Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Benimde az önce adsensem kapandımı ama anlamadığım nokta şu? Kapanan adsenseme bağlı kanallar hala duruyor ve para kazanmaları da açık. Ne yapmam gerekiyor?

normalde böyle olunca quize falan sokuyorduk hemen de artık sokacak yer olmadığı için hüzünlü gözlerle para kazanmasının gitmesi bekleniyor. Yapacak hiç bir şey yok.

arkadaşlar quizden sonra ayağa kalkamayanlardanım :( adsenseye başlayacaktım.Konulara bir söz atayım dedim ortalık duman olmuş :((

Bakın her zaman açtığını kanalları-sildiğiniz kanalları not edin.
Adsenseyi > adsense pub-id'yi bir kenara kaydedin.
Bunlar zor şeyler değil.
Sonra yana yakıla forumda butür bilgiler nasıl bulunur diye arıyorsunuz.

İçerisinde para bulunan hesap banlanmış(1 yıllık), para olmayan kanal(+5 yıl) duruyor, ulan google sende işini biliyorsun ********.Paranın üzerine yatıyor resmen quiz den falan farkı yok bununda.Kaç defa adwords reklam verdim hiç birinde hesabıma extra para yattığını görmedim.Şimdi bize ödemeyeceği paraları reklam verenlere mi gönderiyor sanıyorsunuz yoksa.

Benimde az önce adsensem kapandı ama anlamadığım nokta şu? Kapanan adsenseme bağlı kanallar hala duruyor ve para kazanmaları da açık. Ne yapmam gerekiyor?

kapanan adsensede açık 4 kanal gözüküyor takip programında ama kanalın içine girdiğimde banlanmış adsense olduğu için para kazanma aktif değil yazıyor

İçerisinde para bulunan hesap banlanmış(1 yıllık), para olmayan kanal(+5 yıl) duruyor, ulan google sende işini biliyorsun ********.Paranın üzerine yatıyor resmen quiz den falan farkı yok bununda.Kaç defa adwords reklam verdim hiç birinde hesabıma extra para yattığını görmedim.Şimdi bize ödemeyeceği paraları reklam verenlere mi gönderiyor sanıyorsunuz yoksa.

yok diyorki yayımcılarımıza geri ödeyeçeğiz töbeki ödüyorlar :D

Sen gene iyisin biz Quizden sonra adsenseden de darbeyi yedik

bakalım hocam :( gerçekten dünya çapında spama sağlam bir darbe vurulmuş.İlk başta partner şirketlerinin işini bitirdirler şimdi de adsenseyi..Para alınacak kanal kalmadı.Yazmak bile zor geliyor ama youtube spam devri bitti.Artık internetten para kazanmak için başka yöntemlere başlamak gerekiyor :confused:

bakalım hocam :( gerçekten dünya çapında spama sağlam bir darbe vurulmuş.İlk başta partner şirketlerinin işini bitirdirler şimdi de adsenseyi..Para alınacak kanal kalmadı.Yazmak bile zor geliyor ama youtube spam devri bitti.Artık internetten para kazanmak için başka yöntemlere başlamak gerekiyor :confused:

Bunlar neye gore banliyorlar cozemiyorum. gorsel eslesen ve dunya engel yendigin de teliften kanal kapaninca seni spam olarak algiliyo artik belki de. neyse bu hafta anlasilir neyon pesinde olduklari. pazartesiye kadar kapatacagini kapatacak.

hesaplarımdan spama düşüp banlananıda var banlanmayınıda(şimdilik). neye göre banlanıp banlanmadığını bilmiyorum ama şu gerçek adamlar taa zamanında olacakların sinyallerini verdiler. bu işi yapanların bu işi ek kazanç gözüyle görüp ona göre hareket etmesi gerekiyor. sonuç bitecekti ve bitti(eski üsül spam). kaliteli çalışanlar elbet kazanacaktır bir şekilde. ama kimse artık bu işten garanti para gelecek gözüyle bakmaması daha sağlıklı olur.

hesabınız psama düştükten sonra başka maile taşıdınızmı evet ise ondan banlşlanmışsa sorun bu benim tek adsensem bu yüzden gitti diğeri sağlam
pardon eski adsende duruyormuş diğeri gitmiş :D o kadar mail dğeiştirdimki hangisi doğru kanal anlıyamamışım

içinde 3 kanal bağlı bu zamana kadar hiç kullanılmamış adsense banlandı şimdi ya olamaz böyle bişey. Daha pin 12 eylülde çıktı bu nasıl iştir ya

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri