.
( dost acı söyler )
:D

Geçen senede yaşadık bu sıkıntıları.
Her ay ilk 6-7 gün zaten düşük olur, Ocak'ta zaten hep düşük.
Şubat 10'dan önce toparlamaz kendini.
Bunlar bu işin fıtratında var.
:D

Analytcs oklari yerin dibine doğru gitmeye devam ediyor. Dün en düşük seviyedeydi bugün su saatte düne rağmen yüzde 5 lik bir duzelme var
Genelde yüzde 70lik bir kayıp var
Hayirlisi artik bekliyoruz su reklam sözleşmelerinin yapılmasını

5 günde aldığım para kasımda 1 günde alıyordum şaka gibi reklam gelirleri

Bende izlenimde hiçbir sıkıntı yok dahada artıyor yalnız günlük 800 tık alırken bugün 125 de kapattı acaba fazla reklam mı çıkmıyor anlamadım.

bgbg 8-10 civarıyken 1-2ye düştü yerlerde şu anda.

bugun bende tik basinda guzel bi artis oldu sizlerde durumlar nasil arkadaslar

tıklar hafiften düzeliyor bendede. Ama tbm yerlerde yine :D

Böyle yavaş yavaş düzelmeye devam ederse 1 hafta yada 10 güne kadar tamamen düzelir bence :)

Sıkıntı yok... Devam arkadaşlar... Tüm reklam veren firmalar ocak ayını 1 yıllık reklam bütçeleri için programlar. Sürekli ve uzun vadede para kazandıran reklamlar da bunlardır zaten. Şimdi ölücüler var. Gazete sektöründe olduğum için biliyorum.. Normalde 38 sayfa çıkan gazete şimdi 26 sayfaya düştü.. Şubat gibi tekrar yükselir. 14 Şubat sevgililer gününde tavan yapar... Bilginize...

kıpırdama bile yok her gün fixledik 0.13-0.15 bandındaki tbm ocak ayından itibaren 0.09a demir attı to ve bg bg yi söylemiyim zaten leşinde leşi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri