Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

60 70 aldığım kanalda 5 gündür 12 tlyi geçemedim.
Durumlar berbat:(

marta kadar böyle gider ,sonrada yavaş yavaş yükselir-işkence gibiydi geçen sene !

100K izlenme 40 tl veriyor normalde 100 asagisi olmazdi ama iyilesme var

bugün çok büyük düşüş var 1 ocak'ta bile daha iyiydi... bgbg 1.26

Benim bügün tbm normale döndü 0.10 0.11 oldu fakat sayfa to bugün yüzde 1. Bu ay memur maaşını zor çıkartcaz gibi

kanallar gercekten cok berbat oldu

kısa video calısanlarda durum nasıl acabaa ?

Herhangi bir kıpraşma yok istatistiklerde, yanıyoruz :o

bugün ilk günlerden yüksek. yakında yükselişe başlayabilir To 6.91 TBM 0.10 BGBG 6.64

Ocak değil şubat ortalarına kadar sürebilir bu düşüşler

Geçen sene ocak 25 gibi düzelmişti, bu sene daha erken düzelir karamsar olmaya gerek yok.

ulan hay ben böyle olayın içine.. 8 saatte 200K izlenme olmuş, kazanç 58 lira. Şaka mısın ya?? Şu an önce klavyeyi sonra monitörü parçalayasıım var.. Bana mazlumu getirin en hızlısından !!!

Allah yatacak yer göstermesin size adi ş.................. flagcılar dün açtığım kanalda bugün tek flagla gitti Allah belanızı versin, bunlara destek çıkan herkesinde Allah belasını versin. gram hakkım helal olmasın. Öbür tarafta yakanızdayım

İzlenim sayısı arttı fakat :) İzlenim süreleri fena düştü ya. Kazançlar yarı yarıya düştü nerdeyse.

Gecen ay 50-60bin gunluk izlenimle kazandıgım paranın yarısını suan 100-110 bın izlenımle kazanamıyorum ya umarım cok sürmez bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri