Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

ben manuel ve orjinal çalışıyorum yani attığım videolar youtube da mevcut değil. bir süre intikam peşinde koştum işlerimi aksattım ve düşüş yaşadım geçtiğimiz ay işimin başına döndüm ve bu ay normal kazancıma ulaştım. sanırım şuan düşüş yaşayan varsa orjinal içerik sahip olamadığından olabilir. bende işler yolunda gidiyor şuan.

bu arada intikam soğuk yendiğin de güzel tat verir. iyi adamın intikamı da güzel olur. kötülük kötülüğü beraberinde getirir.
Orijinal iceriklerle calisiyorum ilk atan ben olmama ragmen yt indexlemiyor ilk baslarda ilk sirada oluyorum sonra diger kanallarda atinca benim index siliniyor aramada cikmiyor 3 haftadir cok ciddi dusus yasadim nedeni nedir blmiyrm

izlenmiyor videolar. Görüntülenme ve tıklanmalarda acayip düşüş var. bastıgım hiç bir kanal izlenmıyor.17sinden sonra düşerek kazanç 3 haneden 2 haneye düştü. sorun ben de mi genel bir şey mi(adsense calısıyorum)

Genel bir düşüş var sanırım benim videolarda bi yere kadar izleniyor sonra indexten düşüyor kazanc yerlerde...

Sürekli bir güncelleme yapıyor youtube ve sürekli sorunlar oluyor. 2015 yılında çok bunalttı çok.

işin içinde iş var. artık işi bilenler, emek harcayanlar kaliteli spam ve özgün çalışanlar tutunabilecek.

izlenim 10k eksik geldi bugün olsun sağlık olsun ne gelse kardır düşünmeye başladım artık, sizde öyle düşünün arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 24.04.2015 00:50 ---------- Önceki Mesaj 23.04.2015 23:53 ----------

iyi ki böyle dedim ha kar kardır dedik diye bugün berbat başladı :D

2 gündür yeni yeni düzeliyor.
Anca kendine geldi ama ay bitti.

izlenim 10k eksik geldi bugün olsun sağlık olsun ne gelse kardır düşünmeye başladım artık, sizde öyle düşünün arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 24.04.2015 00:50 ---------- Önceki Mesaj 23.04.2015 23:53 ----------

iyi ki böyle dedim ha kar kardır dedik diye bugün berbat başladı :D

ilk ayda 80 90 kanalla yola çıktık 2. ayda 4 kanalla devam ediyoruz günlük 10 15 tl cik bırakıyor usta :D kar kardır demeyecen işte daha çok daha çok diyecen :D

ilk ayda 80 90 kanalla yola çıktık 2. ayda 4 kanalla devam ediyoruz günlük 10 15 tl cik bırakıyor usta :D kar kardır demeyecen işte daha çok daha çok diyecen :D

Ya şimdi ne kadar kadar kazandığına bağlı günlük 10 15 e bende daha çok derim :D ama bugün çokk kötü başladı moralim bozuldu

bugün oranlar cok düşüş sizdede böylemi stabil gidiyordu bir anda %80 düştü to oranı

bugün oranlar cok düşüş sizdede böylemi stabil gidiyordu bir anda %80 düştü to oranı

aynen öyle hocam yüzde 80 ninde 80 ni düştü o derece , peki izlenim düştü mü ? normalde dün gece 3 de 10k izlenim vardı şuan 2.5k var 1 saatte 7k gelmeyeceğine göre aşırı düşüş var

1k izlenmeye 21 tl civarı alıyorum 1 kanaldan keşke böyle 50 kanalım tutsada of of of :D

Negatif düşünmeyin arkadaşlar pozitif düşünün muhtemelen mayısa girdiğimizde düzelecektir youtubenin saçmalıkları başladı yine

pozitif düşünecek birşey kalmadı ki. her ay aynı, ay bitimine doğru düzelmeye başlıyor ve bir dahaki ay tekrar düşüyor. her ayın son 10 günü az bir artış var o kadar.

bugünde diplerdeyiz....

mpJP8jl.png

Daha erken bence. İlk 12 saat ben hiç bakmam. Düşüş varmı yokmu ancak gün sonunda daha net belli oluyor..

bu işe başladığım da kuralların en hafif olduğu dönem de başladım ama hiç bir dönem son bir kaç gündür yükseldiğim kadar yükselmedim. bu kadar çok katı kuralla, bu kadar az kanalla tek adsense de böyle yüksek bir istatistiği görmedim. siz hala anlamadınız mı olayı .... ben konuşmak istemiyorum daha fazla, sadece siz hala anlamadınız mı durumu diyip geçiyorum. bu işi hakkıyla yapanların dönemi başlıyor artık. adamların yaptığı son güncelleme youtube üzerinden rahat para kazanma dönemini kapattı.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri