Adsense Dostu Facebook Referanslı İzlenme

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
hocam yükleme 10 mart 2013 ben sadece deneme amaçlı aldım bu izlenim paketini
alırken arkadaşa söyledim denemek için alıyorum diye 28 eylül aldığım tarih..

yani videonuz 85k dı eylülün 28inde 10k çekim yaptınız ve 3 günde video 200k oldu dogru anladım deyil mi ? eger böyleyse çok güzel

Mesajım Bulunsun İlerki Zamanlarda Çalısabiliriz

Beklerim hocam...

---------- Mesaj saat 10:40:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:39:24 civarında gönderildi. ----------

Arkadaştan 10.000 izlenim paketi alınmıştır geri dönüşler gayet güzel 85K izlenimli video 206K izlenime ulaşmıştır. Şu anda youtube analytics açılmadığı için resim koyamadım ama ilerde koyarım.. Arkadaş samimi ve güvenilirdir.

Yorumunuz için teşekkürler, yine beklerim...

---------- Mesaj saat 10:41:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:40:23 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=619]remeus[/MENTION] en yakın zamanda sizle çalısma isterim

Ben de sizinle çalışmak isterim...

Fiyatlar müşteri istekleri doğrultusunda revize edilmiştir....

Remeseus arkadaşıma çok teşekkür ederim.Kendisi itina ile işiyle ilgilenen, parayı aldıktan sonra bütün izlenmeleri apar topar yüklemeyen, kanalınızın sağlığını düşünen, kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylersem kesinlikle güvenebileceğiniz bir arkadaş.Yukarıda arkadaşla çalıştığım tarihlerin görüntüleme sayıları var, belki de görüntülemelerin sosyal medya kaynaklı olmasından dolayı satın aldığım hizmetten çok daha fazla geri dönüş oldu.Tabi bunun herkes için garantisi verilemez ancak sadece satın aldığınız izlenimler dahi yüklense size ve dolayısıyla kanalınıza oldukça faydası olacaktır.İşe başlayalı 15 gün kadar oldu çok şükür kanalımda şimdilik bir sıkıntı yok, inşaallah olmaz da :D Bol kazançlar dilerim.

Remeseus arkadaşıma çok teşekkür ederim.Kendisi itina ile işiyle ilgilenen, parayı aldıktan sonra bütün izlenmeleri apar topar yüklemeyen, kanalınızın sağlığını düşünen, kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylersem kesinlikle güvenebileceğiniz bir arkadaş.Yukarıda arkadaşla çalıştığım tarihlerin görüntüleme sayıları var, belki de görüntülemelerin sosyal medya kaynaklı olmasından dolayı satın aldığım hizmetten çok daha fazla geri dönüş oldu.Tabi bunun herkes için garantisi verilemez ancak sadece satın aldığınız izlenimler dahi yüklense size ve dolayısıyla kanalınıza oldukça faydası olacaktır.İşe başlayalı 15 gün kadar oldu çok şükür kanalımda şimdilik bir sıkıntı yok, inşaallah olmaz da :D Bol kazançlar dilerim.

Az değil 1 milyon izlenme gönderimi yapıldı. Olumlu görüşleriniz için teşekkür ederim. Uzun süre çalışmak üzere diyorum...

Hele Su yt dan ilk parami alayim bir videomu sizinle birlikte dopinkleyecegiz. gorusmek uzere

arkadşaı ndediği gibi para iadesi iptal ben dün geceki 2300 olan videom bugün 4300 dü iade felen istmeiyorum dediğim gibi adsense yansımadığını bilmiyordum izlenimler işime yaramadı ama yollanmış 5 tl iadesi iptaldir bizim konu burada bitmiştir herkese bilgilendirme... arkadaşada kolay gelsin

arkadaşa skype demek istediğim buydu benim gibi drogba11 de böyle sanmış daha çok kişi sanar böyle benim gibi drogba gibi bu mesaja adsense yansımıyor sadece youtube izlenim videoya yansıyor adsense kazanç sağlamıyorsunuz yazabilirdiniz .. arkadaş bana skypte yazıyo kazanç sağlıyorsunuz diye bişey yazıyormu konuda diyor ozman drogba11 neden burda kazanç sağlamıyorsun sadece youtube izlenim geliyor demiyorsun ben işime bakarım siparişimi geçerim diyorsun bu işi 3 milyon aldı diyor arkadaş daha önce kisme böle demedi diyor doğrdur almıştır ama ben kesinlikle inanmıyorum bu işi ilk kez yapacakların adsense yansıyıp yansımayacağını bilip bilmeyeceğini hemde siz konuda belirtmediyseniz bide adsense yansımıyor diyerekten arkadaş diyor skypten o sizin tecrübenize mantığınıza kalmıştır diyor böle bişeymi varya kusura bakmayın hocam ben burdan adsense yansımıyor gibi bişey görmediysem siz yansımıyor demediyseniz konuda.... siz bunu çoğu kişiye adsense yansıyıp yansıymaycak kişilerinde almasını sağlıyorsunuz hocam ... neyse ben başak bişey yazmıycam sadece içimden allahtan 100 bin tane felen izlenimi alarak bu tecrübeyi öyle yaşamadım diyerekten sevineceğim... benden bu kadar başka yazmayacağım kim haklı kim haksız siz karar verin şimdi ben haklı oldugumu düşünüyorum ve bu işe ilk kez giriyorum... eğer bu dediklerimi okuyup sen haksızsın diyenler varsa eyvallah derim ...

Öncelikle gereksiz mesajlar sileceğim birazdan ama şunu demek isterim. Kimse adsense yansıyan izlenim satmaz kolay kolay. Size isterseniz ben birini bulup adsense yansıyan attıracagım ama 2 gün sonra bana adsense kapandı diye pm atmayacaksınız ve arkadaşın sattıgı adsense yansımıyordu zaten adsense yansıyor diye birşey gördünüz mü konuda da sormadan yargılıyorsunuz ?
+ bu izlenim adsense kazanç saglıyorsa millet niye video atmakla ugrassın biraz mantık. Gereksiz mesajlar siliniyor tartışma yaratacak mesajlar yazmayınız

Öncelikle gereksiz mesajlar sileceğim birazdan ama şunu demek isterim. Kimse adsense yansıyan izlenim satmaz kolay kolay. Size isterseniz ben birini bulup adsense yansıyan attıracagım ama 2 gün sonra bana adsense kapandı diye pm atmayacaksınız ve arkadaşın sattıgı adsense yansımıyordu zaten adsense yansıyor diye birşey gördünüz mü konuda da sormadan yargılıyorsunuz ?
+ bu izlenim adsense kazanç saglıyorsa millet niye video atmakla ugrassın biraz mantık. Gereksiz mesajlar siliniyor tartışma yaratacak mesajlar yazmayınız

Teşekkürler
Arkadaşın konuyu okumayıp bir de üzerine konuyu baltalaması hiç hoş değil
bkz: http://www.ytpara.com/98819-post25.html

tamam hocam şunun izahını yap bana drogba 11 ini mesajını gördün bende yazdım neden ona demiyor adsense yansımıyor sadece izlenim geliyor diyor 2 incisi adsense yansıyan bişey görmedim ama yansımaz diyede bişey görmedim hocam ? bunu açıklaması varmı + sen söyle bu işi ilk yapan kişi adsense yansıyıp yansımayacağını nereden bilecek adsense yansır diye bişey yok ama yansımaz diyede bişey yok tamam ama adam adsense yansıyor diyerek alıcak belki tamam ben arkadşadan ve sizden izlenim felen istemiyorum ve başkla bişey yazmıyacağım yazmıcaktım siz yazmışşınzı diye yazdım ben şuan bu mesajda yazdıklarımın haklı oldugumu düşünüyorum neyse siz moderatörsünüz haksızlık yapmayacağınıza inanıyorum eğer ben haksızzam sil mesajımı hocam herkese iy iforumlar kolay gelsin benim için bu konudaki son mesajımdır herşeyi bu moduma bırakıyorum beni anlayıp anlamayacağı benim gözümden görüp görmez ben haksızlık yapmayacağına inanaıyorum iyi günler

tamam hocam şunun izahını yap bana drogba 11 ini mesajını gördün bende yazdım neden ona demiyor adsense yansımıyor sadece izlenim geliyor diyor 2 incisi adsense yansıyan bişey görmedim ama yansımaz diyede bişey görmedim hocam ? bunu açıklaması varmı + sen söyle bu işi ilk yapan kişi adsense yansıyıp yansımayacağını nereden bilecek adsense yansır diye bişey yok ama yansımaz diyede bişey yok tamam ama adam adsense yansıyor diyerek alıcak belki tamam ben arkadşadan ve sizden izlenim felen istemiyorum ve başkla bişey yazmıyacağım yazmıcaktım siz yazmışşınzı diye yazdım ben şuan bu mesajda yazdıklarımın haklı oldugumu düşünüyorum neyse siz moderatörsünüz haksızlık yapmayacağınıza inanıyorum eğer ben haksızzam sil mesajımı hocam herkese iy iforumlar kolay gelsin benim için bu konudaki son mesajımdır herşeyi bu moduma bırakıyorum beni anlayıp anlamayacağı benim gözümden görüp görmez ben haksızlık yapmayacağına inanaıyorum iyi günler

Bu iş şöyle birşey. Örnek sana bir site var oraya günde 1000 bin kişi giriyor. Oraya embed kodu vs birşey atılıyor çook küçük oraya girenler otomatik izliyor yani anlatabildim mi hocam. Tıklama söz konusu değil zaten tıklansa bu sizin için iyi olmaz. Herkese iyi forumlar

Bu izlenimlerin faydasi yo kdegil kullanana cok faydasi var bu bir gercek ancak bu konuda Baslik secimi ve Giris kismi konuya yanlis,ve bu yanlis giriseden ve baslikdan dolayida yanlis anlasilmalar oluyor.

Ornek Adsense Dostu dedigin an ben direk adsenseye yansiyan organik izlenim olarak anlarim.Yoksa Youtube'daki videoya aldigin izlenimin adsense ile bir ilgisi yok.Olan videona olur ya izlenimi geri silinri ilk guncellemede yada kanalin kapatilir ki izlenim kanal kapattrmaz sadece aldigin sahte izlenim dusurulur video izleme sayindan.

Zaten arkadasin yaptigi is gercek izlenim ama iste adsenseye yansimiyor buda tam gercek organik izlenim olmuyor.Ve bu sebeble adsense ile bu gonderilen izlenimin bir alakasi yok.Bende bu arkadasla bir gorusme yaptim kisa,gercek adsense dostu basligi dikkatimi cekince dedim adsenseye yansiyan izlenim ama degilmis sonra anladim sordugumda.Yani ben bile basligin azizligine dustum,dusmedim dersem yalan olur.

Benim anlamadigim nokta ise su,Facebookdan gelen izlenim adsenseye yansiyor ama bu arkadasin gonderdigi face izlenimleri adsenseye yansimiyor bu nasil oluyor onuda anlamis degilim.

Ayrica son olarak arkadas bu isi duzgun temiz iyi yapan bir arkadas isindede oldukca tecrubeli ve ilgili.Bu satmis oldugu izlenimler ile para kaznailirmi evet kazanilir.Nasil kullanacaginizi,hangi videoya kullanacaginizi sececeginizi iyi bilirseniz bu izlenimlerde iyi paralar kazandirir.Ve her iste oldugu gibi bazi islerdede bu istede para vermeden para kazanamiyorsun.

saygilarimla.

Bu izlenimlerin faydasi yo kdegil kullanana cok faydasi var bu bir gercek ancak bu konuda Baslik secimi ve Giris kismi konuya yanlis,ve bu yanlis giriseden ve baslikdan dolayida yanlis anlasilmalar oluyor.

Ornek Adsense Dostu dedigin an ben direk adsenseye yansiyan organik izlenim olarak anlarim.Yoksa Youtube'daki videoya aldigin izlenimin adsense ile bir ilgisi yok.Olan videona olur ya izlenimi geri silinri ilk guncellemede yada kanalin kapatilir ki izlenim kanal kapattrmaz sadece aldigin sahte izlenim dusurulur video izleme sayindan.

Zaten arkadasin yaptigi is gercek izlenim ama iste adsenseye yansimiyor buda tam gercek organik izlenim olmuyor.Ve bu sebeble adsense ile bu gonderilen izlenimin bir alakasi yok.Bende bu arkadasla bir gorusme yaptim kisa,gercek adsense dostu basligi dikkatimi cekince dedim adsenseye yansiyan izlenim ama degilmis sonra anladim sordugumda.Yani ben bile basligin azizligine dustum,dusmedim dersem yalan olur.

Benim anlamadigim nokta ise su,Facebookdan gelen izlenim adsenseye yansiyor ama bu arkadasin gonderdigi face izlenimleri adsenseye yansimiyor bu nasil oluyor onuda anlamis degilim.

Ayrica son olarak arkadas bu isi duzgun temiz iyi yapan bir arkadas isindede oldukca tecrubeli ve ilgili.

saygilarimla.

+1 başka hiç birşey yazmaya gerek kalmamış gördüğünüz gibi muslera üstad bile böle anlamışşa ben bu işi ilk gören ilk yapan biri olarak nasıl anlıyım başkada bişey demiyorum ... ancak benim durumumu böle bi mesaj anlatırdı herkese iyi forumlar

Ayrica son olarak arkadas bu isi duzgun temiz iyi yapan bir arkadas isindede oldukca tecrubeli ve ilgili.Bu satmis oldugu izlenimler ile para kaznailirmi evet kazanilir.Nasil kullanacaginizi,hangi videoya kullanacaginizi sececeginizi iyi bilirseniz bu izlenimlerde iyi paralar kazandirir.Ve her iste oldugu gibi bazi islerdede bu istede para vermeden para kazanamiyorsun.

saygilarimla.

Evt bu tür izlenimler gerçekden para kazandiriyor nasil kazandiriyor.Bir Videoya 5k hit aldim izlenimi 0 dı 5k git sayesinde video popüler oldu iyide para getirmişti.

Konu içerisinde "Adsense dostu sosyal medya referanslı izlenmeler ne anlama gelmektedir?"
açıklaması bulunmaktadır.
"Regular views" diye tabir edilen direkt izlenmeler reklamlar açıkken kullanılması banı tetikler. Sosyal medya referanslı izlenmelerde reklamlarınız açık kalabilir, herhangi bir zararı yoktur. Videolarınızın reklamlarına tıklama yapılmaz, adsense raporunuza youtube'dan aldığınız 10,000 izlenmenin 10,000 olarak yansımadığını bu işi bilenler zaten bilir. Adsense raporunuza "0" olarak gösterilmez elbette izlenimler yansır fakat hepsi asla yansımaz, gerçek bilgiye de 2-3 gün sonra anlytics raporunuzu inceleyerek ulaşabilirsiniz. Bu iş sadece Türkiye'de yapılmamaktadır, konuyu detaylı olarak araştıranlar en kaliteli izlenmelerin bu şekilde olduğunu göreceklerdir. Bu bir izlenme paketi satışıdır. Ülke odaklı sosyal medya referanslı izlenmeleri de yakında hizmete açmayı düşünüyorum. Başlık ingilizce konunun birebir çevrilmiş halidir.
Bu izlenmeler o zaman ne işime yarayacak?
- Bu izlenmeler sayesinde kanalınız Youtube'un güzünde değerlenecek sizin videolarınızı ve kanalınızı başka videolar izlenirken kullanıcılarına önerecektir.
- Bu izlenmeler sonucunda sizin ve benim aynı videoyu aynı anda internete attığımızı düşünürsek sizin 0 izlenmeli videonuza girenlerle benim 1000 izlenmeli videomu seçmeleri açıkca bellidir. Kullanıcılar daha çok izlenme almış videoyu tercih edeceklerdir. Bu da insana özgü bir davranıştır.
Lütfen şunu unutmayın!!
Bu bir illegal hizmettir. Haksız da olsanız haklı da olsanız bu hizmeti almaya karar verdiğiniz an siz bir şeyleri göze almışsınızdır.
Önemli NOT: Konu içerisinde "Adsense'ten parayı kırıyoruz beyler" gibi bir ibare görmedikce yazmadığım şeyleri sanki ben yazmışım gibi lanse etmeyiniz. Biz sizin hesabınızın güvenliğini maksimum düzeyde korumaya çalışarak izlenme gönderiyoruz.
Sorulacak sorunuz varsa pm atabilirsiniz...
Saygılar

Edit: Daha açıklayıcı olması için deneme yaptığım ve kendi kardeşim adına açtığım bir adsense hesabının ekran görüntüsü
tqtl8.png

10,000 izlenme gönderildiği gün 4,083 izlenme adsense panelime yansımış, açıkca bu izlenmelerin sahte olduğunu anlayabilirsiniz. Çünkü diğer günler izlenme gönderilmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri