Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Arkadaşlar normal kesinleşme konusu sürekli meşgul ediliyor ve çok alakasız konular tartışılıyor. bende dahil bir sürü kişi kesinleşmeleri ve sonuçları bekliyor. Lütfen o konuya sadece kesinleşenler yazsın ve diğer tartışma konularınıza buradan devam edin.

Adsense yıldırma politikaları...
Buradan youtube sesleniyorum. Parayı vermeseniz dahi hergün yüzlerce kanal açmaya devam edeceğim...
Ben yılmam...
El mi yaman bey mi yaman...

resim konuşsun, tamam hakkımız değildi ama bari uğraştırmayıp direk banlasalardı :D

Aynen bende 2. dalgayı bekliyorum ilk dalgayı tam hissedemedim bidaha lazım .d

Ciddi ciddi bu iş bitiyor mu ne!!

Adsense yıldırma politikaları...
Buradan youtube sesleniyorum. Parayı vermeseniz dahi hergün yüzlerce kanal açmaya devam edeceğim...
Ben yılmam...
El mi yaman bey mi yaman...

parayı alamadıktan sonra isterrsen yüzbin kanal aç hocam neye yararki hobi olarak yaparsan o ayrı mesele

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

1:30 2 civarı 2.kesinleşme dalgası bekliyorum

bende hiç kesinleşme olmadı daha kesinleeşen sanırım çok azınlıkta

parayı alamadıktan sonra isterrsen yüzbin kanal aç hocam neye yararki hobi olarak yaparsan o ayrı mesele

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

bende hiç kesinleşme olmadı daha kesinleeşen sanırım çok azınlıkta

Hobi , inadımdan her ne derseniz diyin
Amaçları spamı bitirmek değilmi?

ben bitti demeden bitkasndksaldklasdnlsad

Ben bitti demeden bitmez [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende moraller bozuk kapanan adsenselerde kesinleşme olmadı açık adsense 2 tane var youtube sağolsun kanallar hemen kapattığı için 2 tane var onlarda kesinleşme olmadı.2 tane boşta sıfır adsense var kullanma bile kullanmıyorum 20 gün kanal eklemiyorum.Büsürü kanal boşta duruyorlar çoğu renderli

Bağladığımız kanallar hemen kapanıcaksa kapanan kanalların parasını alamayacaksak bence bu iş bitti.4 seneye yakın iyi dayandım ama buraya kadarmış spam (: inş demeyiz.Milleti poh pohlayan ben bunu yazacağımda aklıma gelmezdi demek ki durum çok ciddi.

https://www.youtube.com/watch?v=yKIr2nWZrvs

Son düzenleme:
Bende de kesinleşme yok henüz. Yalnız bir sorum var kanal Ocak 1 den 30 A adsensesine bağlı kanalı ne zaman B adsensesine alabiliriz kesinleşen miktarın A adsensesinde kalması için? Forumda da yazıyordu denemiştim biliyordum ama kafa şuan çok dağınık kavrayamadım.

Spam bitti diyen adamların hepsini toplasam bir yuvarlak masa yapsam 2 ayda milyoner oluruz :D

Not: bende de kesinleşme yok :D

spam bitmez bitmesi mümkün değil sadece sürekli yeni güncelleme getirerek zorlaştırma en azamiye indirme ve bu sonkide açık ve net belliki artık kapanan kanalların parasını ödemicek kesinleşme olmayanlarında kanalı kapanıp içerde parası olmadığını düşünüyorum ve yüksek kesintiye uğrayanların bunları bende yaşıyorum.benimde hiç bir adsense kesinleşmedi ama yarına kadar kesinleşir.yani bunlardan çıkardığım şey şimdiye kadar şu anda zurnanın son deliğine geldik spamcı olarak.para elimize geçene kadar onlarca engelden geç anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyo.bu sonki olan cok acımasız oldu artık iş çok çok zor kanal kapattırmadan yola devam etmek Allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim 2 adsensedede tık yok. bekliyoruz bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri