Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Allah kahretsin ya, Allah kahretsin! Hesap kesinleşti diye ev kiraladık öğrenciyiz anasını satayım Adsense'ım banlanmış napacam şimdi... Başka yerden para gelmeyecek aileme yük olmayayım diye parayı hep kendim veriyordum evden para almıyordum, tek eve çıktım bu ay para gelseydi 3-4 ay rahat ederdim işte 3-4 ayda da bir şeyler yapıp bir hal çare bulurdum kredi mıredi. Diyecek bir şey yok giden gitti artık geçmiş olsun herkese.

Son düzenleme:
sanki dalga geçiyorlar partnerleri bitirip banlanan adsenseleri açtılar bana gelin dediler sonrada tekrar banlamaya başladılar.

Adsensen tertemiz arkadaşım biraz ara ver sadece senin para kazanma Vs. Gitmesi içerikle alakalı

yanlış biliyorsun dostum adsense spama girdimmi oraya bir uyarı felan geldigi yok.

Benim bir adsensem spama girdi kanal ekliyim boş şekilde ucuyor kanal.

yanlış biliyorsun dostum adsense spama girdimmi oraya bir uyarı felan geldigi yok.

Benim bir adsensem spama girdi kanal ekliyim boş şekilde ucuyor kanal.[/QUOTE
arkadaşım ne diyosak o ister kaale al ister alma senle s...k yarıştıracak moralimde yok dermanımda ben diyorum adsense ban sen diyorsun para kazanma arkadaşım dediğimi adsensen banlanınca ancak anlar ve hissedebilirsin
kanalların uçmasıyla ban ne alaka ya
keşke her kanalım uçsaydı adsensem kalsaydı

ayrıca ben adsense spama girince oraya bir yazı gelir demedimki politika ihlali varsa güm dedim ne olur yazdığımı 3 kere oku anla öyle cevap ver abi nolur.

---------- Spam Engelliyici 06:53 ---------- Önceki Mesaj 06:47 ----------

senin adsensen banlanmadan önce duruma bakmışmıydın ve ihlal görmüşmüydün ? gördüysen web mi içerik ihlali miydi ? ihlal bildirimi almışmıydın? ihlalden kaç gün sonra banlandı?

evet youtubede 3 yıl web de 5 yıldır ilk defa böyle bir uyarı yazmıştı adsense durum raporuna eyvah bu nedir dedim bügün sonuç ortada 4 ölü 1 yaralı

Son düzenleme:
Siteler Devre Dışı Bırakıldı
Hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiği tespit edildiğinden, para kazandığınız tüm sitelerin reklam sunma özelliği devre dışı bırakıldı ve bu siteler artık AdSense programına katılmak için uygun değil. 2 ADET 4 yıllık 5 yıllık.

Benim bir adsensem spama girdi kanal ekliyim boş şekilde ucuyor kanal.[/QUOTE
arkadaşım ne diyosak o ister kaale al ister alma senle s...k yarıştıracak moralimde yok dermanımda ben diyorum adsense ban sen diyorsun para kazanma arkadaşım dediğimi adsensen banlanınca ancak anlar ve hissedebilirsin
kanalların uçmasıyla ban ne alaka ya
keşke her kanalım uçsaydı adsensem kalsaydı

ayrıca ben adsense spama girince oraya bir yazı gelir demedimki politika ihlali varsa güm dedim ne olur yazdığımı 3 kere oku anla öyle cevap ver abi nolur.

---------- Spam Engelliyici 06:53 ---------- Önceki Mesaj 06:47 ----------

evet youtubede 3 yıl web de 5 yıldır ilk defa böyle bir uyarı yazmıştı adsense durum raporuna eyvah bu nedir dedim bügün sonuç ortada 4 ölü 1 yaralı

sende yazmış olabilir ama benim hiç uyarı gelen adsensem olmadı banlandıysa uyarı vsvs gelmeden gitti. çevremdede böyle oldu sürekli kontrol ediyoruz Sende gelmiş sebebini bilmem

Benimde adsense bu sabah kapandı.. 2013 den beri kullandığım adsenseydi. Artık sağlık olsun

an ıtıbarı ile adsense hesabım banlandı para kazanması gıtmıştı 1 yıllıktı uplodextra ile yukleme yapıyodum çok kanal çalısmam bıde :S

Para kazanması kapanan eski adsenselerin hepsi kapanmış. Yenilerde spama girenler şuan için duruyor.

2 gün önce 3 yıllık adsensem banlandı itiraz ettim cevap bekliyorum

benim adsense'de güm olmuş...
neyse, sağlık olsun. sanki bir dostumu kaybetmiş gibi hüzün kapladı içimi sadece... hoşçakal yoldaş :D

sabah 05:53 te mail gelmiş adsense patlamış diye allah kahretsin bunların bir rahat bırakmadılar..şimdi aklımı kurcalayan bağlı kanalları başka adsenseye geçirsek o hesabıda kara listeye almasınlar bunu deneyen var mı ?

2 senelik hesap gitti para kazanma devre dışı olan hesap

toplam 5 ads den 2 hesabım banlanmış tüm hesapların para kazanmaları gitmişti

1 yıllık adsense idi. Para ödemeyi 1 ay bekletti. Sonraki ay hepsini birlikte ödedi. Geçen ay para kazanma toplu olarak gitti. Bugün 6:41 mail gelmiş. Hesap devre dışı. Çok para yoktu ama bir şekilde o paraya çok ihtiyacım vardı. Birebir aynı olayları yaşayan diğer adsensem hala duruyor ama o da ödeme eşini geçememişti. İkisini 2 farkı var. Birine ara ara 1 kanal bağladım para kazanma gidecek mi diye. Diğerini hiç ellemedim. Birde kapananda para var yatması gereken. Diğerinde eşiği geçemedim. Birde madalyonun diğer yüzü var. Bunların dışında çok üstüne gidemediğim ara sıra bakabildiğim bir hesabım daha var. Oda sanırım temmuzda banlanmıştı. Aradan 1 ay geçtikten sonra açıldı. Hatta bir miktar telafi parası da yatırdılar. İnşalalah bunlarda da aynı sorun vardır. Yeniden açılır bu hesaplar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri