adsense hesabım kapatıldı :((

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

spac

Kayıtlı Üye
arkadaşlar geçen ay adsenseye başladım bu ay pinimin gelmesini bekleyip haziranda 200-300$ almayı düşünüyordum ama dün adsenseye baktığımda hesabımın kapatıldığı yazıyor geçersiz tıklama filan diyo şasırdım nasıl geçersiz tıklama oluyor diye ve nasıl kapatıldı diye bu konu hakkında bilgi verirmisiniz ne yapmam gerek itiraz edebiliyormuyum ve nasıl itiraz edeceğim ??:confused:

hayır kendi reklamıma tıkladım ama blogspotta arkadaşlarıma tıklattırdım geri getiremezmiyim ? :(

arkadaşın biraz abartmış galiba yüksek geliri olan reklamlara tıklamış hep :D yoksa 200$ zaten alamazdın

Kardesim suan mersine dogru giderken siteye bakim dedimyanimda olsan sopayla kovalardim seni,,arkadaslarima tiklattim ne demek ya googleda calisan yuzlerce muhendis keriz mi calisiyolar sabahtan aksama kendi reklamlarina tiklatma tiklattirma insanin dusmani yapar ancak bunu neyse gecmis olsun simdilik sana yeni bir hesap al kendine yeni bir sayfa ac kolay para yok kardesim ;)

Maalesef. Ayrıca Adwords müşterilerini mağdur da etmiş oldun para kazanacağım diye.

Kardesim suan mersine dogru giderken siteye bakim dedimyanimda olsan sopayla kovalardim seni,,arkadaslarima tiklattim ne demek ya googleda calisan yuzlerce muhendis keriz mi calisiyolar sabahtan aksama kendi reklamlarina tiklatma tiklattirma insanin dusmani yapar ancak bunu neyse gecmis olsun simdilik sana yeni bir hesap al kendine yeni bir sayfa ac kolay para yok kardesim ;)

sen galba yazdıklarımı anlamıyorsun yanımda olsan beni seni sopayla kovalarım blogspot bu bilmeyen konuşmayın boşu boşuna !

sen galba yazdıklarımı anlamıyorsun yanımda olsan beni seni sopayla kovalarım blogspot bu bilmeyen konuşmayın boşu boşuna !

Kardes ben sana bir abi tavsiyesi verdim sen bunlari yazdiktan sonra ne yapican benim icin onemli deil cocuk gibi hareket etmeyin istedin arkadasina tiklat ne yaparsan yap oke sana espirili bir sekilde yaptiginin yanlis oldugunu soyledim kolay gelsin

Kardes ben sana bir abi tavsiyesi verdim sen bunlari yazdiktan sonra ne yapican benim icin onemli deil cocuk gibi hareket etmeyin istedin arkadasina tiklat ne yaparsan yap oke sana espirili bir sekilde yaptiginin yanlis oldugunu soyledim kolay gelsin

kusura bakma kardeşim biraz canım sıkıldı bu işe yeni bir tane açıyorum inşallah olur bu seferde acemi olmayacağım taib kabul edilirsee

kusura bakma kardeşim biraz canım sıkıldı bu işe yeni bir tane açıyorum inşallah olur bu seferde acemi olmayacağım taib kabul edilirsee

Zamaninda ben de gecersiz tiklama yaptirdim hesapta paralari girunce herkese soyledim tiklayin diye 1 hafta sonra mail geldi gecersiz tiklama diye,ben simdiki sitelerimde korkudan arkadaslarima bile soylemedim birisi tiklar diye abartsamda bu isi 3 yildir tikir tikir param geliyo cok sukur,sen de oyle yap ve siteni akisina birak dogal yollardan tiklama al kim bilir bir gun kendi sitenden youtube den kazanicandan daha fazla kazanirsin simdi uzulmenin faydasi yok yeni bir adsense ile ise basla gecmis olsun kardesim

Zamaninda ben de gecersiz tiklama yaptirdim hesapta paralari girunce herkese soyledim tiklayin diye 1 hafta sonra mail geldi gecersiz tiklama diye,ben simdiki sitelerimde korkudan arkadaslarima bile soylemedim birisi tiklar diye abartsamda bu isi 3 yildir tikir tikir param geliyo cok sukur,sen de oyle yap ve siteni akisina birak dogal yollardan tiklama al kim bilir bir gun kendi sitenden youtube den kazanicandan daha fazla kazanirsin simdi uzulmenin faydasi yok yeni bir adsense ile ise basla gecmis olsun kardesim

sağol bakalım kabul edilecekmi seninkidei kapatılmıştı ?? yenimi açtın

sen googlenin mekanında googleye meydan oku arkadaşlarına tıklat sonra hayır bekle

arkadaşlarına verdigin linkten dolayı hitin ana kaynagının sen oldugunu bilir google amca
tarayıcıdaki cerezlerden dolayı o şahsın daha önce yada daha sonra o reklam ile gercekten ilgilenip ilgilenmedigini anlar google amca

hatta reklam alanının neresine tık alacagını bile bilir reklama giden hitin adamın sitesinde neler yapacagını bilir bilirde bilir yani

neye üzülüyorum biliyormusunuz cok zeki gencligimiz googlenin bir botu kadar zeki degil ...

zamanında 4 adsense hesabı kapattırdım ona buna tıklatma yüzünden. Sende alışırsın sorun yok ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri