Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
eğer dünya genelin de bir temizlik yapıyorlarsa hata falan yok ortada adamlar resmen bilinçli bir şekilde spam'a karşı darbe yapıyor.

Arkadaşlar adsenseniz kapandıysa kesinlikle itiraz edin açılma ihtimali yüksek

Nasıl itiraz edeceğinizi anlatıyorum

öncelikle adsenseye giriş yapıp burdan itiraz sayfasına giriyoruz

https://support.google.com/adsense/c...isabled_appeal

şimdi bizden pub-xxx yani yayımcı no istiyor . Adsensemiz kapalı olduğu için normal yolardan bulunamıyor.

Gmaile giriyoruz adsenseden bize gelen maillerde örneğin yetkilendirme yaptıysanız gelen mailde yayımcı no mevcut . Yada diğer mailleri kurcalayın adsense size illaki bir mailin içinde göndermiş oluyor.

bizden birde örnek url istiyor . düzgün çalıştığınız spam olmayan bi video linkini yazın .

kendinizi güzelce ifade edin ve yollayın

Açılma ihtimali yüksek arkadaşlar nekadar çok kişi yollarsa okadar çok artıyor

2 tane 1 yıllık adsensem dün banlanmış. geçmiş olsun, çember daralıyor iyice diyeceğimde çember felan kalmadı anasını satayım :)

açtırmak için uğraşmayın google kesin konuşmuş :D

Hesabım, politikayla ilgili nedenlerden dolayı devre dışı bırakıldıktan sonra eski haline getirilebilir mi?

Bildiğiniz gibi Google, program politikasına uyumla ilgili sorunları çok ciddiye almaktadır. Program politikalarımız, yayıncılarımıza, sitelerinin ziyaretçilerine ve reklamverenlerimize olumlu bir deneyim sağlamak amacıyla uygulanmaktadır. Bu nedenle kararlarımız çoğunlukla değişmez.

Kapanma sınırı falan yok , tek kapanma olsa bile banlıyorlar anladığım kadarıyla.
Web Adsensedeki sıkı politikaları getirirlerse ki şuanki durum onu gösteriyor yandık.
Bu durum spam'a büyük darbe demektir, yine normalmiş gibi kanalları yapar kazanırız ama ödeme zamanında banlanma riski yüksek olacaktır.Şansa kapanma yaşanmazsa o ayın parasını alırız.Bu durumda da zamanla birçok kişiyi vazgeçirticektir bu işten.
Böyle yazdım diye kızanlar olacaktır ama inşallah bir kerelik temizle olayıdır.Zamanla görücez.
Yakında adsense alımını da zorlaştırırlar tam olur.
yaşım kadar para gitti be :(

banlanan hesapta kullandıgımın banka hesabını yenı actıgımız adsensede kullanabılıyormuyuz

Az önce 3 hesap banlandı. toplamda 5 hane gitti :(
Allahım sabır ver.

an itibarıyla tek adsensemde kapanmış

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız, program politikalarımız ihlal edildiği için devre dışı bırakıldıysa; daha fazla bilgi için Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.

an itibarıyla tek adsensemde kapanmış

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız, program politikalarımız ihlal edildiği için devre dışı bırakıldıysa; daha fazla bilgi için Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.

hocam az önce kapanmadı yazmıştın ya. Ne zaman kapandı saat olarak mail ne zaman gelmiş

Arkadaşlar adsenseniz kapandıysa kesinlikle itiraz edin açılma ihtimali yüksek

Nasıl itiraz edeceğinizi anlatıyorum

öncelikle adsenseye giriş yapıp burdan itiraz sayfasına giriyoruz

https://support.google.com/adsense/c...isabled_appeal

şimdi bizden pub-xxx yani yayımcı no istiyor . Adsensemiz kapalı olduğu için normal yolardan bulunamıyor.

Gmaile giriyoruz adsenseden bize gelen maillerde örneğin yetkilendirme yaptıysanız gelen mailde yayımcı no mevcut . Yada diğer mailleri kurcalayın adsense size illaki bir mailin içinde göndermiş oluyor.

bizden birde örnek url istiyor . düzgün çalıştığınız spam olmayan bi video linkini yazın .

kendinizi güzelce ifade edin ve yollayın

Açılma ihtimali yüksek arkadaşlar nekadar çok kişi yollarsa okadar çok artıyor

ben hiç bir mailde bulamadım pub id'yi nasıl bulabiliriz başka bir yöntem yok mu?

hocam az önce kapanmadı yazmıştın ya. Ne zaman kapandı saat olarak mail ne zaman gelmiş

evet kapanmamıştı. 01:09 da gelmiş mail 5 dakika önce kapanmış.

HESAPDA TEK KANAL BAĞLIYDI 3 AYDIR VE BU HESABA BAĞLIR HİÇBİR YOUTUBE KANALI KAPANMADI VEYA TELİF ALMADI YANİ AÇILDIGINDAN BERİ TEK KANAL GİDİYODU ODA GÜNLÜK 1 2 TL GETİRİYORDU 2. ÖDEMEMİ ALACAKTIM OFF :(

ben hiç bir mailde bulamadım pub id'yi nasıl bulabiliriz başka bir yöntem yok mu?

adsense ödeme vs maillerine bak şükürki eskiden davet ettiğim adsense hesabımın pup kimliği mailde varmış yalvar yakar bi mail attım duygu yüklü sakatım annem kanser babam 11 eylülde hayatını kaybetti kardeşim kayıp suriye göçmeniyim dedim bakalım nolacak

00:25 itibari ile 8 ay önce açtığım ve bugüne kadar sornsuz çalıştığım adsense hesabım kapatılmış durumda... Lan ben özgün çalışıyorum şeref yoksunu Google'a senin ta .....

Benimde az önce adsensem kapandı ama anlamadığım nokta şu? Kapanan adsenseme bağlı kanallar hala duruyor ve para kazanmaları da açık. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri