Adsense çalındı

• Kullanıcı YTCEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar ilginiz için sağ olun sorun halledildi. Çalınmış olsaydı geri alabileceğim düşünmüyordum :) yakın bir dostum tarafından kısa çaplı bir kalp krizi geçirdim :) kendisi pin gelmesinin yaklaştığı için haince bir şaka yapmıştır. gerçi buna şaka denmez bunun bir çok adı varda onları da siz söylersiniz artık içinizden. herkese bol kazançlar teşekkürler

hocam ilginiz için teşekkürler sorun halledildi. Lüzumsuz bir arkadaş ki kendisi çok yakınımdır pin gelmesi yaklaştığı için alçakça,haince ve umarsızca bir şaka yapmış.

Böyle durumlarda en yakınına bile güvenmeyeceksin.

Herkese Merhabalar,

Ekim ayı keşinleşenli şu an pin beklediğim adsensem çalınmış bulunmaktadır. Daha önce girilen ip adresine ulaştım. ama elimde sadece İp adresi mevcut.

Ne yapabilirim, hangi yolları izlemeliyim.

Not: kazanç iyi bir miktardı.

İp adresinden VDS Firması bulunabiliyor mu ?

vds kullanıcı sıfrenı degıstırmısmıydın dostum

ip yi görünce hemen şaka yapmıştım mı dedi : ) demekki forumu takip ediyor.

ip yi görünce hemen şaka yapmıştım mı dedi : ) demekki forumu takip ediyor.

ip üzerinden vds firmasını buldum. firmayı aradım firma yetkilisi doğal olarak iletişim bilgilerini vermedi o kullanıcıyı aradı kullanıcıya benim telefonumu verdi oda o şekilde beni aradı. kendisi ev arkadaşım şuan çalışıyor zannetmiyorum art niyeti olduğunu zira daha önce aldığımız miktarlar 2 neredeyse 3 katıydı ortak iş yaparız böyle sulu ve gereksiz şakaları sever :)

ip üzerinden vds firmasını buldum. firmayı aradım firma yetkilisi doğal olarak iletişim bilgilerini vermedi o kullanıcıyı aradı kullanıcıya benim telefonumu verdi oda o şekilde beni aradı. kendisi ev arkadaşım şuan çalışıyor zannetmiyorum art niyeti olduğunu zira daha önce aldığımız miktarlar 2 neredeyse 3 katıydı ortak iş yaparız böyle sulu ve gereksiz şakaları sever :)

O değilde sizin girmediğiniz son girilen ip spam yakalayıp Google size şaka yapmasın. :D

Böyle şaka yapacaklar hesaptaki parayı ceplerinde telafi için hazır bulundursunlar. :D

o arkadaşın farkedilmeseydi ne yapacaktı acaba.şifre sıfırlama mailini de şakayı uzatmak için silmiştir..

Sende biliyorsunki arkadasin sen ipucu yakalamasaydin sesini bile cikartmayip seni sirtindan vurcakti cok acik ve net

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri