adsense değiştirlemiyor.

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
merhabalar sabah bir arkadaşım kanalın adsensesini değiştirmek istedi malesef sürekli şu resimdeki hatayı alıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi her şekilde daha önceki bilgileri girdiği halde yinede bu ekran geliyor.

Son düzenleme:
normal kullandığın telefon bilgisayar hangisiyse ondan işlem yap yoksa izin vermeyiz diyor. arkadaşının kendi hesabını değiştirmeye çalıştığına emin misin, bu haliyle ortada bi hırsızlık var gibi görülüyor. sebepleri :

1. hesaba normal giriş yapılan lokasyondan farklı bi lokasyon üzerinden işlem deneniyor
2. hesaba giriş yapılan bilgisayar/telefonların dışında bi cihazdan değişim deneniyor.

normal kullandığın telefon bilgisayar hangisiyse ondan işlem yap yoksa izin vermeyiz diyor. arkadaşının kendi hesabını değiştirmeye çalıştığına emin misin, bu haliyle ortada bi hırsızlık var gibi görülüyor. sebepleri :

1. hesaba normal giriş yapılan lokasyondan farklı bi lokasyon üzerinden işlem deneniyor
2. hesaba giriş yapılan bilgisayar/telefonların dışında bi cihazdan değişim deneniyor.

Hocam forum üyesidir yakın hemşerim oluyor hesabı verdim adsense değiştiremedi bende şimdi telden giriş yapıyorum sanrım laptoptan evden girilen ip adresi ile girilince düzelecek gibi birde öyle deneyecem.

Son düzenleme:
arkadaşlar malesef aynı ip anı pc aynı hesap bilgileri girdiğim halde aynı yukardaki resimli olan sayfa çıkıyor

merhabalar sabah bir arkadaşım kanalın adsensesini değiştirmek istedi malesef sürekli şu resimdeki hatayı alıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi her şekilde daha önceki bilgileri girdiği halde yinede bu ekran geliyor.

RBUQ5b.png
[/url][/IMG]

2 çözüm önerim var

1 kanalı kimden aldıysanız o kişiden telefonunda oturum açmasını isteyin. Kanalın eski sahibi kendi değiştirsin yada 2 adımlı onayı açsın sizin değiştirmenize onay versin. Tabi bu hata bir kaç gün devam eder çok zorlamayın bir kaç gün sonra yapın.

2 kanalı marka hesabına taşıyın oradan da başka bir maile yöneticilik verin.Bir gün sonra şu an yönetici olan hesabı tamamen kaldırın ve adsenseyi değiştirin.

2 çözüm önerim var

1 kanalı kimden aldıysanız o kişiden telefonunda oturum açmasını isteyin. Kanalın eski sahibi kendi değiştirsin yada 2 adımlı onayı açsın sizin değiştirmenize onay versin. Tabi bu hata bir kaç gün devam eder çok zorlamayın bir kaç gün sonra yapın.

2 kanalı marka hesabına taşıyın oradan da başka bir maile yöneticilik verin.Bir gün sonra şu an yönetici olan hesabı tamamen kaldırın ve adsenseyi değiştirin.

hocam şimdi şöyle bi durum var ben 1. kanalı bi türlü yapamayınca
kendisine 2, kanalı verdim adsense hesabını alıp bağladım kanalın her şeyi düzgün verildi sonra marka hesaba taşıyacaktı adsense değiştirecekti tekrar aynı hatayı aldı.
aynı kanallardan 3 4 gündür kanal verdim bi kaç kişiye böyle değiştirmede sorun yaşamadılar. arkadaşa dedim muhtemelen pc de sorun veya şüpheli bir durum algılamış olabilir google ondan kitlemiş 1 2 gün beklemek lazım dediğin gibi olmadı adsense için yt ile ulaşmak gerekecek.

yt ile iletişim için mail adresini bilen varmı arkadaşlar

kendisine 2, kanalı verdim adsense hesabını alıp bağladım kanalın her şeyi düzgün verildi sonra marka hesaba taşıyacaktı adsense değiştirecekti tekrar aynı hatayı aldı.
aynı kanallardan 3 4 gündür kanal verdim bi kaç kişiye böyle değiştirmede sorun yaşamadılar. arkadaşa dedim muhtemelen pc de sorun veya şüpheli bir durum algılamış olabilir google ondan kitlemiş 1 2 gün beklemek lazım dediğin gibi olmadı adsense için yt ile ulaşmak gerekecek.

Ben de 2 kanalda aynı sorun var genel sorun olabilir kesinleşmeler bu ara başlıyor o sebeptende olabilir

vermeden evvel marka olarak teslim et en temizi bu

Adsense değişecek Olan kanalı telden girince onay kodu gönderip değiştirebilmiş.. Arkadaş böyle yazdı pm den deneyelim bakalım olursa güncelleyecem burda

Son düzenleme:
arkadaşlar adsense veya marka hesaba taşıma işlemini yaptığımda aynı hatayı alıyorum

Sadece bu hesapta mi yoksa tum hesaplarda mi
Bu sorunu yasiyorsun

Hocam 4 5 hesaba aynı tel no eklemiştim sonra 4 5 kanalda da böyle oluyor tel den dolayı mı oluyor acaba
Çünkü geçen ay 2 kanalım çalındı pc den
Format attım sonra yaptığım kanallara tel ekleyip veriyordum

Hocam 4 5 hesaba aynı tel no eklemiştim sonra 4 5 kanalda da böyle oluyor tel den dolayı mı oluyor acaba
Format attım sonra yaptığım kanallara tel ekleyip veriyordum

Telden dolayi olmaz bu guncelleme yeni geldi markaya tasirken dogrulama istiyor yonetici eklerken gene istiyor. Adsense degisirken sorun cikarabiliyor.
Sattigin kanallari portablede tut sattiktan sonra dahi orda dursun ne olur ne olmaz..
Bunlar birkac gune illaki duzelecektir ama yeni kanallarinda daha titiz davran kanallari simdiden markaya tasi format mecbur kalmadikca atma e tabi senin telefonun her kanalda olsun. Hic bir dogrulama sistemi olmayinca boyle sacmaliklar cikiyor bende cok yasiyorum.

Format attım sonra yaptığım kanallara tel ekleyip veriyordum[/QUOT

Düzelir hcm geçicidir bu sorun ha tabi kanal el değiştirmeleri çoğaldığı için önlemmi alıyolar ama sanmam hiç kanal kapanmazdı benim aynı teknikle çalıştığım 2 güzel kanal bu hafta kapandı ..öğleden beri analitil saymıyo hesaplara girilmiyo bazen

botlar sapıtmaya başladı yani farklı bişeyler sorunlar var bu da öyledir düzelir ama bi süre içinde adesnsesiz kanal alışverişi olmaz o ayrı sorun

şu aralar çok saçma şeyler oluyor örnek veriyrum hesabın şifresi ve kurtarması + telefnda girmeye çalışıyorum hesaba izin vermiyor %100 bilgiler

Avast browser ile girince tanımıyor beni
Ama chrome ile girince tanıyor harbi saçmalamışlar artık
Aynı pc aynı ip enteresan valla

Vietnamlilarda da ayni sorunlar var su an , ust uste ayni konulari goruyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri