adsense hesabım durduruldu

harekir

Yasaklanmış
arkadaşlar dün girdiğim adsense hesabıma bu güm su an su dakka girdim ve hesabınız durduruldu ne yapmam gerekiyor neler yapmalıyım hesabımı bir daha aktifleştiebilirmiyim ardakadaşlar bir yardım edin içinde 90 dolar civarı vardı ve adsense hesabımı ilk açtığım günlerden grub olayları yapmıştım birbirinin linklerine tıklıyorduk ve arada 20 gün geçti ve hazın son bunun bir kurtuluş yolu yokmu

---------- Mesaj saat 17:25:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:23:41 civarında gönderildi. ----------

ve arkadaşlar yeni adsense hesabımı aynı pcde açmamda bir sakınca varmı

g.olsun ...

millet okadar baqırıyor yapmayın sunu diye ..

şimdi adsense e mail at dicem ne diceksin biz grup yaptık mı ?

Hile yapmışsınız zaten yazdığınız gibi. Açılsa bile o haram parayı yemeyi kendinize yakıştırıyorsanız bilemiyorum. İyi ki banlanmış.

Hesabınız ise artık açılmaz, içerisindeki parayıda alamazsınız. Ödeme yapılmaz. Geçmiş olsun.

yeni hesabı aynı pc de açsam sorun olurmu aynı bilgilerle ve helaliyle kazandığım 2 3 doalrda gitti :D

---------- Mesaj saat 17:28:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:46 civarında gönderildi. ----------

biliyorum zaten haram olan parayı almayacaktım alsam bile bir camiye götürüp verecektim grub olaylarını ilk başladığımda yaptım cahilliğime geldi

arkadaşlar dün girdiğim adsense hesabıma bu güm su an su dakka girdim ve hesabınız durduruldu ne yapmam gerekiyor neler yapmalıyım hesabımı bir daha aktifleştiebilirmiyim ardakadaşlar bir yardım edin içinde 90 dolar civarı vardı ve adsense hesabımı ilk açtığım günlerden grub olayları yapmıştım birbirinin linklerine tıklıyorduk ve arada 20 gün geçti ve hazın son bunun bir kurtuluş yolu yokmu

---------- Mesaj saat 17:25:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:23:41 civarında gönderildi. ----------

ve arkadaşlar yeni adsense hesabımı aynı pcde açmamda bir sakınca varmı

benim 7 adsensem kapandı, 500$ civarı zararım var , 1 hesap , 90 dolar az hocam :)

ben fazla yapmadım zaten haram olduğunu öğrenir oğrenmez başka yollara yoneldim ve bu grubu buldum aynı yer bilgileriyle aynı pcde başka hesab açsam asorun olurmu

Yazık olmuş geçmiş olsun, keşke kısa yoldan para kazanayım derdine düşmeseydinde biraz sabır etseydin o zaman daha güvenilir bir şekilde daha fazlasını kazanabilirdin.:)

ben içinde iyi oldu haram para gelecekti şimdi yeni hesab açıp bot alıp tam gaz video yukleyeceğim zaten 10 gün içersinde iyi çalışma yaparsam giden paranın tamamını tekrar kazanırım

ben fazla yapmadım zaten haram olduğunu öğrenir oğrenmez başka yollara yoneldim ve bu grubu buldum aynı yer bilgileriyle aynı pcde başka hesab açsam asorun olurmu

açamazsın başka tanıdığının adına git cafeden aç eve gel pc ni ccleaner ile temizle ccleanerdaki tarayıcı için olan seçeneklerin hepsine tik koy öyle temizle sonra modemi kapat aç açtığın adsenseye gir bir sorun olmaz

modem benim yanımda değil o sorun ben yinede bir deneyeyim bakalım ne olucak yada en iyisi pc ye format almak ondan sonra zaten sorun oacağını zannet miyorum aynı adresler açmak zorundayım başka turlu olmaz

modem benim yanımda değil o sorun ben yinede bir deneyeyim bakalım ne olucak yada en iyisi pc ye format almak ondan sonra zaten sorun oacağını zannet miyorum aynı adresler açmak zorundayım başka turlu olmaz

aynı bilgilerle izin vermez istediğin kadar format at

ismimi değiştirsem izin verirmi ama adres kısmım yine aynı olacak ve banka hesabında sorun çıkarmı banka hesabı benim adıma olcak ama adsense hesabını babamın adına açsam sorun olurmu

Bugün temizliğe başlamışlar sanırım, sizin konuya benzer bir konu vardı. Daha 1-2 hafta önce grup yapalım birbirimizin reklamına tıklayıp gibisinden konular açılmamıştı bu forumda. Anlaşılan bugün "ban yedim help" tarzı konulardan çok göreceğiz. Geçmiş olsun.

Bu ayın büyük ban günü demek ki bugün. Bugünü atlatan ödemeyi alır. :)

ben yeni hesab acamda bu sefer guzel guzel hakkiyla kazanmaya baslayayim

Arkadasım para kazanmak istiyorsanız oyuna cevirmeyin şu işi senin için demiyorum alınma sakın bu işle uğraşan ve yeni başlayanlar için. Sizin düşündüklerinizi google muhendisleri düşünmüyormu. sistem bunu cok kolay tespit edebilir. Bu kadar kolay olsa kimse calısmaz kurarlar bi grup aksama kadar tık tık :) Geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri