Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

yılın bazı ayları böyle oluyor anlaşılan buna kendimce önlem aldım. taktik, teknik ve yöntem geliştirirseniz düşüşü hissetmezsiniz. aslında şuan nisan başından çok daha iyi kazançlar.

hocam milyar tane yöntem geliştir, oranlar düştüğünde elinizden hiçbişey gelmez
benimde şuanda oranlar iyi nisanın ilk haftasına göre

yani oranların düşmesi videolu reklamlarla alakalı, videolarda videolu reklamlar az çıkarsa oranları direk etkiler,
2 yıllık tecrübe ile şunu analiz ettim, oranların iyi olduğu zamanlarda videolu reklamlar çok fazla çıkıyor, oranların kötü olduğu durumlarda videolu reklamlar az çıkıyor
bu durumda işimiz tamamen reklam verenlere bağlı, oranlar düştüğünde en kral yönteminizi deneyin yinede düzelme olmıyacaktır

reklam verenler, tatil vs. bunlar olacak kaçamayız tabi ama şöyle anlatayım normal zaman da günlük 500 kazanan birinin düşüşü sert olacaktır ama 2000 3000 günlük kazanan biri nereye kadar düşe bilir ki en kötü günü 500 den aşağı olmaz. bu nedenle daha çok çalışmak daha keskin yöntemler elde etmek lazım. normal zaman da elde edilen kazanç düşüş dönemini de nasıl geçireceğine dair işarettir aynı zamanda. tabi bu anlattığım kazanç skalası için baya işi bilmek gerek.

hocam milyar tane yöntem geliştir, oranlar düştüğünde elinizden hiçbişey gelmez
benimde şuanda oranlar iyi nisanın ilk haftasına göre

yani oranların düşmesi videolu reklamlarla alakalı, videolarda videolu reklamlar az çıkarsa oranları direk etkiler,
2 yıllık tecrübe ile şunu analiz ettim, oranların iyi olduğu zamanlarda videolu reklamlar çok fazla çıkıyor, oranların kötü olduğu durumlarda videolu reklamlar az çıkıyor
bu durumda işimiz tamamen reklam verenlere bağlı, oranlar düştüğünde en kral yönteminizi deneyin yinede düzelme olmıyacaktır

Son düzenleme:
reklam verenler, tatil vs. bunlar olacak kaçamayız tabi ama şöyle anlatayım normal zaman da günlük 500 kazanan birinin düşüşü sert olacaktır ama 2000 3000 günlük kazanan biri nereye kadar düşe bilir ki en kötü günü 500 den aşağı olmaz. bu nedenle daha çok çalışmak daha keskin yöntemler elde etmek lazım. normal zaman da elde edilen kazanç düşüş dönemini de nasıl geçireceğini de işaretidir. tabi bu anlattığım kazanç skalası için baya işi bilmek gerek.

Oranlar düştüğünde daha az etkilenmek için muhakkak ingilizce çalışın
ingilizce dışındaki diğer dillerde oranlar düştüğünde kazançlar inanılmaz düşüyor, ingilizce bu dillere göre çok daha iyi, hiçbi dilde görmediğim tbm to oranlarını ingilizcede gördüm
ingilizce ve uzun video çalışın

değerler nasıl arkadaşlar 1-2 gündür bi düzelme var sanki

mart ayına oranla yüzde 50 den fazla düşüş var bgbg de. inşallah düzelir.

Beylerrrrrrrrr haberiniz olsun, serkan abi dünmüydü ondan önceki günmüydü hatırlamıyorum dediydi ki

yakında youtubenin adblock sisteminin faliyete geçmesinden sonra oranlar kötü düşecek ve bidaha toparlanmayacak,

ve şuanki düşmeler, bu adblock sisteminin denemeleri sanırım, youtube denemeler yapıyor

Son düzenleme:
İspanyolca kategori bulmuştum 50 dk , engelsiz .. Çok güzel izlenim geliyordu bir bölüm atsam yeni çıkınca hemen 4 saatte +301 + 15-20 abone getiriyordu. Ama kazanç çok kötüydü 1k 1$ felan .. Ben ingilizcede zaten 1k ye 8-12 tl arası kazanıyorum . Etkilenmemek için en iyi dil ingilizce bence .. Sonra o kategoriye videolara teker teker engel geldi gerçek bir daha da çalışmadım 10 gündür . O kanal gittikten sonra oranlar düzelmeye başladı şuan'da gayet iyi.

Başlık yılın ilk günleri ama 4. ayın ortasında hala düzelmedi gitti.
Anlaşılan oki bu sene böyle gidecek.

Beylerrrrrrrrr haberiniz olsun, serkan abi dünmüydü ondan önceki günmüydü hatırlamıyorum dediydi ki

yakında youtubenin adblock sisteminin faliyete geçmesinden sonra oranlar kötü düşecek ve bidaha toparlanmayacak,

ve şuanki düşmeler, bu adblock sisteminin denemeleri sanırım, youtube denemeler yapıyor

adblock değildir o

Lafı arka taraftan anlamak diye buna derim işte :D

Ps: Kusura bakma kardeşim. :D

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION] hocam
Konu başlığını değiştirsen iyi olur
Yılın ilk günleri mi kaldı seneyi yarıladık

Bence bu başlık yüzünden oranlar yükselmiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri