Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
duzeldi artik, nisan guzel gececek [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
haline şükret haline. 100k'lık adsense'teki tüm para kazanmalar kapandı. kanalları sildim yeniden açtım 15 tanesi telef oldu.benim oranlar iyi ama sanırım kanallar patladı benim ya izlenimler yüzde50 den fazla düşmüş ateş düştü ocağıma![]()
haline şükret haline. 100k'lık adsense'teki tüm para kazanmalar kapandı. kanalları sildim yeniden açtım 15 tanesi telef oldu.
daha eski sıralamasına gelmedi kanallar 2-3 güne anca gelirler. toplam zararı soruyorsan 3.5k civarı.![]()
![]()
![]()
Ayın başında %2-%3 arası olan to son 3-4 gündür %5-%6-%7 arası oynuyor.İyice işkillenmeye başladım özellikle %7 küsürlerde günü bitirince.Son 1 haftadır neler yaptım neler yükledim bende bilmiyorum.Bu ani yükseliş tırsıtmadı değil.Yıllardır adsense kullanırım ama sitelerde oda %2-%3 olurdu hep, acaba şuan yaşadığım oranlar normal mi? yoksa ban'ın habercisi mi?Özellikle son 1 haftada hitlerde 2 ye katladı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.