Adsense BGBG Raporları (Tek Konu)

beyler ben ilk defa uzun video çalısıyorum adsenseye yeni başladım da çalıştığım videolar hep uzun ya yabancı 25dk yada tbm 0,08 to da %9,21 bana çok az geldi

---------- Spam Engelliyici 10:01 ---------- Önceki Mesaj 09:46 ----------

hocam siz sanırım 10dk dan az videolar yüklüyorsunuz

hocam sizin calıstıgınız videoların süreleri ortalama ne kadar ?

Hayır hocam uzun video çalışıyorum artı video ortası reklamlar açık . Bazı arkadaşlar videolu reklamlar azalmış falan diyor anlamadım gitti ya

sayfa to 40 dan 30 lara düştü tbm de 17 lerden 11 e düştü bu ne düşüş ya

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] [MENTION=28616]FatihYT[/MENTION] hocam sizin çok azmış ya to öyle insanın çalışası bile gelmez gerçekten

@acan38 @FatihYT hocam sizin çok azmış ya to öyle insanın çalışası bile gelmez gerçekten
Kanalların çoğunu partnere taşıdım. Partnerlerde o kadar sıkınyı yok...
Adsense ye bel bağlasak halimiz harap.
Sanırım onlarında niyeti kanal sahiplerini parnerlere yönlendirmek.
İş yükünü hafifletmeye mi çalışıyorlar anlamadım gitti.
Sonuçta partnere gelen parada adsense ait...

Kanalların çoğunu partnere taşıdım. Partnerlerde o kadar sıkınyı yok...
Adsense ye bel bağlasak halimiz harap.
Sanırım onlarında niyeti kanal sahiplerini parnerlere yönlendirmek.
İş yükünü hafifletmeye mi çalışıyorlar anlamadım gitti.
Sonuçta partnere gelen parada adsense ait...

partnerde de direk %20 kesinti var ayrca paypalsa bloke felan layları oluyor partnerler kendileri bloke koyuyor felan bence adsense daha güvenli

partnerde de direk %20 kesinti var ayrca paypalsa bloke felan layları oluyor partnerler kendileri bloke koyuyor felan bence adsense daha güvenli

Adsense de bgbg 0,50 - 1,00 tl
Partnerde bgbg 2,50 usd (6,5tl)
Sen olsan adsense de mi kalırdın
Adsense %20 kesintiden daha fazla zarar veriyor bana
Bloke sorunu yok webmoney kullanıyorum...

partner çalışmıyorum ama partner çalışanların da durumu aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum. sonuçta reklam politikası adsense ve partner havuzun da aynı işliyor. bazı ülkeler de reklam çıkmıyor olabiliceği gibi reklam sayısı da azalmış olabilir. ayrıca bir şey gördüm video ortası ve başı reklamlar sarı yanmasına rağmen çıkmıyor çoğu zaman.

Son düzenleme:
her ayın bir haftası google'a çalışacağız o zaman. başımızın gözümüzün sadakası olsun ne diyelim.

partner çalışmıyorum ama partner çalışanların da durumu aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum. sonuçta reklam politikası adsense ve partner havuzun da aynı işliyor. bazı ülkeler de reklam çıkmıyor olabiliceği gibi reklam sayısı da azalmış olabilir. ayrıca bir şey gördüm video ortası ve başı reklamlar sarı yanmasına rağmen çıkmıyor çoğu zaman.

Aynı değil hocam emin olabilirsin. Aynı içerikte hem adsense hemde parner kanallarım var. En azından bende çok farkediyor.

Ay başında düşme ve sonrasında yükselme parnerlerde de var ama yinede verilerde baya bir fark var.

Yukarıdaki yazdığımda ciddiyim

Aybaşında

Ay sonuna doğru
Adsense de bgbg 2,00 - 3,00 tl
Partnerde bgbg 5,00 usd (13,0tl)

(bunlar brüt gelir değil, net)

İstersen adsense kanallarından bir kaçını parnere çekerek deneme yapabilirsin. Duruma göre çalışmalarına yön verirsin

Gece 12:00'dan bu yana 14500 izlenime 43 tık gelmiş. TO %30 lara düşmüş. Sizce bu kadar az tık gelmesi normal mi? Ben bu saatlerde en az 80 tık görüyordum :(

Aynı değil hocam emin olabilirsin. Aynı içerikte hem adsense hemde parner kanallarım var. En azından bende çok farkediyor.

Ay başında düşme ve sonrasında yükselme parnerlerde de var ama yinede verilerde baya bir fark var.

Yukarıdaki yazdığımda ciddiyim

Aybaşında

Ay sonuna doğru
Adsense de bgbg 2,00 - 3,00 tl
Partnerde bgbg 5,00 usd (13,0tl)

(bunlar brüt gelir değil, net)

İstersen adsense kanallarından bir kaçını parnere çekerek deneme yapabilirsin. Duruma göre çalışmalarına yön verirsin

Hangi partner firmasında görevlisin? :)

Şimdi bakıyım dedim bakmaz olaydım gün geçtikte dahada düşüyor. Ocak ayından daha beter bir nisan ayı var. Hadi yarı yarıya düş tamamda %75'lik bir düşüş var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri