Adsense hesabımın ürün erişimi askıya alınmış ? Bilen varsa bakabilirmi. ( Bir google ürününe erişilemiyor )

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Arkadaşlar birkaç gündür uğraşamıyordum az önce bi kanal açıp indirdiğim 200-300 video vardı vps de onları atayım dedim. kanalı açtım, videoları atarken adsenseye bağlayayım dedim herzamanki gibi ama adsense mailini yazıp ilişkilendirmeyi yap dedikten sonra böyle bir sayfa çıkıyor. Ne yapmalılıyım ? O adsense hesabı bittimi yani benim için :( Lütfen yardım :S

Yanlız şunuda belirteyim, bu adsense ana kanalıma ne bir video yükledim, nede bişey yaptım. sadece adsenseye girmek için kullandım. Diğer hesap kapatılsa neyse, kanal açtığım hesap. ona telif de geldi, uyarı da, bikaç kanal silindide ama bu ana adsense hesabıma noldu şimdi. ne yt 'ye bağlayabiliyorum ne bişe yapabiliyorum .S

4bac.png

Cevap: Adsense hesabımın ürün erişimi askıya alınmış ? Bilen varsa bakabilirmi. ( Bir google ürününe erişilemi

adsense değil youtube hesbaın banlanmış kardeş

Cevap: Adsense hesabımın ürün erişimi askıya alınmış ? Bilen varsa bakabilirmi. ( Bir google ürününe erişilemi

Adsense hesabına giriş yap yeni yönetici mail ata problem düzelir

korkma bişey yok arkadaşların dediklerini yap

yeni bir tane gmail aç adsenseye gir hesap ayarlarından o mail hesbaını yaz kayıt et de sonra yeni g maile bi posta gelicek ona tıkla onayla diğer hesbaından yeni mailinni yönetici yap sonra tekrar yeni maile gir diğer maili sil tamamdır tekrar youtube hesapları açıp video yükle youtube ilişkilendir

Hocam hepinizden Allah razı olsun :) İçime su serptiniz. Gerçi hesapta fazla bişe yoktu ama yeni başladık sonuçta birikimimiz orda :) Hemen yapayım.

---------- Mesaj saat 22:29:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:23:00 civarında gönderildi. ----------

Yaptım Sağolun :) Allah hepinizden razı olsun.

yeni bir tane gmail aç adsenseye gir hesap ayarlarından o mail hesbaını yaz kayıt et de sonra yeni g maile bi posta gelicek ona tıkla onayla diğer hesbaından yeni mailinni yönetici yap sonra tekrar yeni maile gir diğer maili sil tamamdır tekrar youtube hesapları açıp video yükle youtube ilişkilendir

Bu ne ise yariyor anlamadim

Bu ne ise yariyor anlamadim

Eğer adsense hesabınıza bağlı youtube hesabınız banlanmışsa mevcut adsense hesabınıza yeni hesap bağlamak için kanalınızın mailini adsense hesabınızda yönetici olarak tanımlamanız gerekmektedir.

Adsenseye hem kendi pc mizden hemde vps den kanal bağlamak için girmek zarar verir mi acaba.

Adsenseye hem kendi pc mizden hemde vps den kanal bağlamak için girmek zarar verir mi acaba.

hayır fakat display captcha onaylayıp vps den gir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri