Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Spam'da Gelinen Son Nokta :D

lEMYLB.jpg

helal olsun be kim tutar eğer anlatmak istedin taktik vs.. varsa 1 pm kadar uzandayım :D

helal olsun be kim tutar eğer anlatmak istedin taktik vs.. varsa 1 pm kadar uzandayım :D

Damlaya damlaya göl olur demişler :) şaka bir yanada test ettiğim bir adsense bu ve şunu anladım bu bgbg olayında etiket ve başlık çok önemli aynı video başka kanala yükleyip farklı baslık ve etiketler girdiğimde bgbg 5 TL üstündeyken baska bir kanala yükleyip farklı etiket ve baslık girdiğimde durum resimdeki gibi. yani hani diyoruz ya şu kategori çok kazandırıyor bu kategori çok kazandırıyor diye bazılarımızda diyorki ben o kategori çalıştım kazandırmıyor işte bunu diyen arkadaşların kazanmama nedeni girdiği baslık ve etiketler diye tahmin ediyorum.

Herkese burdan slm. Arkadaşlar ayın 11 inden bu yana reklam gelirlerimde geri gitmeler yaşıyorum.Bunu nasıl anladım diye soracak olursanız.Örnek olarak kendime 1 tane reklam tıklaması yapıyorum.Başka bir ip adresinden önce tıklama sayısını 1 artıyor i sonra yarım saat sonra bakıyorum o tıklamayı geri siliyor.Dieceksiniz şimdi gerçek tıklama sahte die.Hayır tamamen gerçek tıklama sahte olacak hiçbir şey yok ortada .Aynı sorunu yaşayan varmı?11 inden sonra kazançlar acayip düştü benim adsensede. Konu açmayım dedim ama 3 gün zor dayandım dayanamadım konu açtım. Herkese bol kazançlar

bunla alakalı bir konu açtım ama burdan da yazayım dedim.

Herkese burdan slm. Arkadaşlar ayın 11 inden bu yana reklam gelirlerimde geri gitmeler yaşıyorum.Bunu nasıl anladım diye soracak olursanız.Örnek olarak kendime 1 tane reklam tıklaması yapıyorum.Başka bir ip adresinden önce tıklama sayısını 1 artıyor i sonra yarım saat sonra bakıyorum o tıklamayı geri siliyor.Dieceksiniz şimdi gerçek tıklama sahte die.Hayır tamamen gerçek tıklama sahte olacak hiçbir şey yok ortada .Aynı sorunu yaşayan varmı?11 inden sonra kazançlar acayip düştü benim adsensede. Konu açmayım dedim ama 3 gün zor dayandım dayanamadım konu açtım. Herkese bol kazançlar

bunla alakalı bir konu açtım ama burdan da yazayım dedim.

Benzer şekilde tıklama oranlarım ve tıklama başı maliyetlerim ciddi düşüş yaşadı. Gösterim artmışken, bin görüntüleme başına gelir git gide düştü. Normalde BGBG önceki ay 0,80₺ iken, şimdi 0,59₺'ye düştü.

Benzer şekilde tıklama oranlarım ve tıklama başı maliyetlerim ciddi düşüş yaşadı. Gösterim artmışken, bin görüntüleme başına gelir git gide düştü. Normalde BGBG önceki ay 0,80₺ iken, şimdi 0,59₺'ye düştü.

acaba bir güncelleme mi oldu yada devam ediyor mu hala bilemedim.biraz yorumları okudum ara ara bu şekilde oluyormuş sanırım

O sizin kullandığınız dil,reklamın geldiği ülke,içeriğiniz ile alakalı bir durum genelde,dün benim 75 TL den açılış yapıp 19 TL ile kapanış yaptı tıklama başı maliyet 0,70 iken 0,27 ile kapanış yaptı,kanal dili yabancı ve özgün.

Bugun gözle görülür bir düsüs var hocam kullandıgım dil ingilizce amerika kanada ingilitere agırlıklı izlenimler geliyor videoya

TR hocam zaten kanalım. Ayrıca düşük kanallarda BGBG 25TL bile gözüküyor. O bir ölçü değil. Ben günde 20k dan fazla görüntülenme alan bir kanal olarak söylüyorum.

Bende de yükseliş var ilginçtir. Yabancı içerik çalıştığım için dolara bağlıyorum yükselişi. Ama dolar %5 değer kazandı desek benim kazançlar yüzde 20 civarı arttı. 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum. İzlenimler sabit ama kazançta artış var. Türkçe kanalımda öyle biraz. BGBG'Si 2 Tl'den 3 tl oldu son haftalarda :D

Anlık değil sabit yükselişler bunlar. O yüzden yazayım dedim.

Bu gün epey bir yükseliş var oranlarda. Ocağa kadar böyle gider büyük ihitmalle sonra oranlar dip.

bendede gözle görülür bir artış var :( sonumuz hayrola

sayfa to %17. bu ne arkadaş banlanacağız. Korkmaya başladım.

Son düzenleme:
aynen bugün acayip bir yükselme var. aman bi yıl sonumuz var bu sene biraz geç bile geldi bu dönem.

edit: yanlış alarm dünün raporunu bugün öğlen görüp bugünün sandım. meşhur yıl sonu artışı henüz bana uğramış görünmüyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri