- Web sitesi
- www.serverplus.com.tr
Giriş yapan ip yi paylaşırmısınız ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Giriş yapan ip yi paylaşırmısınız ?
hocam ilginiz için teşekkürler sorun halledildi. Lüzumsuz bir arkadaş ki kendisi çok yakınımdır pin gelmesi yaklaştığı için alçakça,haince ve umarsızca bir şaka yapmış.
Böyle durumlarda en yakınına bile güvenmeyeceksin.
Herkese Merhabalar,
Ekim ayı keşinleşenli şu an pin beklediğim adsensem çalınmış bulunmaktadır. Daha önce girilen ip adresine ulaştım. ama elimde sadece İp adresi mevcut.
Ne yapabilirim, hangi yolları izlemeliyim.
Not: kazanç iyi bir miktardı.
İp adresinden VDS Firması bulunabiliyor mu ?
vds kullanıcı sıfrenı degıstırmısmıydın dostum
ip yi görünce hemen şaka yapmıştım mı dedi : ) demekki forumu takip ediyor.
böyle şaka adam öldürtür adammmm
Peki hocam 10 sigara icmek çözüm oldumu acaba merk ettim10 dakkada 10 sigara içmişimdir![]()
Peki hocam 10 sigara icmek çözüm oldumu acaba merk ettim![]()
ip üzerinden vds firmasını buldum. firmayı aradım firma yetkilisi doğal olarak iletişim bilgilerini vermedi o kullanıcıyı aradı kullanıcıya benim telefonumu verdi oda o şekilde beni aradı. kendisi ev arkadaşım şuan çalışıyor zannetmiyorum art niyeti olduğunu zira daha önce aldığımız miktarlar 2 neredeyse 3 katıydı ortak iş yaparız böyle sulu ve gereksiz şakaları sever![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.