he1senberg
Yasaklanmış
feci düşüş var, zaten para getiren 3-4 kanalım var onlardan da bir halt gelmeyecek bu ay heralde.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçen Yıl Şubat başı gibi düzelmiş benimki...
![]()
![]()
Arkadaşlar Her sene Rutin herkesin bildigi Ocak ayı malum bu yabancılar Tatilde Bizim Türkiyede Bayram Olur tatil olur İzlenimler artar ama yabancılarda bu şekilde degil durum beklenen düşüştü Size tavsiyem Buna takılmayın Yeni adsenselerinizi Doldurmaya bakın Partner yüklemelerine Son sürat devam edinAdsensem yok fazladan diyen adsense satış konusuna baksın partnerim yok diyen araştırma yapsın Kolay gelsin Herkese Çok çalışmamız lazım
2013 de kazançlar daha yüksekti sonra tbm ve bgbg ler düştü onlarca konu açıldı ha şimdi düzelcek ha bir ay sonra düzelecek derken bu kazanç sistemine alıştık. Muhtemelen bundan sonrada böyle olur. reklam anlaşmaları yenilenecek denildi ama benim 2013 kazançlarım 2014 e göre daha yüksekti. 2015 biraz düzelme olur ama pek fazla değişme olacağını zannetmiyorum. Alışırız sadece![]()
Ben böyle şeylere pek takılmam ay sonunda alacağım paraya bakarım birde benim etki edebilceğim bişey var mı diye bakarım. dün ile bugün farklıysa 31 ile 1-2-3-4 buna yapılabileck bişey yok geçen sene bir sürü konu açıldı bununla ilgili ama nafilebiz buna alışacaksak işimiz var günü 1 tl bgbg ile açmışım baktıkça tuhaf oluyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.