Konu içerisinde "Adsense dostu sosyal medya referanslı izlenmeler ne anlama gelmektedir?"
açıklaması bulunmaktadır.
"Regular views" diye tabir edilen direkt izlenmeler reklamlar açıkken kullanılması banı tetikler. Sosyal medya referanslı izlenmelerde reklamlarınız açık kalabilir, herhangi bir zararı yoktur. Videolarınızın reklamlarına tıklama yapılmaz, adsense raporunuza youtube'dan aldığınız 10,000 izlenmenin 10,000 olarak yansımadığını bu işi bilenler zaten bilir. Adsense raporunuza "0" olarak gösterilmez elbette izlenimler yansır fakat hepsi asla yansımaz, gerçek bilgiye de 2-3 gün sonra anlytics raporunuzu inceleyerek ulaşabilirsiniz. Bu iş sadece Türkiye'de yapılmamaktadır, konuyu detaylı olarak araştıranlar en kaliteli izlenmelerin bu şekilde olduğunu göreceklerdir. Bu bir izlenme paketi satışıdır. Ülke odaklı sosyal medya referanslı izlenmeleri de yakında hizmete açmayı düşünüyorum. Başlık ingilizce konunun birebir çevrilmiş halidir.
Bu izlenmeler o zaman ne işime yarayacak?
- Bu izlenmeler sayesinde kanalınız Youtube'un güzünde değerlenecek sizin videolarınızı ve kanalınızı başka videolar izlenirken kullanıcılarına önerecektir.
- Bu izlenmeler sonucunda sizin ve benim aynı videoyu aynı anda internete attığımızı düşünürsek sizin 0 izlenmeli videonuza girenlerle benim 1000 izlenmeli videomu seçmeleri açıkca bellidir. Kullanıcılar daha çok izlenme almış videoyu tercih edeceklerdir. Bu da insana özgü bir davranıştır.
Lütfen şunu unutmayın!!
Bu bir illegal hizmettir. Haksız da olsanız haklı da olsanız bu hizmeti almaya karar verdiğiniz an siz bir şeyleri göze almışsınızdır.
Önemli NOT: Konu içerisinde "Adsense'ten parayı kırıyoruz beyler" gibi bir ibare görmedikce yazmadığım şeyleri sanki ben yazmışım gibi lanse etmeyiniz. Biz sizin hesabınızın güvenliğini maksimum düzeyde korumaya çalışarak izlenme gönderiyoruz.
Sorulacak sorunuz varsa pm atabilirsiniz...
Saygılar
Edit: Daha açıklayıcı olması için
deneme yaptığım ve kendi kardeşim adına açtığım bir adsense hesabının ekran görüntüsü
10,000 izlenme gönderildiği gün 4,083 izlenme adsense panelime yansımış, açıkca bu izlenmelerin sahte olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü diğer günler izlenme gönderilmedi.