Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

akmasada damlıyo arkadaşlar durmayın yükleyin siz ne gelse kardır, ben bi 15 gün yattım da yattığıma pişman oldum valla akarken dolduracakmışım salaklık ettim

10 gün önce;
3,10 TL
Bugün
0,88 TL

adsensede tek kanal var.
inş. tez zamanda düzelir.

Yetkili abilerde şu adblock olayına el atsa iyi olur. AdBlock'u haklı nedenlerle kötüleyen bir konu açsak o konu index alsa yeter. Tabi dediklerimin doğruluk payı varsa.
Yakin zamanda google ve microsoft adblock u yazan firmaya dava acmaya hazirlaniyorlarmis , gecenlerde yabanci bi sitede okumustum.

Ben ayın 27 sinde açmıştım konu. Ve o günden beri çok kötü gidiyor. 1 Ocak ta ki CPM oranı 0.38 düşünün. Normalde 5 in altına 7 nin altına çok inmezdi. :) Umarım en kısa zamanda düzelir yoksa Mart ıyı için çok düşük kazanç olacak.

Berbat ötesi şuan milletin reklam yayınları bitti tabi yıl sonunda. Şimdi yeni reklamlarla gelirler. Acele etmeyin düzelir. :)

ya o arada gelecek olan telifler engeller?

Çöp olacak kanallara acıyor insan ama elden bi şey gelmez ne zaman düzeleceği belli değil.Belki yarın düzelmeye başlayacak o zaman geç kalmış oluruz.O yüzden çalışmaya devam edin heves edecek bi şey arıyosanız geçmiş kazançlarınıza odaklanın.

%80 olan düşüş aynen devam ediyor bu ocak ayı bitmek bilmez

Aralıkta bol bol çalışın dedik dedik bak ne oldu şimdi?
:D

Geçen senede böyleydi Ocak ortası düzelir dedik yine düzelmedi.
Şubat 10 en erken o zamana kadar düzelme olmaz.
Zaten her ay başı düşüyor normalde kazançlar Ocak'ta dip Şubat toparlama evresi. . .

Ocak ayı yok hükmünde Yt'de.
:D

aslında sadece ocak ayı değil aralık ayının sonlarına doğru düşüş kendini iyice belli etmişti bende özellikle son 3-4 günü bildiğin sanki bile bile kısmışlardı tıkları ve tbmleri o derece.. şimdi ocaktada iyice battı b.ka bastık resmen :mad:

işler kesat hacılar izlenim arttı, reklam tık azaldı, tbm göçtü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri