Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsense değiştirme olaylarında olumsuzluk yaşayan çevremde çok kişi var. Kanallarının maddi değeri çok yüksek değilse riski göze alabilirsin ama bendeki kanalların aboneleri çok yüksek o yüzden denemeyi bile düşünmüyorum![]()
Adsense değiştirmeden, banka iban numarasını ve paranın gönderileceği ismi değiştirebiliyor muyuz?
Bu durum hakkında başka tecrübesi olan var mı? geçireceğim diğer adsense temiz ama çekiniyorum.
Hocam o canlı destektekilerin bilgisi senden daha az.Youtube sohbete bağlanıp, Amerikalı bir arkadaşla bu durumu paylaştım. Öncelikle bu para kazanmanın kapanması durumundan kendisinin haberi yoktu biraz araştırdı daha sonra bana verdiği cevap:
![]()
![]()
Özetle bağlayacağınız yeni adsense hesabında bir sorun yoksa kanalınızın para kazanmasına herhangi bir etkeni olmayacaktır diyor.
Fakat hala tam aradığım cevabı alamadım, burada para kazanması kapanan arkadaşlar hep sorunlu adsense hesapları mı bağladı yani?Bilemiyorum
Bu durum hakkında başka tecrübesi olan var mı? geçireceğim diğer adsense temiz ama çekiniyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.