Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
normal kullandığın telefon bilgisayar hangisiyse ondan işlem yap yoksa izin vermeyiz diyor. arkadaşının kendi hesabını değiştirmeye çalıştığına emin misin, bu haliyle ortada bi hırsızlık var gibi görülüyor. sebepleri :
1. hesaba normal giriş yapılan lokasyondan farklı bi lokasyon üzerinden işlem deneniyor
2. hesaba giriş yapılan bilgisayar/telefonların dışında bi cihazdan değişim deneniyor.
merhabalar sabah bir arkadaşım kanalın adsensesini değiştirmek istedi malesef sürekli şu resimdeki hatayı alıyor çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi her şekilde daha önceki bilgileri girdiği halde yinede bu ekran geliyor.
[/url][/IMG]![]()
2 çözüm önerim var
1 kanalı kimden aldıysanız o kişiden telefonunda oturum açmasını isteyin. Kanalın eski sahibi kendi değiştirsin yada 2 adımlı onayı açsın sizin değiştirmenize onay versin. Tabi bu hata bir kaç gün devam eder çok zorlamayın bir kaç gün sonra yapın.
2 kanalı marka hesabına taşıyın oradan da başka bir maile yöneticilik verin.Bir gün sonra şu an yönetici olan hesabı tamamen kaldırın ve adsenseyi değiştirin.
hocam şimdi şöyle bi durum var ben 1. kanalı bi türlü yapamayınca
kendisine 2, kanalı verdim adsense hesabını alıp bağladım kanalın her şeyi düzgün verildi sonra marka hesaba taşıyacaktı adsense değiştirecekti tekrar aynı hatayı aldı.
aynı kanallardan 3 4 gündür kanal verdim bi kaç kişiye böyle değiştirmede sorun yaşamadılar. arkadaşa dedim muhtemelen pc de sorun veya şüpheli bir durum algılamış olabilir google ondan kitlemiş 1 2 gün beklemek lazım dediğin gibi olmadı adsense için yt ile ulaşmak gerekecek.
yt ile iletişim için mail adresini bilen varmı arkadaşlar
Ben de 2 kanalda aynı sorun var genel sorun olabilir kesinleşmeler bu ara başlıyor o sebeptende olabilir
hocam şimdi şöyle bi durum var ben 1. kanalı bi türlü yapamayınca
kendisine 2, kanalı verdim adsense hesabını alıp bağladım kanalın her şeyi düzgün verildi sonra marka hesaba taşıyacaktı adsense değiştirecekti tekrar aynı hatayı aldı.
aynı kanallardan 3 4 gündür kanal verdim bi kaç kişiye böyle değiştirmede sorun yaşamadılar. arkadaşa dedim muhtemelen pc de sorun veya şüpheli bir durum algılamış olabilir google ondan kitlemiş 1 2 gün beklemek lazım dediğin gibi olmadı adsense için yt ile ulaşmak gerekecek.
yt ile iletişim için mail adresini bilen varmı arkadaşlar
vermeden evvel marka olarak teslim et en temizi bu
Hocam marka olarak yapmaya çalıştığımda da aynı hatayı alıyorum.
Google ile bu sorunu bildirmek için iletişim kanallarını mail adreslerini bilen varsa yardımcı olursa memnun olurum.
Sadece bu hesapta mi yoksa tum hesaplarda mi
Bu sorunu yasiyorsun
Hocam 4 5 hesaba aynı tel no eklemiştim sonra 4 5 kanalda da böyle oluyor tel den dolayı mı oluyor acaba
Çünkü geçen ay 2 kanalım çalındı pc den
Format attım sonra yaptığım kanallara tel ekleyip veriyordum
Hocam 4 5 hesaba aynı tel no eklemiştim sonra 4 5 kanalda da böyle oluyor tel den dolayı mı oluyor acaba
Çünkü geçen ay 2 kanalım çalındı pc den
Format attım sonra yaptığım kanallara tel ekleyip veriyordum[/QUOT
Düzelir hcm geçicidir bu sorun ha tabi kanal el değiştirmeleri çoğaldığı için önlemmi alıyolar ama sanmam hiç kanal kapanmazdı benim aynı teknikle çalıştığım 2 güzel kanal bu hafta kapandı ..öğleden beri analitil saymıyo hesaplara girilmiyo bazen
botlar sapıtmaya başladı yani farklı bişeyler sorunlar var bu da öyledir düzelir ama bi süre içinde adesnsesiz kanal alışverişi olmaz o ayrı sorun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.