baslığa sezon yazmak sıkıntı cıkartıyormu hocam ?
Baslikta season yada episode yazmiyor ben kisaltilmis halini yaziyorum . Ornek s01e01 gibi...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
baslığa sezon yazmak sıkıntı cıkartıyormu hocam ?
Baslikta season yada episode yazmiyor ben kisaltilmis halini yaziyorum . Ornek s01e01 gibi...
ya beyler herkesin tam ekran engel geçmediğini varsayarak soruyorum , sadece ing +20dk dizi çizgi yıllardırhep öyle çalışırım ama hiç +10 tl bgbg olmadı , ama arkadaşlara bakıyorum 20 25 30 tl bgbg den bahsediliyor ? etiket açıklama yazmıyorum ondan mı düşük bgbg ?
ya beyler herkesin tam ekran engel geçmediğini varsayarak soruyorum , sadece ing +20dk dizi çizgi yıllardırhep öyle çalışırım ama hiç +10 tl bgbg olmadı , ama arkadaşlara bakıyorum 20 25 30 tl bgbg den bahsediliyor ? etiket açıklama yazmıyorum ondan mı düşük bgbg ?
bende merak ettim +1
tamamen içerikle alakalı bi dizi 5 tl getirir bi dizi 60 tl.. yani şansınıza kalmış bir şey (güncel olması izleyen kitle vs bi çok şey etken tabi ama bu kadar bilimsel yaklaşmaya gerek yok)
şans değil bir içeriği yüklemeden ortalama getireceği miktarı anlayabilirsiniz.Ve evet tamamen içerikle alakalı
evet biliyoruz zaten de bu kadar kasmaya gerek yok diye söylemedim, buyrun siz söyleyin hocam madem nasıl anlayacağız?![]()
nasıl olduğunu biliyorsunuz zaten bırakalım onlar düşünsün![]()
hocam artistlik yapmaya benzemiyor değil mimadem biliyorsunuz söyleyin, söylemeyecekseniz niye gelip hava atıyorsunuz
?
şöyle anlatayım size durumu ;
2 tane dizi var 20 dk lık , 1 dizi ortalama 5 dk izleniyor diğer dizi ise ortalama 10 dakika ...
ortalama 5 dk izlenen dizinin bgbg'si 5 tl
ortalama 10 dk izlenen dizinin bgbg'si 10 tl rahat oluyor
en büyük etken ortalama izlenim süresi , bunda başka izlenen ülkeninde önemi var abd' den çok izlendiği zamana bgbg daha da artıyor en büyük etken dediğim gibi sadece bu ikisi
tamamen içerikle alakalı bi dizi 5 tl getirir bi dizi 60 tl.. yani şansınıza kalmış bir şey (güncel olması izleyen kitle vs bi çok şey etken tabi ama bu kadar bilimsel yaklaşmaya gerek yok)
Çizgide 20+ tbm veren bende gormedim genelde amerikan dizilerinde tbm 30 40 tl uzerine cikiyor4 5 senedir hiç mi denk gelmedim öyle içeriğe :/
Çizgide 20+ tbm veren bende gormedim genelde amerikan dizilerinde tbm 30 40 tl uzerine cikiyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Icerikle alakali bisey denk gelmemisin demekki,Reklam araliklarida önemli minimum 7dakika olarak deneO kadar yıl boyunca kralını çalıştım dizinin de ama inan 10 tl yi geçmedim hiç
japonca ve çince bgbg sizce nasıl hocam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.