Adsense hesabına 300den fazla kanal

• Kullanıcı hsehan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

hsehan1

Platin Üye
Aramızda Adsense hesabına 300-400 kanal bağlayan var mı ?
varsa herhangi bir sorunla karşılaştı mı ?
Ayın 25'inde ödemeyi alınca 300'den fazla kanalı aynı gün seri bağlamayı düşünüyorum, herhangi sorun yaşar mıyım sizce ?

edit: her kanalda 1 video olacak
mail yönlendirmeleri yapılmayacak, kanal takip programlarıyla kontrol edilecek

Son düzenleme:
Mailleri düzenli kontrol ederseniz,herhangi bir sorun yaşamazsınız hocam para kazanma giderse sıkıntı büyük

Hocam o kadar kanal bağlamak intihar olur ya.Sebeplerini açıklama gereği duymuyorum tecbübenizden dolayı.

Aramızda Adsense hesabına 300-400 kanal bağlayan var mı ?
varsa herhangi bir sorunla karşılaştı mı ?
Ayın 25'inde ödemeyi alınca 300'den fazla kanalı aynı gün seri bağlamayı düşünüyorum, herhangi sorun yaşar mıyım sizce ?

yakın bi arkdaşım 2 adsense 300 er kanal var sıkıntı yaşamıyor 5 hane ödemeler aldığını biliyorum

aynı gün bağlama hocam biraz aralık koy 20 ilk gün 30 sonra bağla sonra 50-100 daya gitsin aynı anda yüklenme. ısıt makineyi biraz :D

kontrol edebileceğine inanıyorsan sıkıntı yok.

Hocam o kadar kanal bağlamak intihar olur ya.Sebeplerini açıklama gereği duymuyorum tecbübenizden dolayı.

hocam her kanalda 1 video olacak
videonun başına bişey geldiğinde anında silineceği için toplu para kazanmasının kaybetmesi mümkün değil gibi.

Herzamanki gibi çalıştım temiz titizlikle ama hiç durmadan seri seri abandım sonuç iyi olmadı . Deneyip zamanını harcama bence

hocam her kanalda 1 video olacak
videonun başına bişey geldiğinde anında silineceği için toplu para kazanmasının kaybetmesi mümkün değil gibi.

hocam yani sana tavsiye vermek dogru olmaz ama atacagın içerikler tek video deyişinden d.engeli videolar olacagı sonucuna vardim nedakar render atarsan at belli bi sureden sonra d.engeli geliyor her turlu kımı zaman 2 ay sonra kımı zaman 5 ay sonra adsensede d.engeli sıkıntı banlanma ihtimali cok yuksek bence, ayrica 300 400 kanalin getiriside bi hayli fazla olacagından işleme girmez gibime geliyo
15

Offf bi kanal yüzüne alayının para kazanmasını gittiğinde olacakları düşünemiyorum. En az 2 hafta sürer silip tekrar kurtarması :)

hocam yani sana tavsiye vermek dogru olmaz ama atacagın içerikler tek video deyişinden d.engeli videolar olacagı sonucuna vardim nedakar render atarsan at belli bi sureden sonra d.engeli geliyor her turlu kımı zaman 2 ay sonra kımı zaman 5 ay sonra adsensede d.engeli sıkıntı banlanma ihtimali cok yuksek bence, ayrica 300 400 kanalin getiriside bi hayli fazla olacagından işleme girmez gibime geliyo
15

aynen sonradan gelen d.engeli büyük sıkıntı..

Sonradan gelen dünya engelinde para kazanma gitmez diye biliyorum . Hatta bu gün oldu videoyu attıktan sonra 2 saat sonra d. engelli geldi ve hiç bir şey olmadı .

Edit. Tekrar baktım yaklaşık 12 saat oldu gitmedi para kazanma

tamamen amatör videolardan oluşan kanallar oluştura bilirsin yanlız bunu yaparken çalışma şekline önceden karar vermen lazım çekeçeğin kanalları veya yüklicen içerikleri önceden belirliceksin sonra atıyorum günde 20 kanal bağlıcam ve 25 güne bunları bitireceğim diye kararkılıcaksın verdiğin emeklerin muhakkak karşılığını alırsın

ben kısa zamanda adsenselere 300 400er kanal bağlıycam, kanal başı 1 yada en fazla 2 video atarım, para kazanma kapatılma sorunu yaşamıyorum bu sebepten
Eskiden render yapardım, şimdi yt to yt yapıyorum seri üretime geçtim,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri