Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Protable harici ve ip değiştirmeden girmiyorum adsenselere ama ağustos ve eylül acilimli öpüp toplu kapanma yaşamamış hiç bir adsense banlanmasi duymadım konu başından beri kaçırdığım var mi?

3 adsensemde kapandı sıfırı tükettik :( ne olacak şimdi bitti mi bu iş biri bi yol göstersin arkadaşlar :(

Arkadaşlar kanallar sağlam duruyo ama AdSense'e girmeye çalıştığımda "Looks like this Google account isn't associated with an AdSense account. That's okay. You can either sign in with the Google account associated with AdSense, or sign up for an AdSense account today" yazıyor.Bu banlanmış anlamına mı geliyor?

arkadaşlar kesinleşmiş kazanç vardı 1,5 ay öncesinden ondan sonra hiç bir işlem yapmadım adsenseye bugün devre dışı kalmış kazançlar ne olacak

bütün adsenselerim banlandı. yt kanalları açılı bile değildi. 3ü para kazanmaya kapatılmıştı

Arkadaşlar kanallar sağlam duruyo ama AdSense'e girmeye çalıştığımda "Looks like this Google account isn't associated with an AdSense account. That's okay. You can either sign in with the Google account associated with AdSense, or sign up for an AdSense account today" yazıyor.Bu banlanmış anlamına mı geliyor?

Bizim arkadasta 5 gun once aynisi oldu kanallar saglam ancak adsense silinmis

arkadaşlar kesinleşmiş kazanç vardı 1,5 ay öncesinden ondan sonra hiç bir işlem yapmadım adsenseye bugün devre dışı kalmış kazançlar ne olacak

Banlandıysa adsensen kesinlıkle ödemezler.Mailine gelmiştir zaten görürsün ödemeyeceklerini yazdıklarını.

benim adsensede gitmiş lanet olsun

1.5 yıllık adsense bir kere bile para kazanma gitmedi 1 aydırda kanal bağlı değildi

Son düzenleme:
3 adsensemde kapandı sıfırı tükettik :( ne olacak şimdi bitti mi bu iş biri bi yol göstersin arkadaşlar :(

Hocam 7 adsense var.Giriş yapamıyorum %85 hepsi banlandı gibi.Geçen sene 2 adsensem banlandı yine toplu ban.Ben dikkatli çalışan biriyim elimden geleni yapıyorum işi yapıyorum.Benim başıma geliyorsa.Millet nasıl çalıştığı okuyorum herkesin kapanması çok normal geliyor.Geçen senede toplu banlanma oldu ama bu kadar çok değildi.Şimdiki her iki dakkada bir banlandım yazıyor.Kanalların para kazanması kapanıp açılmaması.Adsenselerin toplu spam olup adsense spama düşmesi ve sonunda en büyük çoğunlukla ban yaşadığımız dün ve bugün.
Bitti diyemeyiz ama çok büyük darbe yedik.

Hocam 7 adsense var.Giriş yapamıyorum %85 hepsi banlandı gibi.Geçen sene 2 adsensem banlandı yine toplu ban.Ben dikkatli çalışan biriyim elimden geleni yapıyorum işi yapıyorum.Benim başıma geliyorsa.Millet nasıl çalıştığı okuyorum herkesin kapanması çok normal geliyor.Geçen senede toplu banlanma oldu ama bu kadar çok değildi.Şimdiki her iki dakkada bir banlandım yazıyor.Kanalların para kazanması kapanıp açılmaması.Adsenselerin toplu spam olup adsense spama düşmesi ve sonunda en büyük çoğunlukla ban yaşadığımız dün ve bugün.
Bitti diyemeyiz ama çok büyük darbe yedik.

peki şimdi nolacak geçer mi bu furya yeni adsenselerle yola devam o zaman daha dikkatli çalışarak :confused:

peki şimdi nolacak geçer mi bu furya yeni adsenselerle yola devam o zaman daha dikkatli çalışarak :confused:

Kardeşim artık dikkat daha fazla şeyler gerekli.Herkes kendi çalışma sistemini bilir.Bence buna yoğunlaşsın.Bu iş herkesin yapabileceği bir iş değil artık önüne gelen bu işe girerse sonunda böyle olur.Furya bence geçebilir ama çok büyük darbe olduğu geçen seneye göre.Beklemek lazım.Çalışma sistemleri v.s bakmamız lazım.Her adsense bağlı kanallarda telif topluluk telif topluluk dolu uyarı olursa adamlar toptan temizlik yapar.Çok adsense çok kanalın olduğu yerde herkese aynı muamele yapılmaz.Biri yaptığı çalışma sistemi ile o darbeye zaten yiyecektir ama diğeri o kadar yapmamıştır ama oda yiyor malesef.Bu işin kalitesini ayaklar altına alındı.Kendi kafamıza adsense ekibi değil biz sıktık.Bunu en acı darbe yiyen biri olarak diyorum.

Kurunun yanından her zaman yaşta yanar bunu unutmayın.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri