Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

to 0.78, bgbg 62 kurus. Rezalet ya :( . bgbg bir duzelse artik.

Şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum. Yılın başından beri sadece hafta sonları biraz hareketlenme oldu çünkü. :)

Şimdiden herkese iyi hafta sonları diliyorum. Yılın başından beri sadece hafta sonları biraz hareketlenme oldu çünkü. :)

Hareketlenme olmasa iyi hafta sonları dilemeyeceksin yani :) cümleden o anlam çıkıyor :) şubatta biraz toparlar partner ocak şubat kazançları düşük olucak diye mesaj attı

Arkadaşlar değerlendirmeleri aralık ayına göre yaparsanız diğer aralığa kadar hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ekim - Kasım aylarına göre karşılaştırma yapın. Değerler yavaş yavaş toparladı. Ayın ilk 1 haftası gibi rezalet değil en azından :)

rezillik rezillik rezilllik.tek kelime ile
edit: ( 3 kelime olmuş):D

1 tl bgbg mi olur ya. ne zaman düzelir bu değerler arkadaşlar. aralık ayını mumla arıyorum.

pardon bbgyide silmişim arkadaşlar bende bir adsensemde bu ayın bbg si

arkadaşlar en kötü 15 şubata kadar garanti düzelir
2013 ve 2014 15 şubatta tam oturmuştu

Şu anda degerler fırlamıs durumda to 20,24 bgbg ise 11,54
ocak ayı ortalaması ise to 5,78 bgbg 3,26 idi

edit
reklam türlerine baktım saldırımı var ne var anlayamadım resmen ucmus durumda
Video reklam
2.123 reklamdan

1.532 tıklanmıs
72,16%
0,05 TL
39,30 TL reklam istegi bgbg
uhhh

Son düzenleme:
gece saat 3 gibi baktım to % 9 du şu an % 1 e inmiş bu kadarda olmazki ya izlenim olur to olmaz izlenim olmaz to olur

Valla ben yeniyim, yılbaşı düşüşünde bu işe başlamıştım. Kanal 2 3 tl kazanırken 3 4 gündür 10 tl ye vurunca acayip mutlu oldum :D Sömestır bitsin yardır*cam yani :D

Birşeyin düzeldiği yok hafta sonu geldi az kıpırdanma oldu.
Her hafta sonu hep düzeldi diye yazıyorsunuz.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri