Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

Tbm 0.22 dün ve bugün oranlar çok iyi bgbg 19-20 lira oldu inş. böyle devam eder :)

Dün biraz artış vardı. Bugün de iyi. Çok fazla artış yok ama 3 aydır yerin dibini bulan değerlerin biraz üzerinde. İnşallah Nisanda da böyle devam eder

arkadaşlar toplu bir durum yok belki ocakta vardı ama artık azda alıyorsanız çokta alıyorsanız kişisel sebeplerdendir bi gün çok bi gün az alabilirsiniz. genel durum bitti. mart bitiyor hala bu başlığın aktif olması gereksiz.

benim oranlar iyi ama sanırım kanallar patladı benim ya izlenimler yüzde50 den fazla düşmüş ateş düştü ocağıma :(

duzeldi artik, nisan guzel gececek [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

benim oranlar iyi ama sanırım kanallar patladı benim ya izlenimler yüzde50 den fazla düşmüş ateş düştü ocağıma :(
haline şükret haline. 100k'lık adsense'teki tüm para kazanmalar kapandı. kanalları sildim yeniden açtım 15 tanesi telef oldu.

daha eski sıralamasına gelmedi kanallar 2-3 güne anca gelirler. toplam zararı soruyorsan 3.5k civarı. :D :D :D

haline şükret haline. 100k'lık adsense'teki tüm para kazanmalar kapandı. kanalları sildim yeniden açtım 15 tanesi telef oldu.

daha eski sıralamasına gelmedi kanallar 2-3 güne anca gelirler. toplam zararı soruyorsan 3.5k civarı. :D :D :D

Ben sana zararımı hiç söylemiyom o zaman taammı :D

Benimde 2-3 gündür iyi seyrediyor.Ocak, şubat, martta bgbg çok düşüktü umarım nisanla birlikte eski seviyelere tekrar dönüş yaparız.

Ayın başında %2-%3 arası olan to son 3-4 gündür %5-%6-%7 arası oynuyor.İyice işkillenmeye başladım özellikle %7 küsürlerde günü bitirince.Son 1 haftadır neler yaptım neler yükledim bende bilmiyorum.Bu ani yükseliş tırsıtmadı değil.Yıllardır adsense kullanırım ama sitelerde oda %2-%3 olurdu hep, acaba şuan yaşadığım oranlar normal mi? yoksa ban'ın habercisi mi?Özellikle son 1 haftada hitlerde 2 ye katladı.

Ayın başında %2-%3 arası olan to son 3-4 gündür %5-%6-%7 arası oynuyor.İyice işkillenmeye başladım özellikle %7 küsürlerde günü bitirince.Son 1 haftadır neler yaptım neler yükledim bende bilmiyorum.Bu ani yükseliş tırsıtmadı değil.Yıllardır adsense kullanırım ama sitelerde oda %2-%3 olurdu hep, acaba şuan yaşadığım oranlar normal mi? yoksa ban'ın habercisi mi?Özellikle son 1 haftada hitlerde 2 ye katladı.

T.O'nun artması video reklamların artmasından oluyordur muhtemelen. Benim de 2-3 gündür T.O yükseldi. Daha doğrusu olması gereken değerlere yaklaştı. Yılın ilk ayları olması sebebiyle sürünüyorduk :eek:

birinde bgbg bugün 4'e düştü diğeri çok iyi.

7k'ya aldığım kazanç, 30k'ya aldığımdan daha iyi. :/

2061-nazar-boncugu_8271.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri