Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
birgün bitecekti zaten kapanları ödemeler,rahat spam adsense vs. para kazanmayı yt olarak düşünmezsen -genel olarak düşünürsen her zaman para kazanırsın..az çok sermaye yaptıysan gelirli website ve mobil uygulamalara yatırım yapmak çok mantıklı,bu herkes için geçerli bir tavsiyemdir.

gelecek internette,aslında biz hepimiz çok şanslıyız farkındaysanız ; SPAMİN ALTIN ÇAĞLARINI YAŞADIK :D

yaşadım yaşadıkta yaşamadan bitti be abi paraları alamadık ki :(

quiz + adsense paraları alsaydık zaten ooo herşey çok farklı olurdu şuan formdaki %70 i bence bu durumda :rolleyes:

hayır gitmedi eğer düşündüğüm gibiyse görsel eşleşen ve dünya engeli, telif logu tuttular yada genel bir temizlik yapıyorlar bilemiyorum. neyse sağlam kalan adsenseyi bilerek temiz bıraktım topluluk dışında hiç bir şekilde kapanma yaşamadım görsel eşleşen dünya engeli ve telif yemedim sadece özgün çalıştım.

hocam adsense spama düştü mü hiç yada geçen ay para kazanma gitti mi ?

hayır gitmedi eğer düşündüğüm gibiyse görsel eşleşen ve dünya engeli, telif logu tuttular yada genel bir temizlik yapıyorlar bilemiyorum. neyse sağlam kalan adsenseyi bilerek temiz bıraktım topluluk dışında hiç bir şekilde kapanma yaşamadım görsel eşleşen dünya engeli ve telif yemedim sadece özgün çalıştım.

o da olabilir ama bize yurt dışı kaynak bilgi gerek hocam yurt dışında da hiç kapanma var mı acaba şu soruyu hakkaten çok merak ediyorum .. Eğer yoksa işler çok farklı boyutlara varacak..

SerkanYT konuya hic yazdimi arkadaslar.o yurtdisinda olabilir durumlar nasil bilgisi vardir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene ödeme yapıldı demesine rağmen hesabıma geçmeyen ,yt hesabının para kazanmasının kapalı olduğu adsensem sağlam.ne işime yarayacaksa bu saatten sonra.

o dediğin olayı bende merak ediyorum. [MENTION=8951]Dean[/MENTION] Almanya'dan haber versene bize

o da olabilir ama bize yurt dışı kaynak bilgi gerek hocam yurt dışında da hiç kapanma var mı acaba şu soruyu hakkaten çok merak ediyorum .. Eğer yoksa işler çok farklı boyutlara varacak..

Arkadaşlar geçen yıl bu aylar yt çalışmıyordum,Son 1-2 aydır ortada bir eylül muhabbeti vardı, geçen yıl eylül ayında ne oldu yine adsense kapanmaları,para kazanma gitmeler vs mi olmuştu?

3 yabancı foruma baktım bu adsense banları hakkında tek bir konu açılmamış.
Bu kadar banlanan kişinin ortak yanı ne olabilir ?

Yabancı forumları bende dolaştım bizden başka banlanan yok gibi. Google a sormak lazım neden biz.

son 1 aydır konuşuyorum artık bu işler bitti diye, bugüne kadar bütün zorluklarda hep devam eder felan dedim, ama artık yolun sonu. isteyen istediğini desin, adsense partnerlere ağır şartlar getirdi kendisine çekti yayıncıları şimdide gömüyor, kesinleşme olmuyor, olsada adsense lar spama giriyor, banlanıyor, Para yedirmeyecekler kimseye. Google mülteciler için bağış yapın, Yaptığınız kadar da biz verelim mültecilere diyor, bizim paralar Suriyelilere gidiyor en azından üzülmeyin.

Yani kusura bakmayın da tamam hepimizin canı sıkkın lakin, ''Adsense banlanmış'' gibi mesajların hiç bir esprisi yok. Madem yazıyoruz;

Bot kullanıyordum, şu kadar kanalım kapandı ya da kapanmadı, vds ile manuel yükleme yapıyordum adsense bağlı bu kadar kanala telif geldi felan yazında bizde bir şeylerden bir şeylere ulaşmaya calısalım.

türk olmamız olabilir. o zaman fena türkiye'yi temizliyorlar demek. neden böyle bir şey yapıyorlar acaba. @jakabvo abinin söylediği gibi quiz bizi google'a sattı mı acaba diye düşünüyorum artık.

---------- Spam Engelliyici 19:32 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------

biri bizimle özel olarak ilgileniyor başgan. satıldık başgan.

Yabancı forumları bende dolaştım bizden başka banlanan yok gibi. Google a sormak lazım neden biz.

Son düzenleme:
adsenselerde para kazanması kapanmış eskiler falan ne varsa siliyorum şimdi itiraz edicem bakayım. Adsense çalışanınada yazdım agar.io mu dedi ilk başta youtube dedim verdim pub idlerimi sorgulucak bakayım yazarım buraya. Anca hafta ortasında cevap gelir dedi.

Sadece türkiye olması çok entresan bi durum bu ışte başka bi iş var o vakit hata olabilir quizin ispiyonu olabilir başka hiç bişey olamaz aklıma başka bişey gelmiyor

yeni eski tüm hesaplar kapandı millet gece gündüz eşşek gibi çalışıp kazanıyor o parayı allah hepsinin belasını versin !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri