3 saat önce bir adsense daha kapanmış arkadaşımın, hollandada yaşıyor. Sanırım dünya geneli bir ban söz konusu...
hocam o arkadaşın tek adsense mi çalışıyordu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 saat önce bir adsense daha kapanmış arkadaşımın, hollandada yaşıyor. Sanırım dünya geneli bir ban söz konusu...

banlanan hesapta kullandıgımın banka hesabını yenı actıgımız adsensede kullanabılıyormuyuz
banlanan hesapta kullandıgımın banka hesabını yenı actıgımız adsensede kullanabılıyormuyuz
an itibarıyla tek adsensemde kapanmış
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız, program politikalarımız ihlal edildiği için devre dışı bırakıldıysa; daha fazla bilgi için Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.
ben hiç bir mailde bulamadım pub id'yi nasıl bulabiliriz başka bir yöntem yok mu?Arkadaşlar adsenseniz kapandıysa kesinlikle itiraz edin açılma ihtimali yüksek
Nasıl itiraz edeceğinizi anlatıyorum
öncelikle adsenseye giriş yapıp burdan itiraz sayfasına giriyoruz
https://support.google.com/adsense/c...isabled_appeal
şimdi bizden pub-xxx yani yayımcı no istiyor . Adsensemiz kapalı olduğu için normal yolardan bulunamıyor.
Gmaile giriyoruz adsenseden bize gelen maillerde örneğin yetkilendirme yaptıysanız gelen mailde yayımcı no mevcut . Yada diğer mailleri kurcalayın adsense size illaki bir mailin içinde göndermiş oluyor.
bizden birde örnek url istiyor . düzgün çalıştığınız spam olmayan bi video linkini yazın .
kendinizi güzelce ifade edin ve yollayın
Açılma ihtimali yüksek arkadaşlar nekadar çok kişi yollarsa okadar çok artıyor
![]()
hocam az önce kapanmadı yazmıştın ya. Ne zaman kapandı saat olarak mail ne zaman gelmiş
kart bilgileri arkadaşının olması gerekmıyormu pın gelınce arkadaşının adresıne gidecek kabul ederlermı o da var![]()
ben hiç bir mailde bulamadım pub id'yi nasıl bulabiliriz başka bir yöntem yok mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.