Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
gizza'nın bağlı olduğu adsense ne durum da hocam.

Turkiye'deki adsense banlanmis malesef. Umarim bir yanlislik vardir. Gelen mailde;

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri

Yaziyor.. Yani acik acik "spam yapmissiniz, yedirmeyiz" diyorlar... Cok kotu oldu cok..

Acaba youtuberlerden falan kapanan varmi multi2 3 kanali olan fakat ozgun youtuber olan

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amatör çalıştığım sadece topluluktan kapanma yaşadığım adsense şuana kadar kapanmadı. @ Masterkey

Sanırım sadece Türkiyeye özel ama her adsenseyi incelediklerini zannetmiyorum tek kanal özgün calısan birininde adsensesi banlanıyorsa o zaman TR ye spamı kapatmaya calısıyorlar demektir

Tamam türkiyeye karşı önlem alınmış olabilir ağır spam yaptığımızı var sayıyorlarsa vietnamada el atmış olmaları lazım.. Vietnamda sıkıntı yoksa tamamen türk düşmanlığı..

yt gercek spam gormemiş bir tekne batarsa kulac atarız türkün gücünü o zaman anlarlar. link işine girip tek foto açıklamaya ful etiket linke bir ok olur biter sonuna kadar spam partner yok adsense yok kanalıda kapatırlarsa kapatsınlar biri kapanmadan 100 tane acılır...

Quiz ile nasıl bi bağlantı kuruyorsunuz arkadaşlar yaa

adam tek adsense calısıyor her ay hatrı sayılır paralar alıyordu, quizle işi dahi olmuyordu onunda adsensi banlandı madem banlandınız

bot mu - vds mi - para kazanmaları toplu gittimi- kanallarınız içindeyken toplu kapandımı v.s

bu soruların cevapları ile yazın.

İşin quiz ile bi alakası yok ama Türkiye kullanıcılarına karşı bi yaptırımları olabilir

Birde dahala yok Spam biterse yt biter gibi saçma saçma cümleler kurmayın arkadaşlar, adamların ne size ne bana ne de hintlilere vietnamlılar ihtiyacı var.

Google adsense sadece Youtube mış gibi düşünüyorsunuz sitesi var osu busu var bu işin özgünlerde artık oldukca fazla zaten.

benim bir yıllık adsensim ve son 3 ayda açtığım spama düşüsadece bir kez ödeme aldığım adsense banlanmış

2 yıllık adsense bugün 17.00 gibi banlanmış. İçinde 4 haneli iyi bir para vardı kesinleşen. Spama düşmemişti, hiçbir sıkıntısı yoktu bugün gitmiş.

3 ay önce arkadaşıma açtığımız, yine içinde 4 hane kesinleşen, spama düşmemiş adsense BANLANMAMIŞ.

İki adsense içinde kanalları ben hazırlıyordum, 2 yıllık olan adsense'e ben kendi evimden giriyordum, 3 aylık adsense'e arkadaşım kendi evinden girip kanalları bağlıyordu yani tamamen farklı bilgisayarlar farklı ipler. İki adsense içinde aynı çalışma yöntemi uyguluyorduk, ikisine bağlı kanallar geçen kıyımda gitmişti.

Bi komplo teorisi de ben atayım, arkadaşım ytpara.com'a hiç girmedi adsense'i sağlam, ben ytparadan çıkmadım benim hesap uçmuş.

Detayli bir anket acilsin. Icinde;

- kapanan adsense'in oldugu bilgisayarda/vds'te/ip'de daha once baska adsense banlanmis miydi?
- kapanan adsense'te 10'dan fazla kanal kapanmis miydi?

gibi sorular olmasi gerekiyor.

diğer adsensemde kapanmış . arkadaşlar biz 6 arkadaşız hepmizde 2şer adsense var ve hepimizin de adsenselerinde az cok birikmiş kesinleşmiş para var.

şuan toplam 10 adsenseden sadece bana ait olan 2 tanesi kapandı aramızda en sakat çalışan benim çok kanal açıyorum . buda demek oluyorki belli bir dereceye kadar spama izin veriyorlar ama daha önceden kapanan yada gmaili giden adsenselere acımıyorlar . daha önceden gmaili kapanan yada spama düşen adsenseler haricinde kapanma varmı bilmiyorm ama bizde yok

Quiz ile nasıl bi bağlantı kuruyorsunuz arkadaşlar yaa

adam tek adsense calısıyor her ay hatrı sayılır paralar alıyordu, quizle işi dahi olmuyordu onunda adsensi banlandı madem banlandınız

bot mu - vds mi - para kazanmaları toplu gittimi- kanallarınız içindeyken toplu kapandımı v.s

bu soruların cevapları ile yazın.

İşin quiz ile bi alakası yok ama Türkiye kullanıcılarına karşı bi yaptırımları olabilir

Birde dahala yok Spam biterse yt biter gibi saçma saçma cümleler kurmayın arkadaşlar, adamların ne size ne bana ne de hintlilere vietnamlılar ihtiyacı var.

Google adsense sadece Youtube mış gibi düşünüyorsunuz sitesi var osu busu var bu işin özgünlerde artık oldukca fazla zaten.

Sende durum nedir cadocan.

Türkiye de kullanılan botların çalışma mantığını çözüp bunlardan bir verilere ulaşarak.
Kullandığı adsense hesabına en az bir kere botla çekilmiş kanal tespit edildiyse ceza verilmiş gibi düşüncem var.

Benimde 4 haneli cok umursamadigim spama dusen adsense banlanmis simdi

biz kurban kesiyoz google da bizim paraları (2 adsensede ben de kapanmış)

2 yıllık adsense bugün 17.00 gibi banlanmış. İçinde 4 haneli iyi bir para vardı kesinleşen. Spama düşmemişti, hiçbir sıkıntısı yoktu bugün gitmiş.

3 ay önce arkadaşıma açtığımız, yine içinde 4 hane kesinleşen, spama düşmemiş adsense BANLANMAMIŞ.

İki adsense içinde kanalları ben hazırlıyordum, 2 yıllık olan adsense'e ben kendi evimden giriyordum, 3 aylık adsense'e arkadaşım kendi evinden girip kanalları bağlıyordu yani tamamen farklı bilgisayarlar farklı ipler. İki adsense içinde aynı çalışma yöntemi uyguluyorduk, ikisine bağlı kanallar geçen kıyımda gitmişti.

Bi komplo teorisi de ben atayım, arkadaşım ytpara.com'a hiç girmedi adsense'i sağlam, ben ytparadan çıkmadım benim hesap uçmuş.
Arkadasim bende kesinlikle seninle ayni kafadayim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri