M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
22:03 (3 saat önce) hoşbuldum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde az önce adsensem kapandımı ama anlamadığım nokta şu? Kapanan adsenseme bağlı kanallar hala duruyor ve para kazanmaları da açık. Ne yapmam gerekiyor?
ben hiç bir mailde bulamadım pub id'yi nasıl bulabiliriz başka bir yöntem yok mu?
Ben Adsense nin mobil uygulamasını kullanıyordum orada ayarlar kısmında yazıyor Adsense banlı olmasına rağmen
Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaşlar quizden sonra ayağa kalkamayanlardanımadsenseye başlayacaktım.Konulara bir söz atayım dedim ortalık duman olmuş
(
Benimde az önce adsensem kapandı ama anlamadığım nokta şu? Kapanan adsenseme bağlı kanallar hala duruyor ve para kazanmaları da açık. Ne yapmam gerekiyor?
İçerisinde para bulunan hesap banlanmış(1 yıllık), para olmayan kanal(+5 yıl) duruyor, ulan google sende işini biliyorsun ********.Paranın üzerine yatıyor resmen quiz den falan farkı yok bununda.Kaç defa adwords reklam verdim hiç birinde hesabıma extra para yattığını görmedim.Şimdi bize ödemeyeceği paraları reklam verenlere mi gönderiyor sanıyorsunuz yoksa.
Sen gene iyisin biz Quizden sonra adsenseden de darbeyi yedik
bakalım hocamgerçekten dünya çapında spama sağlam bir darbe vurulmuş.İlk başta partner şirketlerinin işini bitirdirler şimdi de adsenseyi..Para alınacak kanal kalmadı.Yazmak bile zor geliyor ama youtube spam devri bitti.Artık internetten para kazanmak için başka yöntemlere başlamak gerekiyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.