Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Test ödemesini aldıysanız 3 gun icerisinde yatar genelde böyle olur.

LG G4 Cihazimdan gonderdim.Yazim yanlısı olabilir..

Yaklaşık 50 kanala her gün düzenli yükleme yapıp sürümden kazanabileceğim bir sisteme ihtiyacım var. Her biri için ayrı ip mi alayım? Her kanalı ayrı adsense'e mi bağlayayım nasıl yapayım? Tek kanal tek adsense çalışırsam ilk ödemeyi 6 ay sonra falan anca alırım bunu da düşünerek bir sistem oluşturmaya çalışıyorum.

2013'ten beri tek bir sıkıntı yaşamadığım halde 2016 yılında yaşanabilecek her türlü olayı yaşadım. Son 3 ay boyunca 1000 liraya yakın vds yatırımım çöpe gitti, binlerce liralık kazancımı alamadım ve sonunda bıraktım. Sağlam tavsiyelere ihtiyacım var.

Vds masrafını minumuma indirmek için ovh den kendiniz 150,160 liraya sunucu alarak en çok 15 parçaya bölebilirsiniz.Tüm kontrol sizde olur.Euro yükselmese 120 liraya süper makinalar vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar. Mutlu haftalar
Arkadaşlar adsenseniz var pininiz gelmedi içinde ekim ayından kesinleşmiş küçük bir rakam var. 200+ aşmıs bir rakam adsensenizi bugün tamda bugün onayladınız (kimlikle) hafta başı o küçük mebla yatarmı acaba..

10 gün kadar önce aynı şekilde ödeme aldım hocam.banka hesabımı önceden girmiştim,pin geldi ve gelir gelmez pinide girdim.ertesi sabah hesabıma yatmıştı o para...

Birden fazla kanalla Adsense çalışanlarda sıkıntı devam ediyor mu arkadaşlar? Sorum tek adsenseye çok kanal bağlayanlara.

Tr yada yabancı adsense farketmiyor
Aynı sıkıntılar her yerde var
Yeni alman adsense açtım reklam çıkmama sorunu orda da var, 3 gün normal 4. gün diplerde
Kapanmalarda cabası.

Bu ayki adsense ödeme konusunu meşgul etmemek için buraya yazıyorum , ödeme konusunda [MENTION=24267]bigmoney[/MENTION] " kanal kapanması olmayıpta kesinti yüzde 20'nin üzerinde olanlar, ytdeki analistik raporlarına baksın. Çünkü adsenseye hatalı yansımış olabilir. Kapanma yoksa, yüzde 20den fazla kesinti olması zor. " yazmış benim de tek kanal tek adsense olanda adsensede 768 Euro birikmiş görünüyordu ve 440 kesinleşen oldu , günlük 20-30 Euro civarı kazanç gösteriyordu birde ,, şimdi yt kanala girdim raporlara baktım geçen ay toplam 450$ birikmiş günlük kazanç 20$ üstüne hiç çıkmamış , yani arkadaşın dediği gibi adsense kazançları doğru göstermiyor doğru hesaplama için yt kanalında birikene bakmak gerekiyor gördüğüm kadarıyla. Hepinize bol kazançlar.

Edit : Bir de şöyle bir şey var ; yt içinde 450$ birikmiş , kesinleşen 425 Euro , yani 4-5 Euro fazla kesinleşmiş bu hesaba görede :)

Son düzenleme:
Tr yada yabancı adsense farketmiyor
Aynı sıkıntılar her yerde var
Yeni alman adsense açtım reklam çıkmama sorunu orda da var, 3 gün normal 4. gün diplerde
Kapanmalarda cabası.

Dediğiniz çok doğru hocam fakat tek güzel yanı kesinleşme oluyor yabancılarda

Bu işin hiç tadı tuzu kalmadı, kanallar kapandığında google paralara çöküyor, açık oldumu da yüksek kesinti oluyor

Adsenseleri kesinlesmeyenler en kötü geceye kadar kesinleşir ama tahminimce kesinti yüksek olacak, kanallar kapanmamasına rağmen

Son düzenleme:
Bu işin hiç tadı tuzu kalmadı, kanallar kapandığında google paralara çöküyor, açık oldumu da yüksek kesinti oluyor

Adsenseleri kesinlesmeyenler en kötü geceye kadar kesinleşir ama tahminimce kesinti yüksek olacak, kanallar kapanmamasına rağmen

Tecrübe anlık olarak değişir hocam :rolleyes: http://www.ytpara.com/1582307-post248.html bu şekilde bir kontrol edin bence kesintileri hep adsenseden bakarak söylediğimiz için yanıldığımızı anladım bugün.

Şimdi baktım kesinleşmeyenlerin pini çıkmış panele yansımadı sakin olun bekleyin kesinleşir.

Türk adsense açık kanal kesinleşmedi.
Artık ne desek boş.
Yabancı test için açtığımda %45 kesintiyle kesinleşti.
:D

Bende 1-2 adsenseye baktım 10 şubat 0 izlenim 0 tık var 11 şubatta 200 tık var aceyip bişey.. Adsenseler türk..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri