Adsense Candır.. Partner Firmaları Göz Nurudur...

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahaha sen paranı ana networklarmı yatırıyor sanıyorsun ?.. :)
heeee heeee emin ol ana networklar yatırıyor.
senın dedıgın şuna benzıyor..
ben dayıma gıttım bayram harçlıgı ıstedım.. buyude gel dedı.. sonra dödndüm dayımın oğlundan ıstedım.. babam bana versın bende sana verıyım :)

yaw ne baltalama yaparmışsınız be arkadaşım.

yaşı 25 üstü insanlar bilir e marketıng sıtesı vardı turkıye 1 y televızyon haberlerıne çıktı ADI TİTAN gurubuydu :)

google TİTAN SAHTEKARLIGI YAZ Çıkar onune.

işte buda youtube tıtan taktıgı . :)
titan tina :)

sen ne guzel kanallara sahıpmışsın be arkadas alt bayı baglısın sana ana partner oduyor
zuhahaha :) sabah sabah ne guldum ya :)

O Dediğin Titan Hala Var :) MEGA HOLDİNGS

Sacmalayip bide ustune bu kadar savunanini ilk defa goruyorum. Akil var mantik var, hangi partner sirketi bi ton parayi 1 ay once internetten tanistigi alt bayilige verir? Ayrica alt bayilik yada recruiterlik almak cokta zor bisey degil. Senin mantikla dusunursek kotu niyetli insanlarin hepsi bu yolla zengin olabilirdi. Bence daha fazla israr etme.

Peki bir şey sormak istiyorum. AdSense güvenilir, iyi, sağlam ama çok az veriyor. TBM bu aydır 0,03ü geçmedi. Ve 2.500 tık için aldığım para 26 dolar inanır mısınız?

Sub network almak çok da zor bişey değil partner networkları kendi alt networklarına nasıl güvenip de paraları teslim etsin kendilerini böyle bir riske atmazlar şirketlerini lekelemek istemezler .
Açıklayamayacakları hesabını veremeyecekleri hiç bi işe karışmazlar.
Çünkü para tamamen kullanıcıya ulaşana kadar googlenin kontrolunde .
Dediğiniz gibi bişey olsa ayda kaç tane partner şirketi batardı kaç tanesinin sorumluları ceza evlerini boylardı ...
Bu konu daha fazla uzatılmamalı bence .

Keşke network konularını daha detaylı inceleseydiniz alt bayiler sadece partner bulurlar ve bunun yanında belirli bir oranda pay alır destek verirse seçilme tercih edilme sebebi olur ve ödeme vs yapmaz ödemeler ana kumanda tarafından yapılır.

en basıt kısa öz bir soru.

fullscren ornek : % 40 keserken. ahmet mehmetın açtıgı alt bayı aracı oldugu halde ½15 kesıntı yaparak oduyor bunu %10 a cekıyor ve arada destek saglıyor..)

Bana bunu ıspatlamanızıda istiyorum :) kimmiş networkundan az kesinti yapan alt bayi

Çamur atma amaçlı bir konu olduğu aşikar, okumadım açıkçası, birbirimize destek olup birlikte büyümek birlikte daha fazla kazanmak yerine, hasetlik fesatlık yapıyoruz hep. Bu çok acı. Bizler hep sizlere daha fazla destek olmaya ve yardımcı olmaya çalışırken sizin yaptığınıza bakın biraz insan utanır hocam. Neyse sağlık olsun biz herkese saygı duyuyoruz. Bu kadar boş satırları yazmaya vakit ayıracağınıza ağımıza gelip sizinle nasıl ilgilendiğimizi görseydiniz fikriniz eminim değişirdi. Saygılar.

Hesaplara bakarmısınız 1 Trilyon 250 milyarı almış birde faizini hesaplıyor. Bu kadar saçmalayanıda ilk defa gördüm. Ya çok para kazanmak bozuyor insanları yada hayali bile yetiyor :)

Süresiz uzaklaştırılmıştır. Mesai kaybı sebebi ;)

forumda üyeliklermi açıldı ne oldu günlük 10 kişi banned oluyo

adama bi şans tanıyın ozaman göstersin hesab gelirerini ?
ve bu parayı kac ayda almış belki senelerin adamı ? kac senedir bu işin içinde.
ben haklı haksız demiyorum ama adam kendi tezini koydu ve adminlerde bizi aydınlatı.
kim kime inanıyor o bize kalmış bişey . herkezin beyni var neye inanacağını kendisi karar vermesi lazım. bunu için de önce araştırma yapması lazım.
ve böyle konular acıldımı bizde baya bişeyler öğreniş oluyoruz.

şimdi bu adamın tam olarak ban sebebi ney tam anlamadım ..yalan söylemek ise ispatlasın dediklerini

adama bi şans tanıyın ozaman göstersin hesab gelirerini ?
ve bu parayı kac ayda almış belki senelerin adamı ? kac senedir bu işin içinde.
ben haklı haksız demiyorum ama adam kendi tezini koydu ve adminlerde bizi aydınlatı.
kim kime inanıyor o bize kalmış bişey . herkezin beyni var neye inanacağını kendisi karar vermesi lazım. bunu için de önce araştırma yapması lazım.
ve böyle konular acıldımı bizde baya bişeyler öğreniş oluyoruz.

şimdi bu adamın tam olarak ban sebebi ney tam anlamadım ..yalan söylemek ise ispatlasın dediklerini

boş boşa mesai harcıyor yetmezmi , yaptığı şey kısaca kendini üstün görüp bizleri böcek kılıyor aklınca yok slikon vadisnde çalışmış youtube programmerlarından ders almış premium adsense'i varmış daha neler neler

---------- Mesaj saat 11:24:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:24:20 civarında gönderildi. ----------

forumda üyeliklermi açıldı ne oldu günlük 10 kişi banned oluyo

yılbaşından beri açık heralde:)

boş boşa mesai harcıyor yetmezmi , yaptığı şey kısaca kendini üstün görüp bizleri böcek kılıyor aklınca yok slikon vadisnde çalışmış youtube programmerlarından ders almış premium adsense'i varmış daha neler neler

---------- Mesaj saat 11:24:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:24:20 civarında gönderildi. ----------

yılbaşından beri açık heralde:)

tamam işte ispatlasın muserla bağlansın team den baksın hesab özetine .
şimdi bi insan bukadar cok atıp tutuyorsa ya bildiği var arkası sağlam yada dediğin gibi boş yere klavyelerimizi yıpratıyor :)

tamam işte ispatlasın muserla bağlansın team den baksın hesab özetine .
şimdi bi insan bukadar cok atıp tutuyorsa ya bildiği var arkası sağlam yada dediğin gibi boş yere klavyelerimizi yıpratıyor :)

ispatlasa ne olcak, bişey paylaşcak adam, zaten paylaşırdı...Paylaşımı olmayan bir başlık, konu da kilitlenebilir...

bende dingdong 'a katılıyorum görüşünü belirten her arkadaşı banlıyorsunuz anlamış değilim kendine gore bi tezi var istiyen yorum yapabilir zaten konuya istemeyen yapmaz tezini çürütücek adamlar bak konuya yazmıs adam zorla size şu şöyle bu boyle demiyorki kendine has bi düşüncesi var boşu boşuna mesai harcıyor diyen arkadas var neyin mesaisi bu ya kendi zamanını harcıyor yorum yapmak zorunda değilsin konuda bırakın adam neye inanmak istiyorsa inansın her işinize gelmeyeni banlıcaksanız neyse buda benim görüşüm
bakarsın bunu yazdım diye belki bende ban yerim :)

bende dingdong 'a katılıyorum görüşünü belirten her arkadaşı banlıyorsunuz anlamış değilim kendine gore bi tezi var istiyen yorum yapabilir zaten konuya istemeyen yapmaz tezini çürütücek adamlar bak konuya yazmıs adam zorla size şu şöyle bu boyle demiyorki kendine has bi düşüncesi var boşu boşuna mesai harcıyor diyen arkadas var neyin mesaisi bu ya kendi zamanını harcıyor yorum yapmak zorunda değilsin konuda bırakın adam neye inanmak istiyorsa inansın her işinize gelmeyeni banlıcaksanız neyse buda benim görüşüm

Ebook alıcısı kitle :)

dostum alt partner bayilerine dolandırıcı dedi iftira attı üstüne bu forumda izin veriyorki onlar tartışırken her sayfa görüntülenmesinden para kazanıyor dedi 2. iftira daha ne istiyorsun yetmezmi

dostum alt partner bayilerine dolandırıcı dedi iftira attı üstüne bu forumda izin veriyorki onlar tartışırken her sayfa görüntülenmesinden para kazanıyor dedi 2. iftira daha ne istiyorsun yetmezmi

Emektor bizim insanımız böyle. Adamın teki gelir camur atar, sonra nie adamı banladınız..Kendine dokunmadı ya, ama düşünmez başkasına haksızlık yapmış, banlanması gerekiyor demez. Kendine dokununca ağlar sızlar sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri